Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prve dve i poslednje dve epizode Space force odgledao, ostalo premotao. Može da posluži kao zamena za limunada film.

Ash vs Evil Dead
3 sezone

Kao i film, toliko jeftino i providno banalno da je zapravo dobro - pogotovu jer se i ne trude da to prikriju 🙂

Uz sve to, da se ja pitam, ljudima iz ove serije bih dao da rade Mortal Kombat XII na keca - to šta je njima sve palo na pamet ja ne bih ni za 3 života smilsio :d

Jedino mi malo kvari momenat što nikako nisu do kraja odlučili šta je glavni koncept celog serijala, zombi, demoni ili nešto treće.

Nikad nisam ocenjivao serije pa valjda 76/100 nije previsoka ocena

Space Force trenutno gledam (stigao do 7. epizode) i za sad mi ne smeta ali ni ne prija nešto posebno. Momenat iz spoilera mi je baš bio 🙄

Poslednja izmena:
Završio Homeland nažalost.

Kažem nažalost jer je sezona fenomenalna bila iako sam pretpostavio šta će da se desi na kraju :d

Valjda zbog onih silnih pročitanih špijunskih romana od Ladlama, Karea i ostalih autora pa uvek idem sa onim da ništa nije kako izgleda kad je ovakav materijal u pitanju 😀

Clair savršeno odigrala ulogu.
Ne samo ovu sezonu nego generalno kroz celu seriju.

Isto kao i Mandy Patinkin.

Jel gledao neko Bordertown, finska serija, klasičan skandi noar. Interesuje me mišljenje vredi li gledati.

Послато са "Samsung Galaxy Note 8", помоћу Тапатока

Odgledao sam Sopranove za otprilike mesec i po dana. Ovo je toliko kvalitetno da ce mi trebati neko vreme da dodjem sebi.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ja ih obrnem na svakih nekoliko godina

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Isto! Ne volim Carrela, al mi je serija iz nekog razloga bas legla..doduse pogledao samo dve epizode al sto kazes smejao sam se ko blesav.
@joojant200 : Iz koje je epizode citat iz spojlera?
4. epozida.

I ja odgledah Space Force, seo da vidim ma sta lici sinoc samo zbog toga sto pise da je #1 in Serbia i stukoh odjednom celu sezonu. Fina serija, bolja od ocekivanog.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Gde pise to #1 in Serbia?

Na Netflixu.
Danas je na 2. mestu posle par dana na prvom.
c01278e0151f06abe65b97d6e4dfadf9.jpg

Poslednja izmena:
Odgledao sam Sopranove za otprilike mesec i po dana. Ovo je toliko kvalitetno da ce mi trebati neko vreme da dodjem sebi.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

I ja sam poceo danas, fenomenalna serija. Secam se kao klinac sam gledao na TV-u pre 10-15god... Nikad nisam celu pogledao, do leta cu je valjda zavrsiti.

Kako ne moze ima bluray ripova, ja sam ga pre dve godine obrnuo, slika perfektna

Fleabag - 3,5/10
Humor u tragovima, a glavni lik izuzetno iritantan. Koliko je serija hvaljena, očekivao sam čudo, a dobio ništa posebno.

Fauda, odgledao sve tri sezone, vrlo sam zadovoljan serijom. Ni crno, ni belo, obe strane su prikazane sa vrlinama i manama. Nadam se da ima dobre volje za četvrtu sezonu. Ocena 8,5/10.

Sta se desava sa u vezi Supernaturala? Isto i The Walking Dead nikako da emituju zadnju epizodu.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Koincidentno zavrsio juce Fleabag 8/10 🙂 Humor je dobar i serija se zapravo bavi ozbiljnim temama, preporuka, bez zelje za raspravom, moje misljenje.

Poceo sa "La Casa de Papel", pogledao prve tri epizode, nisam mogao dalje. Bezveze totalno.

Sa druge strane, Better Call Saul odlicna poslednja sezona, uzivanje.

Poslednja izmena:
@dulenator, @fain2daniel

Što se Fleabega tiče... Humor se ne ogleda samo u gegovima i skečevima (ako ste to očekivali), već i u onoj suptilnoj varijanti kada vam kroz celu sezonu neobjašnjivo ne silazi osmeh sa lica 🙂 Da ne ulazim u samo priču koja je mnogo jaka. Meni je bila fantastična, ali ukusi su ukusi 😉

Bane šta ti se još svidja od komedija da vidim da li su nam ukusi slični?
Očekivao sam nesto drugačije ali ono je bilo možda par zanimljivih scena u celoj seriji. Odgledao je na silu čisto da završim započeto.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Poslednja izmena:
The Boys 8,5/10
Verovatno realna strana superheroja, kad bi postojali u današnje vreme. 🙂

@banexbanex

Nije problem da li ima ili ne humora i koja je vrsta, nego sama priča, koja je (po mom mišljenju) ništa posebno, jer se sve vrti oko...
...sexa i kako je "Fleabag" sve upropastila zbog toga. Nema nekog zapleta, pa deluje nekako praznjikavo. Supruga nije mogla da odgleda do kraja. 😀
Prosto nisam ljubitelj serija/filmova gde su glavni likovi samo "troublemakers". Većini je to ok, pa je verovatno zato dobro ocenjena serija.

Bane šta ti se još svidja od komedija da vidim da li su nam ukusi slični?
Očekivao sam nesto drugačije ali ono je bilo možda par zanimljivih scena u celoj seriji. Odgledao je na silu čisto da završim započeto.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Kultne da ne pominjem, a opet moram 😀 Men Behaving Badly, Mućke, Montijevci, Crna Guja...
Od ostalih: The Coupling, The Office, Fawiti Towers, My Family, A Bit of Fry and Laurie, As Time Goes By, Bottom... Verovatno ih ima još, a masu još nisam stigao da gledam.
Od američkih, izdvojio bih Prijatelje iako mi na prvu loptu nisu seli.
Ako imaš neke predloge, britanske, američke ili čije god, pucaj 🙂

@dulenator
Razumem te potpuno, ali meni baš suprotno. Jedino što je i moja žena prestala posle dve epizode 😀

Poslednja izmena:
The Crown - iznenadjujuće dobra, moja majka mi je preporučila 🙂
Jedna od boljih serija koje se emituju. Svojevremeno, kada je izašla prva sezona, pomislio sam da me ne interesuje serija o britanskoj kraljevskoj porodici, pogotovo period 20ti vek. Sada sa oduševljenjem odgledam svaku novu sezonu te serije. Preporuka za ostale koji još nisu gledali!

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno