Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nakon dosta pohvala koje je ovde dobila Bron/Broen i plana da je jednom pogledam konačno sam je pogledao, i zaista je dosta dobra.
Ako ima još neka dobra skandinavska recite. Mislim da se pominjala neka sa F.... u nazivu?

Vidim da ima neka Borgen, to je valjda politička drama a ne krimi.
Imaš i Trapped npr. samo sezona 1 je dobra skroz druga mlaka.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Odgledao sam Bosha bez daha prvu sezonu, medjutim druga mi nije nekako legla, i batalio sam.
Može li da se gleda Bosh od recimo treće ili je baš sve povezano
Pozdrav

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk
Meni lično Bosch s02 odlična.
A ako dodam i Jeri Ryan (7of9 iz Star Trek Voayger) to je dodatni plus.

Послато са "Samsung Galaxy Note 8", помоћу Тапатока

The Last Kingdom S04 8.5/10
Odlicno! Svake sezone kvalitet na visem nivou. Za razliku od nekih...

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

krenuo snowpiercer, moze da se gleda. prespavao drugu epizodu 🙂 probam danas ponovo

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Nikad bolje spavanje uz glupu seriju, reci

Nikad bolje spavanje uz glupu seriju, reci

imao sam ja redovno serije za spavanje kad sam bio mladji... 🙂

za ovu konkretno - ceo koncept je fizički nerealan. u filmu su maksimalno sve zbrzali, pa nisu dolazile do izražaja te stvari. ovde očigledno će da razvlače i - već su počeli sve zakone fizike da ubijaju 🙂

imao sam ja redovno serije za spavanje kad sam bio mladji... 🙂

za ovu konkretno - ceo koncept je fizički nerealan. u filmu su maksimalno sve zbrzali, pa nisu dolazile do izražaja te stvari. ovde očigledno će da razvlače i - već su počeli sve zakone fizike da ubijaju 🙂

Ma i film je totalno nerealan, al' kraće traje, lakše (brže) se proguta [emoji57]

Nakon sto sam zavrsio The Last Kingdom krenuo sam sa Vikings serijom, uglavnom zbog toga sto te 2 serije dele neke likove koji su mi vec poznati. Poceo sam Vikinge jos pre godinu dana i odustao, ali sad je totalno drugacije iskustvo nakon sto sam odgledao Last Kingdom.

Poslednja izmena:
Back to Life (2019)
Odlična, intrigantna, brtitanska drama sa uplivima tragikomedije na njihov prepoznatljiv način, pa ko je uživao u Fleabag seriji, sigurno će uživati i u ovoj!

Devs mini sf serija
Zanimljiva premisa, ali sa neharizmaticnim glumcima svima do jednog. U suprotnom je moga biti odlicna serija. Ovako moze da se odgleda tih 8 epizoda zbog ideje.

The 100 ume uvek da napravi lep intro, ovaj u najnovijoj sezoni bas izgleda extra.

Prestao sam da ih gledam. Prve tri sezone i nekako, a posle...

beskonačno dosadan niz poletanja i sletanja na nove lokacije, sve po istom šablonu - dočekaju ih neki nepoznati talibani, malo se upoznaju i pošibaju, pa se onda hvata zajednička štura na sledeću lokaciju kada nastane neki belaj...

Sent from my iPhone using Tapatalk

The 100 sedma sezona pogledao prvu, drugu prekinuo i obrisao, imam pametnije stvari da gledam.

Gledam Dark po drugi put, šta sam sve propustio tokom prvog gledanja..

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Bosch seozna 1... Dobra, ne sad nešto tipa "gde sam bio sve ove godine?", ali dopala mi se i nadam se bez protinjanja nazovi humora kroz naredne sezone.

U moru brzo&ludo američkih serija, Bosch je odlična ko voli serije sporijeg tempa... Evo već šest sezona...

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Space force, epizoda 2, odavno se nisam toliko smejao :d

Belgijski sf rolerkoster Into the Night (2020)
Kako bi zbog nepoznate prirodne katastrofe izbegli smrtonosne sunceve zrake putnici avionom lete stalno u noc. Nije spojler, vec samo plot sa Imdb.

Jeste da vuce na B produkciju, sa rupama i naivnim situacijama, ali ni malo ne smeta ako hocete samo jako zabavnu i uzbudljivu seriju sa non-stop akcijom i novim problemima koji stalno iskacu. Pogledao svih 6 epizoda u danu. Mnogo potencijala za nastavak.

Poslednja izmena:
Isti slucaj 🙂 Dobri su, treba mi ovako nesto

Dr.Chan, I have been chased through the Bosnian woods by the entire Serbian 3rd Army. I think that i can spend a week in a plastic Motel 6 😀

The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst

Dokumentarna mini serija od šest epizoda o Robertu Durstu, čoveku iz izuzetno bogate njujorške porodice i njegovoj upletenosti u nekoliko nerešenih smrtnih slučajeva. Mislim da će mi ubuduće on padati na pamet svaki put kada neko pomene hladnokrvnost ili psihopate.
Odlična serija.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno