almoust evil665
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.03.2011
- Poena
- 595
Evo kada neko nema smisla za humor a još se pravi pametan sa pravopisom. Vam se ne piše uvek velikim slovom. Proveri malo pre nego što se praviš pametan.
The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst
Dokumentarna mini serija od šest epizoda o Robertu Durstu, čoveku iz izuzetno bogate njujorške porodice i njegovoj upletenosti u nekoliko nerešenih smrtnih slučajeva. Mislim da će mi ubuduće on padati na pamet svaki put kada neko pomene hladnokrvnost ili psihopate.
Odlična serija.
Isto! Ne volim Carrela, al mi je serija iz nekog razloga bas legla..doduse pogledao samo dve epizode al sto kazes smejao sam se ko blesav.Space force, epizoda 2, odavno se nisam toliko smejao :d
4. epozida.Isto! Ne volim Carrela, al mi je serija iz nekog razloga bas legla..doduse pogledao samo dve epizode al sto kazes smejao sam se ko blesav.
@joojant200 : Iz koje je epizode citat iz spojlera?
Odgledao sam Sopranove za otprilike mesec i po dana. Ovo je toliko kvalitetno da ce mi trebati neko vreme da dodjem sebi.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Isti slučaj kod mene, mada je ocena kod mene bila verovatno niža.Fleabag - 3,5/10
Humor u tragovima, a glavni lik izuzetno iritantan. Koliko je serija hvaljena, očekivao sam čudo, a dobio ništa posebno.
Bane šta ti se još svidja od komedija da vidim da li su nam ukusi slični?
Očekivao sam nesto drugačije ali ono je bilo možda par zanimljivih scena u celoj seriji. Odgledao je na silu čisto da završim započeto.
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
Jedna od boljih serija koje se emituju. Svojevremeno, kada je izašla prva sezona, pomislio sam da me ne interesuje serija o britanskoj kraljevskoj porodici, pogotovo period 20ti vek. Sada sa oduševljenjem odgledam svaku novu sezonu te serije. Preporuka za ostale koji još nisu gledali!The Crown - iznenadjujuće dobra, moja majka mi je preporučila 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari