Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Treća je poslednja. I ja sam tako razmišljao, pa sam prvu sezonu počeo da gledam preksinoć. Prve dve epizode su sjajne, a koliko sam shvatio iz dosadašnjih utisaka ljudi koje poznajem kvalitet uopšte ne pada.

Treća je poslednja. I ja sam tako razmišljao, pa sam prvu sezonu počeo da gledam preksinoć. Prve dve epizode su sjajne, a koliko sam shvatio iz dosadašnjih utisaka ljudi koje poznajem kvalitet uopšte ne pada.
Odlicno polako krecem da gledam, nisam hteo da gledam po posle sa amnezijom da pratim

Easy Living iliti Aranyélet

https://www.imdb.com/title/tt5099020/

Odavno nisam gledao nesto ovako kvalitetno, odusevljen sam. Mislim da ce se ljudima koji vole Breaking Bad ili Ozark svideti, mada mi Ozark nije ni blizu ovoj.
U zadnje vreme sam desetinu serija probao da gledam nisam mogao da prevalim posle prve epizode, ova mi svaki minut drzi paznju.
Nisam jos zavrsio prvu sezonu pred kraj sam, ali za sada se slazem sa imdb. Ozbiljna preporuka, ima i na HBO GO. Nisam do sada video da je neko ovde preporučio. Veliki plus ie sto nema mnogo epizoda.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Potpisujem sve sto je receno za ovu seriju 🙂 Zaista fantasticna serija, i zasluzena ocena na imdb!

Bice ti mozda cak i ok s obzirom da si verovatno spustio ocekivanja po sugestijama.

I ponovo dodjemo na ono da je seriju uvek najbolje gledati posle nekog vremena a ne odmah posle izlaska.

^
371fa9e17a61bc10b34fc9d8965b1ce2.jpg

Sent from my landline using Tapatalk

Ja mislim da cu dark na kraju sve ispocetka da pogledam. Gledao prvu svidelo mi se, zaboravio sta se desilo, poceo drugu smorio se i odustao...

Elem, poceo sa zenom Hawaii Five-O, uvek imamo neku tako razbibrigu. Meni je ovo super zezanje, plus volim Grace Park win-win

Meni za razbibrigu Mad Men, stigao do sredine treće sezone i sklonili je sa netflixa.[emoji849] Moram da je kupim sa drugih izvora da bih nastavio. Serija je pravi biser.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

@Sgt.Major
Ja sam tražio žrtvu da ponovo gledam prvu sezonu Darka koliko mi dobra bila, a ujedno mi bila uvod za drugu sezonu sa kojom sam imao pad. Ne sad toliki da prekinem sa gledanjem, ali bilo je malo na mišiće u pojedinim epizodama. Znam da je na sredini druge sezone bio vrhunac. E jedina mukica sada je da li pogledati i drugu sezonu ponovo...

Meni za razbibrigu Mad Men, stigao do sredine treće sezone i sklonili je sa netflixa.[emoji849] Moram da je kupim sa drugih izvora da bih nastavio. Serija je pravi biser.

Idi bre taman kada smanjim broj serija koje gledam ti uletis sa blast from the past. Mad Man mi je na listi od kad sam radio pre 10 god u agenciji i nikako da krenem. Ako je lajtić kao sto kazes taman za pred spavanjac...

Baš je light i za opuštanje, ja gledam uglavnom predveče kad deca legnu, kad mi je dosadno ili na poslu kad je baš laganica dan. Definitivno jedna od boljih drama koje sam gledao. Nije serija za bindzovanje, ja je vučem mesecima i nije mi problem da odgledam po epizodu za 2-3 dana. Radnja je laka i ne zahteva preterano mozganje. Glavni lik je baš zanimljiv.

Poceo sam i odustao.
Verovatno nesrecna okolnost da sam je poceo gledati odmah posle our boys i jednostavno je drugi nivo

Završih treću sezonu Bosch-a i mislim da je to krajnji domet što se daljeg gledanja tiče... Možda mi čak i najlošija (mada druga sezona je ipak grđa), verovatno iz razloga što je uvod u treću sezonu prezentovan sa poodmaklim slučajevima gde sam imao utisak da sam preskočio prethodnu sezonu, sa masom veze i bezveze likova, gde je kasnije sve to lepo došlo na mesto ako zanemarimo zamisli režisera u predposlednjoj epizodi sa Jerry Edgarom i zadnom sa Treverom Dobbsom, konačan utisak je ipak razočaravajuć u odnosu na ono što sam očekivao. Gluma pojedinih glavnih aktera mi je krš, pa i Bošova, verovatno zbog plitkih, već masu puta viđenih dijaloga, o provlačenju komičnosti kroz likove detektiv Moora i Johnsona ne bih ni komentarisao. Možda jednog dana bacim pogled i na preostale sezone ali sada mi je od Boscha potreban odmor. Konačna ocena za prethodne tri sezone bi bilo nekih mršavih 7/10

Dark prva sezona wow, svaka cast na ideji i prici. Nadam se da do kraja same serije nece da je upropaste nekim nebuloznim raspletima sto ne bi bilo zacudjavajuce, praksa je pokazala da kad zakomplikiju previse onda tesko mogu i normalno da zavrse.

Space Force bas mi je legao lagana nebuloza

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno