Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali komentarisanje serije od odgledane jedne epizode iz aktuelne sezone mi nikada nece biti jasno. Pa seriju kreces da gledas od pocetka, a ne od zadnje sezone. Jos se secam nekog lika koji je komentarisao Dextera,( i reko kako je krs serija) a poceo da ga gleda od sedme sezone :d

Ma naravno ljudi dodju uhvate jednu ep ili u najboljem slucaju pogledaju prvi par epizoda i onda dodju ispljuju, na svakoj temi imas takvih likova 😀

Sviđa mi se pilot Extant-a, može da ispadne nešto dobro od ovoga.

Axe Cop - nista posebno, odgledao 2 epizode - ali dopalo mi se, pogotovu kraj druge :d

Black Mirror - odlična! Već dve noći uspevam da zakucam na prvoj epizodi, nema više insomnije😀
Orange is the new black - soft i ženska varijanta Oz-a, vredi zbog nekoliko fantastično odigranih rola. Nikada u istom projektu nisam video toliko dobrih i toliko loših glumaca.

Black Mirror - odlična! Već dve noći uspevam da zakucam na prvoj epizodi, nema više insomnije😀
Orange is the new black - soft i ženska varijanta Oz-a, vredi zbog nekoliko fantastično odigranih rola. Nikada u istom projektu nisam video toliko dobrih i toliko loših glumaca.

Da, orange is the new black ima dosta dobro "napisanih" likova (red, crazy eyes...) zato mi se i svija.

Sto se suits tice (mislim na jedan od komentara iznad kako je serija slaba na osnovu jedne epizode) imam samo da kazem da nalazim smesno kad ljudi odgledaju jednu epizodu iz sredine sezone i onda na osnovu toga ostave komentar ovde...

Neke stvari ne bi smele biti toliko povrsne ni u kojoj epizodi, pogotovu kad se toliko "poslova" u njoj zavrsi.

Ocigledno ti nije jasna glavna ideja/radnja serije, a imaju i epizode gde se time ozbijno bave.... Ali nemam vise komentara za tebe, vidi se da si odlucio da kritikujes pa sta bude...

Ontopic - Axe Cop i dalje dobar, neke fore smaraju ali uglavnom moze.

Witches of the East end - glupa i dosadna, 90% drame i 5% magije (preostalih 5 prosecan humor)

The Secret Circle - chick flick, slabo...

Ja dajem svoje misljenje! Gledao sam prilican broj USA Network serija, i iako su lagane, nigde, ni u jednoj epizodi nisam imao utisak da je povrsno prelazeno preko neke tematike (ekonomija, umetnost, legal...).
Previse mi je lagana ovako, ali pogledacu od pocetka da vidim kakve su, mozda se bas zapala losa epizoda.

^Kao sto si i rekao, odgledaj od pocetka pa ces da promenis svoje misljenje. Dobra serija, ja sam se opasno navuko!

Odgledao sam Lutera. Sta znam, nije losa serija. Nervira me sto kad god se obracaju nadredjenom govore "boss", nekako mi para usi, i brate kako nikad nemaju oruzje, nije mi jasno, setkaju se samo u civilu celu seriju i samo pricaju sa prestupnicima i onda kao swat tim uvek ulece iz neba. Mary je pravo osvezenje u trecoj sezoni. 🙂

Poslednja izmena:
Policija u UK nema pravo da nosi bojevo oruzje bez konkretne potrebe.
Luther je mozda jedina britanska serija koju mogu da gledam🙂

Mucke? Monti Pajtoni? Hustle? Black Adder? Man behaving badly? Nemoguce da je Luter jedina...

To su sve Legacy serije, verovatno covek misli na nove. Sherlock je tu jos, ima jos dobrih ali bez toliko popularnosti.

Vezano za britance, pitao sam na filmovi temi, pitam i ovde - Ako neko uspe da nadje snimak Waiting for Godot sa Londonskog Heymarket theater gde su Ian McKellen i Patrick Stewart, neka javi 🙂

Mucke? Monti Pajtoni? Hustle? Black Adder? Man behaving badly? Nemoguce da je Luter jedina...

Ne racunam komedije! 🙂 To gotivim naravno! 🙂 (ne Pajtonovce, nekako mi ide na zivce taj humor, ovo ostalo, da!)

A Hustle - e to je stvarno nesto posebno.

Vezano za britance, pitao sam na filmovi temi, pitam i ovde - Ako neko uspe da nadje snimak Waiting for Godot sa Londonskog Heymarket theater gde su Ian McKellen i Patrick Stewart, neka javi 🙂

To bese ova nova predstava (ovogodisnji rad njihov)? Zar i toga ima snimljeno?🙂

Poslednja izmena:
To bese ova nova predstava (ovogodisnji rad njihov)? Zar i toga ima snimljeno?🙂

2009 su poceli, 2011 su ga izvodili slicno kao nas Radovan III. Publika dodje, i pre nego sto progovore, cela sala vec umrla od smeha. Navodno najbolje izvodjenje Godo-a, i veoma smesna predstava uz cinjenicu da su ljudi sami po sebi genijalni. Postojao je torrent koji je nazalost ostao bez ijednog seed-a, ove godine se vracaju na binu i nadam se da ce neko ponovo da snimi

[youtube]MUXtzkLTABI[/youtube]

Jel' bio zvanicni snimak, ili je ono samo neko kamerom snimio? Ovog puta bi trebao biti snimak sa Broadway-a onda 🙂
Ja sam za malo propustio, bio sam u USA nekoliko dana pre nego su bili na Broadway-u sa ovom predstavom, bas mi je krivo.

Gledao neko Blacklist? Meni se prva epizoda svidela.Suits je baš dosadna ali ovako stereotipne i plastične serije poput Suits-a i Sherlocka ne mogu da svarim.
Trenutno gledam Under the dome 2 sezona i The blacklist jedino što mi malo privlači pažnju. Takođe Friday night dinner britansku komediju preporučujem iako nisam ljubitelj britanske produkcije.

Poslednja izmena:
Blacklist ima extreme - prilicno uverljivu glumu James Spadera (neverovatno dobru, cak i za njega po meni), naspram prilicno plasticne nekih FBI agenata... mozda zbog ovih losih mi ustvari Spader izgleda jos uverljivije 🙂 Mozda je samo dobar kao i obicno 🙂
Ali MNOGO je odugovlace, iako je svaka epizoda jako dobra - nekako je smor da ti toliko razvuku zajednicku liniju (povezanost dva glavna lika, Berlin, itd...).
Serija po meni treba da se pogleda polu-maratonski... u nekoliko dana, inace zaboravis gde je glavna prica do sledece epizode 🙂

Suits sam hteo da gledam malo vise, ali zbog lepog vremena, cak i u manjku ostalih serija, samo dve prve epizode sam jos pogledao... povrsna do bola, NISTA nije promisljeno do kraja 🙁 Dve recenice u prvoj epizodi jedva su korak ka tome (kada Harvey intervjuise Rosa). Nekako kao da je bajka za veliku decu, samo povrsno sve uradjeno!
Da Harvey i Luis nisu prilicni likovi, serija bi pala ispod nule za sada 🙁

Sherlock - licno tesko varim bilo sta sa toliko kokaina (jer Cumberbach stalno glumi kao da je stalno na kokainu, i ovde i u Star Treku 🙂), plus englesko sivilo, a nije komedija 🙂 Ali je serija kvalitetna prilicno! (odgledam po jednu epizodu na 4 meseca, taman ih toliko ima u proseku 😀)

Poslednja izmena:
Montevideo, vidimo se! serija - Nisam je pratio kada se emitovala na rts-u. Nabavio sam je na netu, i odgledao komplet ovih 10 epizoda za 2-3 dana (steta sto ovaj dostupan snimak na netu nije bas sjajan sto se tice kvaliteta, cudi me da je nisu emitovali u hd-u na rts HD). Odlicna serija za nase standarde, verovatno sa najboljom produkcijom od svih nasih serija do sada 🙂 Ima nekih nerealnih situacija koje su snimljene, (koje su verovatno izmisljene da bi se produzila serija i bila interesantnija radnja), ali u nedostatku icega boljeg kod nas u zadnjih 20-30 godina ovo je jako dobro 🙂 8.5/10.

Jel vredi gledati Leverage posle Hustle-a?

Da, ima drugaciji stil. Mozda ostaje cudan ukus ako se gleda odmah posle Hustle-a, jer si jos pod utiskom, ali svakako vredi serija.

P.S. Vreme nije dozvolilo da ceo vikend provedem na keju, tako da sam odgledao prvih 6 epizoda Suits veceras. Sve do jedne jadna povrsnost! Pravljeno kao sapunica, bez promisljenosti detalja znaci potpuno.
Bice u queue da se odgleda jedino tokom vrelih dana, kad necu znati sta drugo 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno