Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Videćemo šta će ispasti od lika Atom-a kažu da će ga prepraviti za Arrow
Još jedan odličan potez DC i CW,Brandon Routh će glumiti Atoma-a,on je glumio Supermena u Superman return,tako Superman dolazi u arrow 😀,)😉

Evo koga intersuje objašnjen lik atom-a, mogu samo da primetim da je imao bas dosta ributa,sad samo ostaje da se vide kakav će početak imati u Arrow...Još jedna stvar,bas dosta zahteva stiže DC da se arrow uvrsti u Justice league film,DC za sad mudro cute.....

Cekaj, ako je nevezano zasto si citirao?

Ontopic - Masters of Sex - zanimljiva onako, ali zaista nista posebno - no gledam na preskok, cekam kres medju MC-ima 🙂

Zato što se odnosu na Jazu 🙂

Masters of sex, sad kreće druga sezona, a ono što čekaš ...
dočekaćeš
🙂

Sta su MC? Doce? Pa oni su se odavno 🙂 Serija je maltene dokumentarna, mada se fokusira na naucni deo taman dovoljno da pokrene vijuge.

Sheen fenomenalno glumi docu inace, covek je verovatno bio tacno tako zatvoren i cudan lik, ali po obicaju, Master u svom polju 🙂

Manite se diskusije o DC stripovima u ovoj temi!!!!!

Orange is the new black fina serija 🙂 8/10

Pa odavno sam se manio toga, znaci, sredjeno 🙂

Jbs knjige, a pogotovu ako ocekujete da screen prati knjigu primarno napisanu za citanje a ne kao screenplay.
Kome ne odgovara zbog knjige nije fer da se zali🙂
A da je nesto slaba sexona, jeste🙂
Pa baš i ne...Ti samo preskači naše postove o DC stripovima ko što smo mi tvoje o šuljevima i Marvinovim knjigama....😉😎

Covece, to je odgovor na 57. strani.... a mi smo na 91.
Da li treba ulaziti u osnove matematike? 😀

To je odgovor pre mesec dana u punom jeku GoT-a 😉 ,među 4 stranice rasprave samo o GoT-u...

Nema veze, proslo je pola teme od tada 😀 A tema je o serijama, ne raspravi kako je bilo u knjigama i stripovima.
U prevodu - konzistentan sam. Ni knjige ni stripovi 🙂

Neko od vas ovde stvarno gotivi one Domaćice? Ja sam mislio da je u pitanju neka interna šala. Koja bljuvotina od serije.

Ja sam sa zenom imao dogovor, gledao sam sa njom Domacice i Greys Anatomy, ali se ona zato nije bunila da gledamo GoT, Boardwalk, Sons of anarchy, fudbal i tako to 🙂

Gledao sam i ja greya anatomy nije losa serija

Anatomija je bljuvotina. Imam alergijsku reakciju kad je vidim.

Ja Domaćice ne gotivim, a kad vrteći kanale naiđem na iste, ne mogu da okrenem kanal :d Milf hunter u duši.

A realno GoT veca sapunica od domacica koje inace nisam gledao, osim ponekad kad naletim.

E sad mi ga bas...

Ja ti kazem da nemam pojma o domacicama mnogo ali ono sto sam pogledao nije sapunica. A Got definitivno ima elemente sapunice, samo sto je gluma i produkcija na vrhunskom nivou...

Tebi se sviđaju Domaćice i slične serije pa je ovo "napad" na GoT?
Imaš različitu (pogrešnu) percepciju pojma "sapunice?
Ili je u pitanju troll?

en.m.wikipedia.org/wiki/Soap_opera

Tebi se sviđaju Domaćice i slične serije pa je ovo "napad" na GoT?
Imaš različitu (pogrešnu) percepciju pojma "sapunice?
Ili je u pitanju troll?

en.m.wikipedia.org/wiki/Soap_opera

Nope meni se ne svidjaju domacije jer sam gledao par epizoda kad naletim. A nikakav napad na Got samo kazem moje misljenje da ima elemenata sapunice. Nisam znao da je to krivicno delo... Sad sto su glumci super, scenografija extra, prica dobra, dijalozi odlicni to je ono zasto je Got vrhunska serija. Ali me najvise nervira kad ljudi koji ne znaju nista o seriji unapred pljuju i smeju se. Pozz

Poslednja izmena:
Nope meni se ne svidjaju domacije jer sam gledao par epizoda kad naletim. A nikakav napad na Got samo kazem moje misljenje da ima elemenata sapunice. Nisam znao da je to krivicno delo... Sad sto su glumci super, scenografija extra, prica dobra, dijalozi odlicni to je ono zasto je Got vrhunska serija. Ali me najvise nervira kad ljudi koji ne znaju nista o seriji unapred pljuju i smeju se. Pozz

Onda ti je pogrešna definicija sapunice.

GoT ima elemente sapunice, sasvim. Samo to volite da ne vidite.

Moje misljenje izvini sto sam ti dirao svetu seriju GOT necu vise. BTW i meni je Got medju omiljenima...

Ne radi se o diranju svete serije GoT, jer si možda mogao da vidiš da ja prvi imam primedbe na neke stvari u stoji u odnosu na knjigu, već o tome što očito imaš sasvim pogrešno viđenje pojma "sapunica".

Ne radi se o diranju svete serije GoT, jer si možda mogao da vidiš da ja prvi imam primedbe na neke stvari u stoji u odnosu na knjigu, već o tome što očito imaš sasvim pogrešno viđenje pojma "sapunica".

Pa dobro nije za ocekivati da bude bas copy paste knjiga. Meni je za sada Arjina prica nikakva, ali evo valjda se zahuhtava. Inace to mi je najzinimljiviji deo knjiga...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno