Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gleda li neko The Brink?
http://www.imdb.com/title/tt3216586/

Nije losa komedija 🙂

Počeo sam da je gledam, stigoh do pete epizode. Nije loše, prijatno osveženje, barem što se tiče trenutne
ponude komedija. Tim Robins je odličan.

Nego, vezano za Continuum, neko reče da je ovo logičan kraj serije. Donekle jeste, mada zbog
finansija su bile upitne i ovih poslednjih šest epizoda, nekako mi se čini da su zbrzgali na kraju, jer su sve ostale sezone
imale po pravilu 13 epizoda.

Druga sezona les revenants ubija od dosade. Ove prve dve epizode dobre su samo za spavanje.

Je l' gledao neko Bates Motel?

Poslednja izmena:
Neko gledao Grandfathered? Po trejleru mi deluje kao dobra opuštajuća komedija.

Negde na 1:30 pocinje zapravo materijal iz 2 sezone.

Poslednja izmena:
^^^ u, jedva čekam 2.sezonu,ali na IMDB-U najavljena tek za proleće 2016.?

Дааа, серија баш кида...

The Exes - završili seriju prebrzo.. ok razumem da su otkazali seriju, ali su bar mogli dati zaključak vredan četiri sezone... Od 4 glavna lika, samo je jedan imao pristojan zaključak, drugi polovično, za ostalo dvoje ništa, mogli su komotno bar još jednu epizodu da napišu.

Ima li iritantnijeg introa/pesme od onog za The Affair 🙂 Ali odlicna, Joshua Jackson kida u drugoj sezoni.

Evo za one koji traže dlaku u jajetu 😀
Npr Limitless špica, kada proguta NZT tabletu zenice mu se suze u jednu tačku... Opšte je poznato da tako deluju opijati ili depresori CNS a pošto je NZT nesto sto mu "uključuje" ostale delove mozga, definitivno je u pitanju stimulant, koji po pravilu širi zenice do maksimuma... Kada mu vidim zenice setim se jednog rođaka koji je koristio opijate i njemu su stalno zenice bile poput glave ciode... A kada su mu zenice bile takve, on nije bio u mogucnosti da razmišlja a kamoli da uradi nešto, samo je ležao okolo i mrmljao gluposti...

B*tch please. 😛 Isto Limitless, naravno.

zbRcsSF.jpg

Moram opet da pomenem Treći kamen od sunca ali sada zbog French Stewarta koji igra ulogu Harija.
Uz Lithgowa definitivno glumac koji je obeležio seriju.
Sa onom krznenom jaknom i skupljenim očima čim ga vidim počnem se smejem

7f313722330490b5922cfb93a73994a4.jpg

Ako je oko IDE kabal koji viri iza napajanja ja sam banana 🙂

Poslednja izmena:
Imao sam lose misljenje o limitless-u jer je ceo plot bez ideje (sve pocelo isto kao film) ali sada kada vidim da serija ima taj karakter zabave/"sprdnje" menjam misljenje jer je prilicno zabavno. Ima mnogo rupa i nekih situacija kada se zapitas jesu li realni ali ok je za ovakav tip serije.

fbi.jpg

Poslednja izmena:
Serija je ok, za sada mi drzi pažnju sto neko reče jer je i gledam kao sprdnju i nista vise. Ovi iz FBIa se igraju skolice sa glavnim likom dzankijem.

To je ono što sam ja par puta pominjao... Imaš serije koje su realne ili se barem trude da budu i imaš serije koje su i radjene sa namerom da budu 'ladovina, kao npr Limitless. Ko normalan može da poveruje da FBI tako funkcioniše, sa nekim likom koji guta lekove a takvih kombinacija ima milion (vidovnjaci, hakeri, pisci itd) i zato takve serije i treba shvatiti tako tj neozbiljno, kao zabavu i zezanciju. To kažem jer ovde ima puno primedbi na realnost pojedinih serija a retke su one koje su u potpunosti realne i takve obično imaju i manju gledanost jer su, jelte, dosadne u odnosu na ove druge.

Idem da odgledam arrow 2 i flash 2 kazu da su mnogo bolje od 1 epizode 😉

Bas bas su bolje. Oba su veoma zanimljiva. Posle slabog pocetka dobar nastavak!

Cudi me da niko nije pomenuo neverovatnu slicnost izmedju Joshua Jackson-a (Peter Bishop iz Fringe-a) i Jake McDorman (Brian Finch iz Limitless-a), likovi kao da su rodjena braca, skoro blizanci. Jos im je i boja glasa slicna.

Limitless - odlican. Ja sam mislio posle prve epizode da ce da bude Procedural, ispostavilo se da je glavni akcenat na NZT-u i da se prica vrti oko toga. Nije Bradly Cooper glup, sobzirom da aktivno ucestvuje u stvaranju serije.

Ја мсм да је овај лик тотално небитан, да се све врти око nzt-a.

Cudi me da niko nije pomenuo neverovatnu slicnost izmedju Joshua Jackson-a (Peter Bishop iz Fringe-a) i Jake McDorman (Brian Finch iz Limitless-a), likovi kao da su rodjena braca, skoro blizanci. Jos im je i boja glasa slicna.

Limitless - odlican. Ja sam mislio posle prve epizode da ce da bude Procedural, ispostavilo se da je glavni akcenat na NZT-u i da se prica vrti oko toga. Nije Bradly Cooper glup, sobzirom da aktivno ucestvuje u stvaranju serije.

Kad si vec pomenuo slicnost, ovaj lik iz Limitless mi vise lici na onog iz Six Feet Under

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno