Online je serija, cela sezona je puštena, al je još nema online...
Vredi li pocinjati sa gledanjem Legends 2014 ?
Pitao i ja isto na prošloj strani 😉
Jesi poceo, kakva je? 🙂
Odgledali ste deo posle odjavne špice na kraju ep10?
Slažem se, na polovini sezone sam, serija je prejaka, za svaku preporukuNarcos je nesto najbolje sto sam gledao u duze vremena. Apsolutno realno, nijednog trenutka dosadno, maltene kao da sam gledao dokumentarac.
Naravno mora biti snimljena druga sezona, mora...
Nikako toVredi li pocinjati sa gledanjem Legends 2014 ?
Narcos posle prve dve epizode deluje vrlo obecavajuce..
Vaistinu!Hahaha kakav retardiran kraj Falling Skies serije....kraj ajd ali "kraljica"...oplakao sam bio kad sam video
Ja sam Extant batalio posle 3 epizode u prvoj sezoni. Ajde sto ne podnosim Halle Berry ali smorio sam se sa radnjom serije u te tri epizodeVaistinu!
Scenario je bulja totalno ali kraj je još gori🙂
A šta reći za "objasnjavanja" radnje u extantu ili "niko nikog ne razume jer kako da pita" outlander?
Ozbiljno vređanje intelekta...
Sad ako u seriju ne stavis hrabru feministkinju, gejeve i crnca/azijata/latinosa nista nisi uradio i svaka serija ima spomenute, bez obzira na zanr.
Nesto gledam...uposlednjih 5god serije su postale bas popularne pa su bas krenuli sa stancovanjem svega i svacega i sad imamo serije koje odlicno pocnu a onda krene dijareja i nebuloze. Sad ako u seriju ne stavis hrabru feministkinju, gejeve i crnca/azijata/latinosa nista nisi uradio i svaka serija ima spomenute, bez obzira na zanr.
Preskaču jednu nedelju, nemam pojma zastoШто није изашла трећа епизода Fear the walking dead?
Штета, таман су кренули са правом радњом...Preskaču jednu nedelju, nemam pojma zasto
Ja sam Extant batalio posle 3 epizode u prvoj sezoni. Ajde sto ne podnosim Halle Berry ali smorio sam se sa radnjom serije u te tri epizode
Nesto gledam...uposlednjih 5god serije su postale bas popularne pa su bas krenuli sa stancovanjem svega i svacega i sad imamo serije koje odlicno pocnu a onda krene dijareja i nebuloze. Sad ako u seriju ne stavis hrabru feministkinju, gejeve i crnca/azijata/latinosa nista nisi uradio i svaka serija ima spomenute, bez obzira na zanr.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari