Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ona se pridružila seriji u trećoj sezoni, ali se apsolutno slažem sa tobom [emoji846]

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Sta se desava sa u vezi Supernaturala? Isto i The Walking Dead nikako da emituju zadnju epizodu.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Supernatural ne znam, ali WD će krajem godine da emituje tu preostalu epizodu. Zeznula ih korona, pa nisu završili uopšte epizodu i nisu ni imali šta da emituju.

Meni je Besa dosta dobra.

U poslednja dva meseca odgledao:
La Casa de Papel - 6/10 - za moj ukus previše španske sapunice u kasnijim sezonama u odnosu na startnu euforiju...
Braća po oružju - 9/10 - volim istinite ratne priče, pogotovu na temu WWII. Spilbergova režija nije izneverila ni ovde. Iako starija serija, vredi pogledati.
Boardwalk Empire - 10/10 - preporuka za seriju
Fargo - 8/10 - dobra, zanimljiva, poslednja sezona mi je najbolja

Trenutno gledam The Outsider, a planiram još Zero Zero Zero.
Dajte preporuku za još neku seriju dostupnu na HBOGo ili Netflixu...

Ako ti se svidela Band of Brothers, logično je da pogledaš i "drugi deo": Pacific. Možda je za nijansu slabija, ali vredi potrošiti vreme na nju.
Pozdrav

U poslednja dva meseca odgledao:
La Casa de Papel - 6/10 - za moj ukus previše španske sapunice u kasnijim sezonama u odnosu na startnu euforiju...
Braća po oružju - 9/10 - volim istinite ratne priče, pogotovu na temu WWII. Spilbergova režija nije izneverila ni ovde. Iako starija serija, vredi pogledati.
Boardwalk Empire - 10/10 - preporuka za seriju
Fargo - 8/10 - dobra, zanimljiva, poslednja sezona mi je najbolja

Trenutno gledam The Outsider, a planiram još Zero Zero Zero.
Dajte preporuku za još neku seriju dostupnu na HBOGo ili Netflixu...

Gomorra

Kingdom (korejski) odličan!

Izbindživao drugu sezonu u cugu.

Jedna od retkih zombi serija da mi se sviđa.

Kingdom je super, ekstra produkcija, mrzim zombije ali mi je ova legla, preporuka.

Kakva su vaša mišljenja generalno o korejskih produkciji. Vidim osim Kingdom, spominju se i serije Signal, Tunnel, Stranger...

A Kingdom startujem za vikend, ni ja nisam ljubitelj zombija ali okruženje u kome se radnja odvija me privlači, tako da, nek ide život 🙂

Послато са "Samsung Galaxy Note 8", помоћу Тапатока

Stigao sam do polovine 2 sezone Vikinga i nisam nesto odusevljen serijom. Prosecna, nit smrdi nit mirise...

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Ako ti je do 2.sezone tako bataljuj... Posle je još gora.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Što se tiče Sopranovih konačno otkriveno ono što smo manje više svi znali :d

Autor serije "Sopranovi" slučajno otkrio šta se zapravo desilo sa Tonijem

Serija "Sopranovi" završila se pre 13 godina, ali fanovi još uvek raspravljaju o tome kako je završio legendarni mafijaš Toni Soprano.

Čini se da je u intervjuu za knjigu ''The Sopranos Session'' autor serije Dejvid Čejs nenamerno otkrio kakva je bila sudbina glavnog lika, prenosi Indeks.

Na pitanje o sceni u restoranu Čejs je odgovorio: "Mislim da sam tu scenu smrti smislio dve godine pre kraja".

Nije ni primetio što je rekao, pa je samo nastavio: "Toni je trebalo da se nađe sa Džonijem Sakom na Menhetnu, trebalo je da vozi kroz tunel i samo je trebalo zamračiti i nikad ga više ne biste videli. Teorija bi bila da mu se nešto loše dogodilo na sastanku. Ali na kraju to nismo uradili."

Met Zoler Zajc koji ga je intervjuirao, pitanjem je ukazao na značaj onoga što Dejvid otkriva.

"Shvatate da ste upravo to nazvali scenom smrti?" pitao ga je.

"Je**te, dečko", odgovorio mu je Čejs, shvativši da mu je izletelo.

Inače, u pripremi je film "The Many Saints of Newark", čija radnja prethodi radnji serije "Sopranovi" i u kojem ćemo gledati doživljaje mladog Tonija Soprana.

Film u bioskope stiže u martu 2021. godine.

Poslednja izmena od urednika:
Mislim da mladog Soprana glumi Gandolfinijev sin.

A ja kraj tumacim da je ostavljen da ga protumaci kako ko hoce, a to sto on nije snimio scenu sa tunelom pa nam sad baca mast pred izlazak filma.... to me bas z.... da menjam svoju interpretaciju kraja...koji je za mene ostao otvoren totalno

Poslednja izmena:
Genijalnost takvog završetka i jeste u tome što svako može da ga tumači na svoj način.
Inače, takva remek dela od serija je jako teško završiti a ne uk*nj*ti stvar.

Sent from my MI 9T Pro using Tapatalk

Easy Living iliti Aranyélet

https://www.imdb.com/title/tt5099020/

Odavno nisam gledao nesto ovako kvalitetno, odusevljen sam. Mislim da ce se ljudima koji vole Breaking Bad ili Ozark svideti, mada mi Ozark nije ni blizu ovoj.
U zadnje vreme sam desetinu serija probao da gledam nisam mogao da prevalim posle prve epizode, ova mi svaki minut drzi paznju.
Nisam jos zavrsio prvu sezonu pred kraj sam, ali za sada se slazem sa imdb. Ozbiljna preporuka, ima i na HBO GO. Nisam do sada video da je neko ovde preporučio. Veliki plus ie sto nema mnogo epizoda.

Poslednja izmena:
Slično i sa Lost.
Lost završetak je klasičan primer izmišljanja radne na silu da ciljem uzimanja što veće kinte. Naravno, kada su izlupetali sve šta je moglo da se izlupeta, kraj je morao da bude onakav kakav jeste.
Zbog te serije sam počeo samo da gledam samo miniseries sa unapred određenim brojem epizoda.

Slično i sa Lost.

Nikakve silčnosti sa lost-om, lost je jednostavno *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* i jedna od najvećih prevara ikad na televiziji. Sreća pa sam skontao to u toku druge sezone, umesto da sam se ložio još 4. 🙂

Iz nekog razloga se na HBO GO zove Golden Life

E pa ne znam meni je HBO GO podesen na srpski pa mi stoji kao Lagodan Zivot [emoji16]
Dakle Easy Living aka Golden Life aka Aranyélet aka Lagodan Zivot - preporuka.

Lost završetak je klasičan primer izmišljanja radne na silu da ciljem uzimanja što veće kinte. Naravno, kada su izlupetali sve šta je moglo da se izlupeta, kraj je morao da bude onakav kakav jeste.
Zbog te serije sam počeo samo da gledam samo miniseries sa unapred određenim brojem epizoda.
Ja sam uživao do samog kraja i ne vidim puni nelogičnih / loše odradjenih epizoda. GOT ima više propusta u poslednjoj sezoni nego Lost u svim sezonama.

Gledao sam je tek kada se završila kao što radim sa većinom serija.

Zasto Triss Merigold (ne znam zasto sam njoj zapamtio ime kada ne pamtim imena) glumi crnacki mladic duge kovrdzave kose u seriji The Witcher? Jesu li oni igrali igru jer ako je iz knjiga nisu mogli zamisliti u igri je jasno predstavljena kao lepuskasta pegava crvenokosa... Ono... Aj makar Jenifer nisu ukenjali. Mada mi je nesto niska...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno