Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A realno GoT veca sapunica od domacica koje inace nisam gledao, osim ponekad kad naletim.

969435_477613659019957_1667129981_n.jpg

Odlična je serija "True Detective" svaka preporuka

A jel si gledao možda Svedsku seriju Broen(bridge) iz 2010 godine? Strasna serija

Najava za finale 24 izgleda kao da ce biti najbolja epizoda do sada

Hoce da pokida?

Melodramatika u GoT koja je česta, na nivou patetike. Naročito zaduženi onaj debeli i ona seljanka... A i drugi elementi povremeno izgledaju kao sapunica.

Što je još jedna stvar s kojom je slična sa 24, pored toga što ubijaju likove kao ludi.

Poslednja izmena:
OK, ako ćemo iskreno onda svaka serija po definiciji sapunice ima njene elemente pa tako recimo i Breaking Bad ili True Detective imaju sledeće elemente sapunice - svaka epizoda se završava sa obećanjem da će priča biti nastavljena u sledećoj epizodi, naglasak na lični život i lične probleme, međusobni odnosi, emocionalni i moralni konflikti, postavljena u prevashodno porodičnom okruženju sa izletima i na druge lokacije itd.

Znam da delije malo čudno i smešno ali ako ćemo po definiciji - tako ispada.

Najava za finale 24 izgleda kao da ce biti najbolja epizoda do sada

Haaaa, a ja sam razumeo da ce biti ceo serijal, jer se prvih 13 pokazalo odlicnim... kad ono! 🙂 Raduje me sto nece biti 24 epizoda, vec cemo brze doci do kraja sezone 🙂

Melodramatika u GoT koja je česta, na nivou patetike. Naročito zaduženi onaj debeli i ona seljanka... A i drugi elementi povremeno izgledaju kao sapunica.

Što je još jedna stvar s kojom je slična sa 24, pored toga što ubijaju likove kao ludi.
Kuća i stadion nisu ista stvar iako se oboje prave od cementa, armature itd..
Imaš problem sa definicijom soap opere, pročitaj je još jednom.
Svako pri zdravoj pameti zna i prepoznaje soap operu kada je gleda 🙂
Na kraju krajeva one se i prave po specifikacijama žanra i prilično su ukalupljene, nema mnogo odstupanja.
Retki izuzeci, na primer The Kingdom (1994), gde se Lars von Trier svesno poigrao sa sapunicom miksajući je sa hororom.

Znam šta je sapunica. Pročitaj ti opet pažljivo, i pogledaj izvesne stvari u GoT.

Gledao neko pilot Extant-a?

Krenuo sam, ali su zena i dete ustali pre vremena, pa sam odgledao sam pocetak...
Deluje SF-asto, valjda ce valjati... ne mogu defiance da svarim vise, onaj delirium ni da pocnem...

Valjda neće biti (tako) loša, gleda mi se nešto baš SF-asto, bez vampira i sličnih stvari.

Znam šta je sapunica. Pročitaj ti opet pažljivo, i pogledaj izvesne stvari u GoT.
No dobro, već je sve rečeno na ovu temu, i od strane drugih takodje.
Meni svejedno, smatraj je i space operom što se mene tiče.

Kad ženska osoba sama kaže da joj ide na nerve povremeno kad krene kao sapunica GoT, mislim da govori dovoljno. Odgledala sve, ja je pitao šta misli o njoj. Bez da sam ja rekao bilo šta u vezi sapunica.

No dobro, već je sve rečeno na ovu temu, i od strane drugih takodje.
Meni svejedno, smatraj je i space operom što se mene tiče.

Moraju da ponove 😀. Sto vise puta kazes, na kraju pocnes u to i da verujes 🙂.

Kad ženska osoba sama kaže da joj ide na nerve povremeno kad krene kao sapunica GoT, mislim da govori dovoljno. Odgledala sve, ja je pitao šta misli o njoj. Bez da sam ja rekao bilo šta u vezi sapunica.
GoT jeste, Got nije sapunica, ne bih dalje raspravljao o tome.
Svak stvari meri svojim metrom, a ako ih izmeri drastično drugačije od ostalih/većine tada nije problem u onome što se merilo.

@[Miki]
Ponavljanje je majka učenja.
Sa druge strane takodje, ponavljanje je često jedini pristup kada se nema argumenata za odbraniti stav 🙂

Valjda neće biti (tako) loša, gleda mi se nešto baš SF-asto, bez vampira i sličnih stvari.

Sad gledao taj Extinct/Extant i The Leftovers i ne mogu da se odlučim koja je bila dosadnija. Onaj azijat iz Helix-a, čini mi se u Extantu ponavlja ulogu. A u Lefovers ako ne ubace neke aliene ne vidim šta bi moglo da je razdrma. Kontam da je drama u pitanju i da se bavi odnosima i ponašanjem ovih što su ostali, ali realno više me zanima šta je sa ovima što su nestali 🙂.

Fargo, meni odlican

8.5/10

Meni je fargo tezak smor.. Zaboravio sam o cemu se radi evo posle mesec dana 🙂

Edit
Inace breaking bad mi je prosek serija,makar prve 2 sezone. Za sada 7/10

Poslednja izmena:
breaking bad mi je prosek serija,makar prve 2 sezone. Za sada 7/10

+1

Serija briljira tek od trece sezone. Da je sada 2008. godina i da postoji samo prva sezona, batalio bih gledanje.
Od onih koje sam odgledao, to je jedina serija koja je imala najlosiju prvu sezonu, a svaka sledeca bila primetno bolja. Preporuka naravno 9,5/10

Fargo fenomenalan. 9.5/10
Extant odlican, definitivno vredan gledanja. Naravno, nece leci svakome.

Evo opet ja za Suits, odgledao i drugu i trecu sezonu i mogu da kazem da je odlicna serija. 8/10

Meni se nekako ne svdija, ali pogledao sam samo Suits 4x4, ne i bilo koju drugu epizodu.... extremno je povrsno sve sto je tehnicko (nikakvi detalji oko ekonomskih stvari, ili ako ih ima je samo povrsno, nista legalno itd...). Cak i prepucavanja su prilicno povrsna... Djole za 32 sekunde ubedi Eric Robertsa da je Harvi Aston Martin 🙂
Ako su i ostale epizode ovakve.... ovo je samo za ubijanje vremena po meni!

Stavi to u spojler slobodno, a nista ti nije jasno jer nisi gledao od pocetka, koji je, po meni, malo bolji, ali on ti treba da bi shvatio pricu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno