Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto Triss Merigold (ne znam zasto sam njoj zapamtio ime kada ne pamtim imena) glumi crnacki mladic duge kovrdzave kose u seriji The Witcher? Jesu li oni igrali igru jer ako je iz knjiga nisu mogli zamisliti u igri je jasno predstavljena kao lepuskasta pegava crvenokosa... Ono... Aj makar Jenifer nisu ukenjali. Mada mi je nesto niska...

Zbog poltičke korektnosti koja će definitivno da s'ebe sve što se s'ebati može, naročito sada kada black lives matter...

Inače, nije baš da Yenn nisu ukenjali, samo je to daleko manje vidljivo nego u slučaju Trish.

Pokušali da nas ubede kako će Supermen glavu da izgubi za onim mučenicama,kako da ne.

Dobra je SexEducation prvo sam pomislio da je skroz tupava ali kako se mnogima svidela hajde da je odgledam i prilično sam lepo potrošio vreme

Zbog poltičke korektnosti koja će definitivno da s'ebe sve što se s'ebati može, naročito sada kada black lives matter...

Inače, nije baš da Yenn nisu ukenjali, samo je to daleko manje vidljivo nego u slučaju Trish.
Ma znam I bas mi je muka od toga, što kažeš sve će da unište. A sta fali Yenn, mislim ne izgleda mi moćno kao u igri da li je zbog visine ili ne bem li ga. Nekako mi deluje kao klinka, premlado.

Poslednja izmena:
Ma znam I bas mi je muka od toga, što kažeš sve će da unište. A sta fali Yenn, mislim ne izgleda mi moćno kao u igri da li je zbog visine ili ne bem li ga. Nekako mi deluje kao klinka, premlado.
Pogledaj šta zarad političke korektnosti rade u Britaniji gde je prva "stradala" serija Fawlty Towers a kažu da slična sudbina čeka i Mućke i još neke serije.

Zamisli, Britanci se sada zgražavaju zbog vulgarnog jezika i likovi koji podražavaju problematične stavove ali je inkorporiranje gej parova, manjina (pre svega crne) u svakoj mogućoj seriji, čak i tamo gde im definitivno nije mesto (a Witcher je zbog korena koji sežu u slovensku mitologiju jedna od njih) sasvim normalno, reklo bi se čak i poželjno.

A Yenn mi definitivno ne deluje kao Femme Fatale kakvom sam je doživljavao.

Poslednja izmena:
Bosch sezona 2
Više je bilo otaljavanje nego uživanje... Ne mogu je porediti sa Homicide: Life on the Street, iako su sličnosti očigledne, pre bih je poredio sa američkim The Killing koja šije Boscha na svim poljima, ali se iskreno nadam da ću izgurati do kraja (šeste sezona).

Prati li neko? Izgleda primamljujuće.

Isto batalio Bosch na sredini druge sezone. Slažem se da je Killing daleko bolja serija, kada vec poredimo.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Prati li neko? Izgleda primamljujuće.

Гледала ја прву епизоду, никако да наставим, али делује обећавајуће. Након прве епизоде још увек није најјасније да ли је само трилер/драма или има мало и фантазије у себи, али где год је Ева Грин ја гледам.

Meni je Bosch u kasnijim sezonama sve bolji i bolji.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Meni je prva ubedljivo najbolja. Kasnije su slabije, ali su konstantne, tj. nema padova od druge do šeste.

@slatkisi
Naziv te serije prevedeno sa mađarskog bukvalno znači zlatbi život. Arany je zlato, élet je zivot...

Sent from my EVR-AL00 using Tapatalk

Poslednja izmena:
The Golden Team (Hungarian: Aranycsapat; also known as the Mighty Magyars, the Marvellous Magyars, the Magnificent Magyars, or the Magical Magyars)

Kod nas su bili poznati kao čuvena mađarska "Laka konjica" [emoji846]

Poslato sa WAS-LX1A pomoću Tapatoka

Mali Fun Fact ako neko nije skontao. Ubba iz Last Kingdoma je sin Ragnara Lothbroka iz Vikinga.
95cb7ab5fd0eaa231cb9514f74d49bf3.jpg
39e43c313f916bb2b126251865046ffc.jpg

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Zanimljivo sto su ti Vikinzi iz Last Kingdoma navodno Danci, a u seriji Vikings su ti isti likovi Norvezani ako se ne varam.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Davno sam gledao film, mislim da mi se nije svideo,
a ne sviđa mi se ni serija, tj prvih par epizoda koje sam odgledao.
Snowpiercer

...valjda cu westword se3 uspeti da odgledam i poslednje 2 epizode :angel:

Project Blue Book druga sezona mi nešto traljava...stigao do 4 epizode ali nešto mi nema šmek prve sezone

Често је спомињана овде Данска серија "Borgen", па ако неког интересује а има Netflix, од данас је у понуди на том стримингу.

Послато са "Samsung Galaxy Note 8", помоћу Тапатока

Dark, treca sezona krece u subotu i tu se zavrsava.

Често је спомињана овде Данска серија "Borgen", па ако неког интересује а има Netflix, од данас је у понуди на том стримингу.

Послато са "Samsung Galaxy Note 8", помоћу Тапатока
Ima li prevod?

s10e on Tapatalk pro

Ja pre neki krenuo sa gledanjem serije Hunters sa Al Paćinom,ali već posle 1 ep koja traje sat i po odustajem.Nerealna priča,likovi istripovani,nije ovo za mene..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno