Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam kako sa devojkom mozes da gledas zenske serije 🙂

To je isto kao da ona sedne sa tobom i gleda fudbal 3h 🙂 prosto ne ide
Dobro je ja mislio da sam ja jedini, doduse moja gleda ona dva brata vampira a i true blood teen wolf i tako te kojekakve divlje zivotinje a kao full frajeri xD

Ne gledam fudbal.

Pogledao dosta epizoda domacica a I celu zadnju sezonu 😀 (zanimao me kraj).
Pogledao sve epizode seks I grada na b92 ali tada sam bio mladji dosta I takodje odgledao neke epizode Gilmorovih, mislim da mi se svidjala ona keva 😀

Kada smo vec krenuli sa ispovestima 🙂

Poslednja izmena:
Pogledao dosta epizoda domacica a I celu zadnju sezonu 😀 (zanimao me kraj).
Pogledao sve epizode seks I grada na b92 ali tada sam bio mladji dosta I takodje odgledao neke epizode Gilmorovih, mislim da mi se svidjala ona keva 😀

Kada smo vec krenuli sa ispovestima 🙂
Pa domacice bi i ja gledao xD

Suits - 1 i 2 epizoda - Odlicna serija (za sada). 🙂

Domaćice su do 5. sezone apsolutno fenomenalna serija. Šteta što serija ima tako glupo ime i vuče na jeftinu sapunicu.

Domaćice su do 5. sezone apsolutno fenomenalna serija. Šteta što serija ima tako glupo ime i vuče na jeftinu sapunicu.

ok, do sada su se ljudi stidljivo ispovedali, a ti si sada to preneo na sledeci nivo. it's over 9000.

i kako mislis ime vuce na glupu sapunicu? ja sam bio ubedjen da serija i jeste jeftina sapunica.

Da li neko ima link za klip iz star trek ds9 statistical probabilities gde augmenti pricaju kako ce univerzum nestati za 18 milijardi godina i kako odmah moraju poceti da traze resenje?🙂
Gledam through the wormhole i vec nekoliko epizoda (random) me samo na to podseca🙂

On topic: Dominion... Kako los sfx, krila andjela kao neka slomljena igracka rade🙂. Ne mogu vise da joj dajem sanse. 1/10 i to samo zbog glume starih glumaca🙂

Neko je uporedjivao Hustle i Leverage skorije, evo neki moji utisci

Leverage jeste kopija Huslte-a ali sam ga npr odgledao celog i konzistentan je po sezonama. Mozda ima malo vise racunara ali ne moze se reci da ih nema u Hustle-u.

Dok sam Hustle odgledao samo prve 4 sezone i batalio - prve 3 su valjale
sa celom ekipom, 4-ta mi je bila ukaz da se blizi ****** a od pete pa nadalje nisam mogao da gledam, nije mi se dopalo
.

I dok me je npr u Leverage-u strasno nervirala ona zenska (matora bre, i u Coupling me je smarala :d), u Hustle-u sam sve gotivio, ali samo prve 3 sezone, koliko ja i racunam seriju..

Realno Hustle je bolja i realnija, ali ni Leverage nije los 🙂

ok, do sada su se ljudi stidljivo ispovedali, a ti si sada to preneo na sledeci nivo. it's over 9000.

i kako mislis ime vuce na glupu sapunicu? ja sam bio ubedjen da serija i jeste jeftina sapunica.

Bio si u zabludi. Jel si gledao uopšte seriju?

Bench forum je poslednje mesto na kome sam mislio da cu citati raspravu o ocjanim domacicama. Budite humani !

Gleda li neko Californication 7. sezonu?
Ne nalazim nigdje prevode za 7-12 epizodu ove sezone.

Za 7 i 8 imas na titlovi.com. Ostalo imas engleske na addic7ed.com

baš loše finale Californication-a, a i cela sezona je promašaj.. vidi se kad se nešto radi na silu.. jedino što je Imperioli malo osvežio sezonu inače bi joj bukvalno dao 1 za kvalitet

Gleda neko Perception?

Da - jako fina serijica! Lagana, drzi paznju...
Sizofrenije su mnogo lepo uklope, serija uopste nije dark (zbog cega nisam mogao da gledam Dextera, Hanibala i slicne...), uverljiva je, iako sam siguran da je jako malo promisljena dalje od samih bolesti i mogucnosti (koje se jako malo pomenu).
Taman kako treba enterntainment biti, uz malo osvrta na neke probleme ljudi i kako se moze sa njima ziveti (doduse, sve su u psihickom fazonu)

Ne ocekuj neko veliko angazovanje vijuga uz ovu seriju. Odmara previse 🙂

dropovao last ship na 1/2 druge epizode... nije mi ni rhona mitra dovoljan razlog da je gledam...

pokusavm leftovers trenutno, ali mi deluje da ce isto proci... nestalo 2% populacije i ostali su se tako ske*ali i proredili?! zasad jos nisam uhvatio da se u seriji nesto stvarno desava🙂

Počeo da gledam Luther odgledao pola prvog serijala...Odlična serija

Suits - Odgledao prvu sezonu i od mene dobija ocenu 9/10. Stvarno dobra serija, opasno sam se navuko, skida se druga sezona. 🙂
Perception - Odgledao sam malo, nasumicne epizode, (sestra gleda pa i ja sa njom) i ovako na prvi pogleda, izgleda dobro. 🙂

Cekaj, ako je nevezano zasto si citirao?

Ontopic - Masters of Sex - zanimljiva onako, ali zaista nista posebno - no gledam na preskok, cekam kres medju MC-ima 🙂

Bas glupog DC lika su izabrali za Arrow.

Nit je u stripovima Arrow skoro ikad susretao Atom-a, nit su nesto bog-zna kako povezani osim u odredjenim verzijama Justice League-a. I pritom je Atom blesavo mocan lik da iko ista u Arrow ima da radi protiv njega.

Za manje upucene: Atom-ova glavna moc je shrink-grow (smanjuje se po potrebi do velicine fotona), i kontrola sopstvenog tela na molekularnom nivo-u. Kao takav, u stanju je da udje supermenu u krvotok i prerasporedi atome po potrebi da napravi kriptonit i ubije supermena a da ovaj ni ne zna sta ga je snaslo. Takodje, usled takvih sposobnosti je prakticno neunistiv, moze da se teleportuje (uhvati zrak svetla i zajase ga), nestaje po potrebi, i limitiran u mocima jedino kroz kreativnost. Atom je jedan od onih navodno "down to earth" likova a mocniji odnosno prakticniji od svih ostalih heroja puta 40.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno