Prvih 12 su uzas posle krece sve bolje i bolje i krecu nadovezivanja na filmove.Pa sad moram da gledam ponovo, tj da pocnem opet Agents of SHIELD, ja gledao 2-3 epizode i odustao.
Slazem se da je Arrow smorio. Najlosija sezona. Sve je krenulo nizbrdo nakon borbe Olivera i Rasa na sredini sezone.
Vrhunac serijeRecikliraju pricu iz sezone u sezonu, u svakom finalu je grad u opasnosti od necega.Felicity u odelu. Ne znam da l su oni sto pisu scenario slepi ili im je glumica neka rodjaka pa je guraju? Nadam se da ce da je izbace iz serije. Zamisli sad tek patetiku kad su zajedno pa se prOliver vrati sa sljivom ispod oka nakon tuce i ova krene da place.
Marvelovi agenti razbili. Kraj prve sezone i cela druga su fenomenalni. Skroz u Marvel stilu. Kad se setim pocetak prve sezone kako je kriticno bio los, pred ukidanje bukvalno i onda izadje Winter Soldier i serija se okrene za 360 stepeni a sada im nema kraja. Podloga za 3u sezonu je dobra, bice zanimljiva prica, jos ce i na Civil War da se nadovezu posle. Razbili su Arrow u svakoj epizodi. Flash je daleko bolji od Arrow isto.
E ovo se zove trailer,E ovo je najava za Seriju,a ne ona Supergirl.....Vandal Savage :Klanjanje:Klanjanje
Početkom 2016 kreće
Legends of Tomorrow
Nisu.Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... što baš Emu 🙁
😉
Nisu.
Verovatno ce se vratiti s mocima.
Ja ne kapiram kako neko ko ima vise od 15 godina moze da se tripuje na bilo kakve junake.
Ne secam kada sam poslednji put odgledao losiji trejler od onog za Supergirl i ovog iznad. U nekoliko trenutaka sam pomislio da su neke parodije u pitanju.
Ja ne kapiram kako neko ko ima vise od 15 godina moze da se tripuje na bilo kakve junake.
Ne secam kada sam poslednji put odgledao losiji trejler od onog za Supergirl i ovog iznad. U nekoliko trenutaka sam pomislio da su neke parodije u pitanju.
Moderacija bi stvarno mogla da dopusti/otvori temu o super herojima.
Svaki 3 dan se vrti ista prica. Kako neko moze to da gleda ,pa posle odgovori sta te briga itd itd
Kada bi se kvalitet necega merio po prodaji/gledanosti svima bi nam zivot bio laksi.Ja ne kapiram kako neko ko ima vise od 15 godina nije shvatio da ljudi imaju razlicitik ukus.
Zasto svaki put prolazimo kroz ogranicena razmisljanja poput ovog cim se spomene neka superheroj serija/film. Svidelo se tebi ili ne, kako prolaze DC/Marvel filmovi po blagajnama u bioskopima, mogu sa sigurnoscu da ti kazem da si u manjinji.
Kada bi se kvalitet necega merio po prodaji/gledanosti svima bi nam zivot bio laksi.
Razumem ja razlicite ukuse i to, ali problem za mene u ovoj temi je nastao relativno skoro gde svaki dan vidim izjave tipa "pobedilo, objasnilo, sabilo, razvalilo, dokazalo..." posle cega ocekujem da pronadjem neki kvalitet u tim serijama a naidjem na jedno obicno smece.
Ček, biće i 11-a sezona Supernaturala?
Stvarno preteruju...
Pravi primer ti je Arrow, nema budzet, ima losu glumu, i losu produkciju ali ja i dalje uzivam u tome.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari