emaremare
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 21.09.2007
- Poena
- 1,325
Jel definitivno zavrsavaju sa trecom? Ako je tako da pocnem da gledam prvu sezonu.Dark, treca sezona krece u subotu i tu se zavrsava.
Jel definitivno zavrsavaju sa trecom? Ako je tako da pocnem da gledam prvu sezonu.Dark, treca sezona krece u subotu i tu se zavrsava.
Takođe odustao posle prve epizode. Totalno nerealno s obzirom na tematiku.Ja pre neki krenuo sa gledanjem serije Hunters sa Al Paćinom,ali već posle 1 ep koja traje sat i po odustajem.Nerealna priča,likovi istripovani,nije ovo za mene..
Odlicno polako krecem da gledam, nisam hteo da gledam po posle sa amnezijom da pratimTreća je poslednja. I ja sam tako razmišljao, pa sam prvu sezonu počeo da gledam preksinoć. Prve dve epizode su sjajne, a koliko sam shvatio iz dosadašnjih utisaka ljudi koje poznajem kvalitet uopšte ne pada.
Potpisujem sve sto je receno za ovu seriju 🙂 Zaista fantasticna serija, i zasluzena ocena na imdb!Easy Living iliti Aranyélet
https://www.imdb.com/title/tt5099020/
Odavno nisam gledao nesto ovako kvalitetno, odusevljen sam. Mislim da ce se ljudima koji vole Breaking Bad ili Ozark svideti, mada mi Ozark nije ni blizu ovoj.
U zadnje vreme sam desetinu serija probao da gledam nisam mogao da prevalim posle prve epizode, ova mi svaki minut drzi paznju.
Nisam jos zavrsio prvu sezonu pred kraj sam, ali za sada se slazem sa imdb. Ozbiljna preporuka, ima i na HBO GO. Nisam do sada video da je neko ovde preporučio. Veliki plus ie sto nema mnogo epizoda.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Ovo nema na HBO GOPotpisujem sve sto je receno za ovu seriju 🙂 Zaista fantasticna serija, i zasluzena ocena na imdb!
No no no... ja sam se smorio negde na 4 ili 5 ovi sto su odgledali do kraja kazu da nije vredno gledanja. Ali ipak najbolje za sebe proceniti...Prve dve epizode The Outsider sasvim ok.
Da da.....eto i ja isto, sto puta sam je video, a nesto mi se i nije gledalo, ali vidim da je itekako dobro stivo.....Ima... Lagodan život
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Nije sasvim ok nego je fenomenalno... e dalje ne moraš da gledaš.Prve dve epizode The Outsider sasvim ok.
Idi bre taman kada smanjim broj serija koje gledam ti uletis sa blast from the past. Mad Man mi je na listi od kad sam radio pre 10 god u agenciji i nikako da krenem. Ako je lajtić kao sto kazes taman za pred spavanjac...Meni za razbibrigu Mad Men, stigao do sredine treće sezone i sklonili je sa netflixa.[emoji849] Moram da je kupim sa drugih izvora da bih nastavio. Serija je pravi biser.
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
Sta se desilo sa Billions, nema 8. epizode???
http://ontheflix.com/2020/06/21/bil...020-episode-8-delayed-not-airing-for-a-while/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari