Hahaha to je to, ja iz 3x nisam mogao da odgledam tu prvu epizodu i batalio sam na kraju.Nije to greska u scenariju, to je ceo scenario 🙂 Ne vidim kako to gledati a da imas vise od 12 godina. Tek tako ti grunu pricu u prvih 8 minuta, neki lik koji hoce da spreci zlocine pre nego sto se dese, on hramlje, jer ne bi bilo to to da normalno hoda.. (da bi se raja pitala, a zasto on hramlje?) unajmljuje lika koji kao i klosar izgleda kao iz Men's Health naslovne, za dva minuta kao da nista nije bilo, obrijan, prihvata ovaj suludi posao odnosno scenario koji je smislio sin od scenariste.. i ti kao, "ok, da, makes sense, daj jos 5 sezona".
Strain mi je toliko glup u nekim trenucima da ono nervira i vređa inteligenciju , tacnije likovi i neka priča oko njih.
Riba haker od 20 i kusur godina koja ugasi internet u celom svetu. WTF? I tu sam prestao ozbiljno da shvatam seriju, iako su vampiri i priča oko njih generalno i ok, ali kad ti tako nesto provuku tesko mogu da se operu. Lik koji trebi pacove i cisti kanalizacije je komandos i strastveni lovac na vampire.
I onaj matori koji celu sezonu mudro cuti u fazonu "ja sve znam sta se desava ali nista ne pricam tek cete vi da vidite sta ce da se desava, bice i druga sezona, jao vampiri koliko ih samo mrzim"
O doktoru i njegovom sinu ne bih trošio reci, ali kao da su morali glavnog lika najviše da ukenjaju.