NightCrawler
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 15.03.2005
- Poena
- 1,025
A potom Generation kill
A onda i Over There
A potom Generation kill
Zasto Triss Merigold (ne znam zasto sam njoj zapamtio ime kada ne pamtim imena) glumi crnacki mladic duge kovrdzave kose u seriji The Witcher? Jesu li oni igrali igru jer ako je iz knjiga nisu mogli zamisliti u igri je jasno predstavljena kao lepuskasta pegava crvenokosa... Ono... Aj makar Jenifer nisu ukenjali. Mada mi je nesto niska...
Ma znam I bas mi je muka od toga, što kažeš sve će da unište. A sta fali Yenn, mislim ne izgleda mi moćno kao u igri da li je zbog visine ili ne bem li ga. Nekako mi deluje kao klinka, premlado.Zbog poltičke korektnosti koja će definitivno da s'ebe sve što se s'ebati može, naročito sada kada black lives matter...
Inače, nije baš da Yenn nisu ukenjali, samo je to daleko manje vidljivo nego u slučaju Trish.
Scena koja daje odgovor je u poslednjoj sezoni, odgovor nikada nije trebalo tražiti.Što se tiče Sopranovih konačno otkriveno ono što smo manje više svi znali :d
Pogledaj šta zarad političke korektnosti rade u Britaniji gde je prva "stradala" serija Fawlty Towers a kažu da slična sudbina čeka i Mućke i još neke serije.Ma znam I bas mi je muka od toga, što kažeš sve će da unište. A sta fali Yenn, mislim ne izgleda mi moćno kao u igri da li je zbog visine ili ne bem li ga. Nekako mi deluje kao klinka, premlado.
Prati li neko? Izgleda primamljujuće.
Isto batalio Bosch na sredini druge sezone. Slažem se da je Killing daleko bolja serija, kada vec poredimo.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Ima li prevod?Често је спомињана овде Данска серија "Borgen", па ако неког интересује а има Netflix, од данас је у понуди на том стримингу.
Послато са "Samsung Galaxy Note 8", помоћу Тапатока
Dark, treca sezona krece u subotu i tu se zavrsava.
Стандардно, мађарски, румунски и енглески. Аудио само дански.Ima li prevod?
s10e on Tapatalk pro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari