Supernatural ne znam, ali WD će krajem godine da emituje tu preostalu epizodu. Zeznula ih korona, pa nisu završili uopšte epizodu i nisu ni imali šta da emituju.Sta se desava sa u vezi Supernaturala? Isto i The Walking Dead nikako da emituju zadnju epizodu.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
U poslednja dva meseca odgledao:
La Casa de Papel - 6/10 - za moj ukus previše španske sapunice u kasnijim sezonama u odnosu na startnu euforiju...
Braća po oružju - 9/10 - volim istinite ratne priče, pogotovu na temu WWII. Spilbergova režija nije izneverila ni ovde. Iako starija serija, vredi pogledati.
Boardwalk Empire - 10/10 - preporuka za seriju
Fargo - 8/10 - dobra, zanimljiva, poslednja sezona mi je najbolja
Trenutno gledam The Outsider, a planiram još Zero Zero Zero.
Dajte preporuku za još neku seriju dostupnu na HBOGo ili Netflixu...
Kakva su vaša mišljenja generalno o korejskih produkciji. Vidim osim Kingdom, spominju se i serije Signal, Tunnel, Stranger...
а
Autor serije "Sopranovi" slučajno otkrio šta se zapravo desilo sa Tonijem
Serija "Sopranovi" završila se pre 13 godina, ali fanovi još uvek raspravljaju o tome kako je završio legendarni mafijaš Toni Soprano.
Čini se da je u intervjuu za knjigu ''The Sopranos Session'' autor serije Dejvid Čejs nenamerno otkrio kakva je bila sudbina glavnog lika, prenosi Indeks.
Na pitanje o sceni u restoranu Čejs je odgovorio: "Mislim da sam tu scenu smrti smislio dve godine pre kraja".
Nije ni primetio što je rekao, pa je samo nastavio: "Toni je trebalo da se nađe sa Džonijem Sakom na Menhetnu, trebalo je da vozi kroz tunel i samo je trebalo zamračiti i nikad ga više ne biste videli. Teorija bi bila da mu se nešto loše dogodilo na sastanku. Ali na kraju to nismo uradili."
Met Zoler Zajc koji ga je intervjuirao, pitanjem je ukazao na značaj onoga što Dejvid otkriva.
"Shvatate da ste upravo to nazvali scenom smrti?" pitao ga je.
"Je**te, dečko", odgovorio mu je Čejs, shvativši da mu je izletelo.
Inače, u pripremi je film "The Many Saints of Newark", čija radnja prethodi radnji serije "Sopranovi" i u kojem ćemo gledati doživljaje mladog Tonija Soprana.
Film u bioskope stiže u martu 2021. godine.
Lost završetak je klasičan primer izmišljanja radne na silu da ciljem uzimanja što veće kinte. Naravno, kada su izlupetali sve šta je moglo da se izlupeta, kraj je morao da bude onakav kakav jeste.Slično i sa Lost.
Slično i sa Lost.
Zbog te serije sam počeo samo da gledam samo miniseries sa unapred određenim brojem epizoda.
Ja sam uživao do samog kraja i ne vidim puni nelogičnih / loše odradjenih epizoda. GOT ima više propusta u poslednjoj sezoni nego Lost u svim sezonama.Lost završetak je klasičan primer izmišljanja radne na silu da ciljem uzimanja što veće kinte. Naravno, kada su izlupetali sve šta je moglo da se izlupeta, kraj je morao da bude onakav kakav jeste.
Zbog te serije sam počeo samo da gledam samo miniseries sa unapred određenim brojem epizoda.
Ako ti se svidela Band of Brothers, logično je da pogledaš i "drugi deo": Pacific. Možda je za nijansu slabija, ali vredi potrošiti vreme na nju.
Pozdrav
A potom Generation kill@rafiki Hvala, nisam znao za nju. Pogledaću 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari