Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Skoro kao conclusion serije... ako ce cetvrta sezona biti ovakva bolje da je ovo conclusion. Ali posto je gotovo izvesno HIVE tema cetvrte sezone, verovatno ce Olivera povuci iz "penzije" jer ce se nesto desiti Diglu...

bas bas lose finale Arrow-a ..

1. uhvatim mach golom rukom i ubijem neprijatelja - vidjeno preko 16 puta do sad, i pritom nerealno i sa rukavicama, momentalno ostajes bez prsta ili pola nerava u ruci
2. snajper (koji je uglavnom 9 ili 12.7 milimetara piercing rounds) - Oooh, imao si League odelo, how neat
3. Rej Palmer nije mogao da istrenira odelo u kontroli jedno 10 epizoda, al zato felicity leti bolje nego Tony Stark, okej ..

Previse Deus Ex Machina momenata. Kreatori su ga malo vise us*ali sa fazonom "a evo ga iznenadni lik/stvar/dogadjaj koji se pojavljuje i resava stvar" i nadam se da je samo fluke, da nece ovog biti vise ubuduce. Ja bi, trenutno, voleo da pocetak pete sezone bude tako sto ce Felicity da rikne. Okej je bila kao sidekick, glavnu ulogu ne bi dobila bukvalno ni u Pozoristu Male Krsne.

Ali zato season finale Šildovaca ravno filmu!! Razbili su Arrow u finalu za tri koplja 🙂

Slazem se da je Arrow smorio. Najlosija sezona. Sve je krenulo nizbrdo nakon borbe Olivera i Rasa na sredini sezone.
Vrhunac serije
Felicity u odelu. Ne znam da l su oni sto pisu scenario slepi ili im je glumica neka rodjaka pa je guraju? Nadam se da ce da je izbace iz serije. Zamisli sad tek patetiku kad su zajedno pa se prOliver vrati sa sljivom ispod oka nakon tuce i ova krene da place.
Recikliraju pricu iz sezone u sezonu, u svakom finalu je grad u opasnosti od necega.

Marvelovi agenti razbili. Kraj prve sezone i cela druga su fenomenalni. Skroz u Marvel stilu. Kad se setim pocetak prve sezone kako je kriticno bio los, pred ukidanje bukvalno i onda izadje Winter Soldier i serija se okrene za 360 stepeni a sada im nema kraja. Podloga za 3u sezonu je dobra, bice zanimljiva prica, jos ce i na Civil War da se nadovezu posle. Razbili su Arrow u svakoj epizodi. Flash je daleko bolji od Arrow isto.

Pa sad moram da gledam ponovo, tj da pocnem opet Agents of SHIELD, ja gledao 2-3 epizode i odustao.

Slazem se da je Arrow smorio. Najlosija sezona. Sve je krenulo nizbrdo nakon borbe Olivera i Rasa na sredini sezone.
Vrhunac serije
Felicity u odelu. Ne znam da l su oni sto pisu scenario slepi ili im je glumica neka rodjaka pa je guraju? Nadam se da ce da je izbace iz serije. Zamisli sad tek patetiku kad su zajedno pa se prOliver vrati sa sljivom ispod oka nakon tuce i ova krene da place.
Recikliraju pricu iz sezone u sezonu, u svakom finalu je grad u opasnosti od necega.

Marvelovi agenti razbili. Kraj prve sezone i cela druga su fenomenalni. Skroz u Marvel stilu. Kad se setim pocetak prve sezone kako je kriticno bio los, pred ukidanje bukvalno i onda izadje Winter Soldier i serija se okrene za 360 stepeni a sada im nema kraja. Podloga za 3u sezonu je dobra, bice zanimljiva prica, jos ce i na Civil War da se nadovezu posle. Razbili su Arrow u svakoj epizodi. Flash je daleko bolji od Arrow isto.

Koliko vidim i Secret Wariors će biti ubačeni ( njih vodi Daisy Johnson, ćerka Mister Hyde-a, a koga smo imali prilike konačno da vidimo u finalu ) 🙂

Što se Arrow-a tiče

kada Laurel upozorava taju na opasnost od biooružja, on odgovara u fazonu " is it May already? " 😀

Izašla prvi poster za "Legends of tomorow".Kažu da će možda danas i trejler da puste ili posle ovo sezonskog finala the Flash

3a413f9a163dde4cd39cd37dea965b06.jpg

Potvrdjeno Sara se vraća biće White Canary.Ostaje da vidimo kako će je vratiti!

Što se tiče Arrow,utisci su podeljenji par odličnih epizoda,par katastrofalnih i Felistina kuknjava.
Sad gledam rekli da su namerno napravili ovako sezonsko finale Arrow jer menjanju pristup seriji.Ostaje nam da vidimo u kom smeru će serija otići od jeseni.

Poslednja izmena:
E ovo se zove trailer,E ovo je najava za Seriju,a ne ona Supergirl.....Vandal Savage :Klanjanje:Klanjanje
Početkom 2016 kreće

Legends of Tomorrow

Ja ne kapiram kako neko ko ima vise od 15 godina moze da se tripuje na bilo kakve junake.
Ne secam kada sam poslednji put odgledao losiji trejler od onog za Supergirl i ovog iznad. U nekoliko trenutaka sam pomislio da su neke parodije u pitanju.

Ja ne kapiram kako neko ko ima vise od 15 godina moze da se tripuje na bilo kakve junake.
Ne secam kada sam poslednji put odgledao losiji trejler od onog za Supergirl i ovog iznad. U nekoliko trenutaka sam pomislio da su neke parodije u pitanju.
Ja ne kapiram kako neko ko ima vise od 15 godina nije shvatio da ljudi imaju razlicitik ukus.

Zasto svaki put prolazimo kroz ogranicena razmisljanja poput ovog cim se spomene neka superheroj serija/film. Svidelo se tebi ili ne, kako prolaze DC/Marvel filmovi po blagajnama u bioskopima, mogu sa sigurnoscu da ti kazem da si u manjinji.

Poslednja izmena:

Mogu samo zbog dobre zabave i/ili ako su bas ljubitelji stripova. 🙂
Ili ako se do svoje 15 nisu naigrali igara i nagledali crtaca na temu super junaka, kao sto ima slucajeva. (*)

Marvel filmovi su super zabavni. I taman dovoljni za par puta godisnje.
A ove serije nema sanse da npr. meni budu zanimljive, koji sam u detinjstvu i pre 20. godine kolko-tolko izgustirao sve ovo pod (*). Jedino ako me jednog dana udari neko "ludilo" u dosadi slobodnog vremena pa se utripujem. :d

Poslednja izmena:
Moderacija bi stvarno mogla da dopusti/otvori temu o super herojima.

Svaki 3ci dan se vrti ista prica. Kako neko moze to da gleda ,pa posle odgovori sta te briga itd itd

Hahaha kako odlican trailer, covece, odusevio me.

najjaci komentar sa Youtube klipa:

Trevor Slake 1 hour ago
this is going to be the best thing since tits

:d

Moderacija bi stvarno mogla da dopusti/otvori temu o super herojima.

Svaki 3 dan se vrti ista prica. Kako neko moze to da gleda ,pa posle odgovori sta te briga itd itd
Da ali problem je u tim sto daju takve komentare.
Kada neko napise gledao sam to i to, ne vidim da mi koji pratimo Flasha pisemo jao kako mozes da gledas to, koliko imas godina i slicno.
I zbog toga smo mi daleko zreliji od njih koji tripuju da su zreliji jer ne gledaju Flasha.
Potpuno ograniceno misljenje imaju neki ljudi i jednostavno sam navikao ma to ali da se svaka 3 dana vrti ista prica jer neko ne shvata da nisu svi ukusi isti nema smisla
Nema potrebe za novom temom. Tema su serije, flash arrow i ostali su serije i samim tim sve je pod pravilima.

On topic: Supernatural se malo poboljsao u zadnjih par epizoda ali vidi se da nemaju pojma sta rade vise. I nema potrebe za jos 1 sezonom ali ajde, izdrzao sam 10 mogu jos jedn

Poslednja izmena:
Ček, biće i 11-a sezona Supernaturala?
Stvarno preteruju...

Ja ne kapiram kako neko ko ima vise od 15 godina nije shvatio da ljudi imaju razlicitik ukus.

Zasto svaki put prolazimo kroz ogranicena razmisljanja poput ovog cim se spomene neka superheroj serija/film. Svidelo se tebi ili ne, kako prolaze DC/Marvel filmovi po blagajnama u bioskopima, mogu sa sigurnoscu da ti kazem da si u manjinji.
Kada bi se kvalitet necega merio po prodaji/gledanosti svima bi nam zivot bio laksi.
Razumem ja razlicite ukuse i to, ali problem za mene u ovoj temi je nastao relativno skoro gde svaki dan vidim izjave tipa "pobedilo, objasnilo, sabilo, razvalilo, dokazalo..." posle cega ocekujem da pronadjem neki kvalitet u tim serijama a naidjem na jedno obicno smece.

Bice izgleda Heroes nastavak septembra.

A sto se patetike odnosno manjka kvaliteta tice, slazem se za CW, a tek za SHO(Wcase) serije. Gledanost je jedino sto jure, sve ostalo je WGaF.
Nema pravih kvalitetnih serija vec neko vreme, sem bas niche serija. A i mnoge dobre serije su zavrsene smotano i glupo, da se vidi da nesto tu ne stima.

Realno ovaj trejler za Legends of Tomorrow jeste odlican, eventualno sto mi se nije svidelo je par efekata koji su mi izgledali dosta jeftino, ali sve u svemu za mene koji nisam nesto pratio razvoj ove serije deluje poprilicno dobro 🙂

Kada bi se kvalitet necega merio po prodaji/gledanosti svima bi nam zivot bio laksi.
Razumem ja razlicite ukuse i to, ali problem za mene u ovoj temi je nastao relativno skoro gde svaki dan vidim izjave tipa "pobedilo, objasnilo, sabilo, razvalilo, dokazalo..." posle cega ocekujem da pronadjem neki kvalitet u tim serijama a naidjem na jedno obicno smece.

Ja nisam rekao kvalitet. Rekao sam gledanost, najgledaniji filmovi su o superherojima i na te fore, sto mu dodje da se vecini ljudi svidja ta tematika i rekao sam da si u manjini kojoj se to ne svidja.
Opet ti tezis da ti se svidja nesto sto znas da ti se nece svideti. Nije sve u glumi, budzetu, i produkciji. Pravi primer ti je Arrow, nema budzet, ima losu glumu, i losu produkciju ali ja i dalje uzivam u tome. Dok ima nekih serija koja su na visokom nivou al mi se ne svidjaju. Ako ti se ne svidja tematika Superheroji nece ti se svideti ni da imaju veliki produkcijski kvalitet. Dok se meni recimo svidja ta tematika i mogu da gledam seriju i sa ovako losom produkcijom a sa druge strane Sopranosi, Kum i ta tematika mi se uopste ne svidja i ne mogu da je smislim i ako imaju odlicnu produkciju, sve je do ukusa i ne treba osudjivati druge ljude zbog razlicitosti. Imas ljude koji koriste mozak dok gledaju film pa im onda sve smeta i samo se zale takozvani samozvani kriticari koji budu pod jos vecim stresom nakon gledanja filma i imas ljude koji iskljuce mozak dok gledaju filmove da bi se opustili i uzivali, skrenulu misli sa zivotnih problema, i onda im ne smeta svaka sitnica i budu zadovoljni.
Moj pogled na filmove je takav da ne trazim sta je realno sta ne jer je to film i ocekujem da prkosi realnosti, dovoljno realnosti imam u ovom svetu, ne treba mi jos i u filmu da gledam surov svet i da se opterecuje time. Otiso sam predaleko, ne bitno.

Blacklist - druga sezona mi je dosta opala u kvalitetu, cak i Spader koji je bio fenomenalan i ciji je lik bio nekako nedostizan sada imam osecaj kao da je normalan kriminalac. Ali i dalje je dobra za pustanje mozga za ispasu.
TVD je imao odlicnu predposlednju epizodu sa dosta neocekivanih stvari. Zanima me kako ce da popune Ninino odsustvo i kako ce da sve to izgledati, odavno nema neku bitnu ulogu ali se ipak cela serija vrtela oko nje i donekle nema smisla bez nje, no videcemo.
The Originals, pogubio sam se vise sa njihovom porodicom, neverovatno koliko su preokreta u odnosima napravila izmedju samih sebe, zivo me zanima sta ce sledece da izmisle.

Sve u svemu losa sezona za tv serije, mislim da su svi podbacili u odnosu na proslu godinu.

Videcemo kakva ce biti treca sezona Hanibala, pocinje 4 juna.

Da Vincis Demons, treca sezona, takodje bi trebala na leto.

I naravno, True Detective nam se blizi. :Klanjanje

Poslednja izmena:
Nema nista gore nego izvuci jednu recenicu iz cele izjave i onda to ismejati...
Inace slazem se sa Tozinom izjavom iz spojlera, dosta mi ove nase realnosti pustite me malo da se opustim i uzivam jer pre ili kasnije shvatcemo svi da nam je najlepse doba bilo upravo to dok smo bili deca [emoji14]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno