bukkake_bob
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 16.02.2012
- Poena
- 169
A realno GoT veca sapunica od domacica koje inace nisam gledao, osim ponekad kad naletim.
A realno GoT veca sapunica od domacica koje inace nisam gledao, osim ponekad kad naletim.
Laughing out loud.GoT ima elemente sapunice, sasvim. Samo to volite da ne vidite.
Odlična je serija "True Detective" svaka preporuka
Najava za finale 24 izgleda kao da ce biti najbolja epizoda do sada
Kuća i stadion nisu ista stvar iako se oboje prave od cementa, armature itd..Melodramatika u GoT koja je česta, na nivou patetike. Naročito zaduženi onaj debeli i ona seljanka... A i drugi elementi povremeno izgledaju kao sapunica.
Što je još jedna stvar s kojom je slična sa 24, pored toga što ubijaju likove kao ludi.
Gledao neko pilot Extant-a?
No dobro, već je sve rečeno na ovu temu, i od strane drugih takodje.Znam šta je sapunica. Pročitaj ti opet pažljivo, i pogledaj izvesne stvari u GoT.
No dobro, već je sve rečeno na ovu temu, i od strane drugih takodje.
Meni svejedno, smatraj je i space operom što se mene tiče.
GoT jeste, Got nije sapunica, ne bih dalje raspravljao o tome.Kad ženska osoba sama kaže da joj ide na nerve povremeno kad krene kao sapunica GoT, mislim da govori dovoljno. Odgledala sve, ja je pitao šta misli o njoj. Bez da sam ja rekao bilo šta u vezi sapunica.
Valjda neće biti (tako) loša, gleda mi se nešto baš SF-asto, bez vampira i sličnih stvari.
breaking bad mi je prosek serija,makar prve 2 sezone. Za sada 7/10
Valjda neće biti (tako) loša, gleda mi se nešto baš SF-asto, bez vampira i sličnih stvari.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari