Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Je li ko vidio Hand of God? Dobra je postava, pilot obećava a 2 epizoda je valjda sinoć išla u USA

Online je serija, cela sezona je puštena, al je još nema online...

Ja sam malopre skinuo s torenta 0101pilot ali ni nedan plejre neće da mi pusti video, samo zvuk!!!
Čekam neki bolji source, samo me podsetite za nedelju - dve 😀

Narcos je nesto najbolje sto sam gledao u duze vremena. Apsolutno realno, nijednog trenutka dosadno, maltene kao da sam gledao dokumentarac.
Naravno mora biti snimljena druga sezona, mora...

Poslednja izmena:
Nista ja ne skapirah ovog Robota..

Jel moze neko da mi spojluje sta se desilo na kraju sa likom iz robota sta je ispalo na kraju? Stigao sam do cetvrte ubih se od smora, ne mogu da gledam.
Steta jer me je prva epizoda oduševila i cekao sam da skupim sve da gledam al ovo je ubistvo koliko smara. Inace svaka cast glavnom glumcu na glumi.

Imam utisak, pošto obično serije konzumiram tako što odgledam celu sezonu za 2-3 večeri, a sada sam Mr. Robot gledao po epizodu sedmično plus pauza od 2 sedmice za poslednju epizodu, da su mi pauze u gledanju odmogle da seriju skapiram do kraja, pa ću neku konačnu ocenu da ostavim za drugo gledanje "u cugu".

Odgledali ste deo posle odjavne špice na kraju ep10?

Dobar je TD2, Vince Vaughn me jako prijatno iznenadio. Farel je mogao biti bolji...Sve u svemu klasa ispod prve sezone, ali dve iznad proseka koji se emituje...

Sad sam izvalio da je onaj slatkis iz Fear the Walking Dead, Lexa iz the 100
😀

Hahaha kakav retardiran kraj Falling Skies serije....kraj ajd ali "kraljica"...oplakao sam bio kad sam video
Vaistinu!
Scenario je bulja totalno ali kraj je još gori🙂

A šta reći za "objasnjavanja" radnje u extantu ili "niko nikog ne razume jer kako da pita" outlander?
Ozbiljno vređanje intelekta...

Vaistinu!
Scenario je bulja totalno ali kraj je još gori🙂

A šta reći za "objasnjavanja" radnje u extantu ili "niko nikog ne razume jer kako da pita" outlander?
Ozbiljno vređanje intelekta...
Ja sam Extant batalio posle 3 epizode u prvoj sezoni. Ajde sto ne podnosim Halle Berry ali smorio sam se sa radnjom serije u te tri epizode

Nesto gledam...uposlednjih 5god serije su postale bas popularne pa su bas krenuli sa stancovanjem svega i svacega i sad imamo serije koje odlicno pocnu a onda krene dijareja i nebuloze. Sad ako u seriju ne stavis hrabru feministkinju, gejeve i crnca/azijata/latinosa nista nisi uradio i svaka serija ima spomenute, bez obzira na zanr.

Sad ako u seriju ne stavis hrabru feministkinju, gejeve i crnca/azijata/latinosa nista nisi uradio i svaka serija ima spomenute, bez obzira na zanr.

Poslednju sezonu PoI su upropastili sa forsiranjem zenskih likova...Root, Harper pa jos one lezbo scena sa Shaw...Rees i Finch su bili epizodisti u ovoj poslednjoj sezoni...

Nesto gledam...uposlednjih 5god serije su postale bas popularne pa su bas krenuli sa stancovanjem svega i svacega i sad imamo serije koje odlicno pocnu a onda krene dijareja i nebuloze. Sad ako u seriju ne stavis hrabru feministkinju, gejeve i crnca/azijata/latinosa nista nisi uradio i svaka serija ima spomenute, bez obzira na zanr.

Bilo je to i ranije, mislim da je sa tom praksom krenuo Lost (sa pokrivanjem svih rasa, i boja koze), jedino nije bilo gejeva, ali je bar serija bila kvalitetno odradjena. Sada je svaka americka televizija pocela da stancuje gomilu serija, pa je potrebno ipak vrsiti neku selekciju, a ne gledati svaku prosek seriju sto izbace.

Што није изашла трећа епизода Fear the walking dead?

Au Narcos je odlican pendejos..

Poslednja izmena:
Narcos odličan.
Biće i druge sezone. Nadam se da neće ići dalje od nje taman da lepo spakuju priču.

Ja sam Extant batalio posle 3 epizode u prvoj sezoni. Ajde sto ne podnosim Halle Berry ali smorio sam se sa radnjom serije u te tri epizode

Takodje. Uz Falling skies i Defiance, Extant je najveće razočarenje u poslednje vreme. Tj, od tih serija sam očekivao puno na osnovu najave a sve tri prestao da gledam na samom početku. Extant sam najbrže eliminisao. [emoji1]

Niko te ne tera da se mučiš i gledaš svaki krš koji se snimi. Jel postoji neko ustavom zagarantovano pravo da svaka serija bude vrhunska?

Što se tiče drugog dela tvog komentara, zašto misliš da pripadnici tih naroda nemaju prava da budu u nekoj seriji/poziciji u stvarnom životu?

Ako ti to smeta, nemoj gledati serije ili gledaj materijale snimljene u nemačkoj produkciji do 1945.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno