shamanNS
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 11.08.2007
- Poena
- 1,555
Ta na F je "Forbrydelsen". A "neka Borgen" je od te 3 serije objektivno najkvalitetnija 😛
ali Gomoru nisam gledao i to mi je sledece na spisku.
Imaš i Trapped npr. samo sezona 1 je dobra skroz druga mlaka.Nakon dosta pohvala koje je ovde dobila Bron/Broen i plana da je jednom pogledam konačno sam je pogledao, i zaista je dosta dobra.
Ako ima još neka dobra skandinavska recite. Mislim da se pominjala neka sa F.... u nazivu?
Vidim da ima neka Borgen, to je valjda politička drama a ne krimi.
Meni lično Bosch s02 odlična.Odgledao sam Bosha bez daha prvu sezonu, medjutim druga mi nije nekako legla, i batalio sam.
Može li da se gleda Bosh od recimo treće ili je baš sve povezano
Pozdrav
Sent from my LDN-L21 using Tapatalk
imao sam ja redovno serije za spavanje kad sam bio mladji... 🙂Nikad bolje spavanje uz glupu seriju, reci
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Ubiva 8 sezonaHomeland 8 kida!
Odgledah 5 epizoda u jednom dahu.
Ma i film je totalno nerealan, al' kraće traje, lakše (brže) se proguta [emoji57]imao sam ja redovno serije za spavanje kad sam bio mladji... 🙂
za ovu konkretno - ceo koncept je fizički nerealan. u filmu su maksimalno sve zbrzali, pa nisu dolazile do izražaja te stvari. ovde očigledno će da razvlače i - već su počeli sve zakone fizike da ubijaju 🙂
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Space force, epizoda 2, odavno se nisam toliko smejao :d
Isti slucaj 🙂 Dobri su, treba mi ovako nesto
Dr.Chan, I have been chased through the Bosnian woods by the entire Serbian 3rd Army. I think that i can spend a week in a plastic Motel 6 😀
Vam i Vas se pise s velikim slovom.Ako vam je to smešno,onda za vas nema zime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari