Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni se ni GoT a ni Silicon Valley uopšte ne dopadaju u ovim sezonama. SV mi je bio genijalan u prvoj, a sad ovih 6 epizoda dosada i raspad.

Ja nakon svega što sam video u ovoj sezoni prosto nemam volje da odgledam ovu šestu epizodu - jednostavno otišli su u neku sasvim drugu krajnost sa prekrajanjem knjiga, što nekad možda i ne mora biti loše ali sada IMHO jednostavno nije dobro.

Za razliku od GoT koji me je razočarao, Grimm od kog i nisam očekivao Bog zna šta je bio i više nego dobar i sa svakom sezonom mi je sve bolji...

Eh, da to zaboravih ali kad vec spomenuste. Silicon Valley nikako da se natjeram drugu sezonu..

@Martin
Ima li Georg ideju sta ce sa mladjanim Starkom? Mojne spoilujes, samo da/ne. 🙂

Kad je on u pitanju meni je u stvari glavno pitanje ima li on nameru da uopšte završi knjige, a što se tiče mladih Starkova, bojim se da tu više uopšte nije bitno koja je njegova ideja već je bitnije kakvu ideju sa njima ima dvojac D&D, pošto vidimo da radnja u seriji ne samo da dosiže već i prestiže radnju iz knjiga ali istovremeno ode u nekom sasvim drugom pravcu sa manje - više većinom likova. Čast izuzecima, ali mislim da će i oni polako da skrenu sa puta iz knjiga...

Za razliku od GoT koji me je razočarao, Grimm od kog i nisam očekivao Bog zna šta je bio i više nego dobar i sa svakom sezonom mi je sve bolji...
Da, bas sam pogledao juce ove zadnje dve epizode koje su bile odlicne.

Arrow me iznenadio sa svrsetkom, interesantno ce biti videti sta sledi..

- Da li se zna pouzdano datum pocetka TD? Nekako me glumacka ekipa nije bas ubedila iz trailera..

Kad je on u pitanju meni je u stvari glavno pitanje ima li on nameru da uopšte završi knjige, a što se tiče mladih Starkova, bojim se da tu više uopšte nije bitno koja je njegova ideja već je bitnije kakvu ideju sa njima ima dvojac D&D, pošto vidimo da radnja u seriji ne samo da dosiže već i prestiže radnju iz knjiga ali istovremeno ode u nekom sasvim drugom pravcu sa manje - više većinom likova. Čast izuzecima, ali mislim da će i oni polako da skrenu sa puta iz knjiga...

U pocetku je to bilo smisleno, jasno i definisano. Sada se krece prema tome da ce sve biti nabacano i da nece imati smisla jer kao da ne znaju sta hoce. Ili da je odmah zavrse ili da mijenjaju trenutni pristup, inace ovo ni na sta nece liciti. Samo skrnave nesto sto je odlicno krenulo.

Pa kad su izbacili 80% stvari iz knjiga sad im je frka jer nije im vise nista ostalo.

The Flash pokidao [emoji33]
Epsko finale,svaka im čast!!!!!

Nadoknadio sam arrow posle nekoliko nedelja i završio treću sezonu. Svu šalu na stranu sa kidanjem, razočarao sam se i smorio preko svake granice. Kraj nije bio toliko loš, ali su baš razvlačili. Što se mene tiče, ovo je happy end i neću se više baviti serijom ako odluče da prave novu sezonu.

Koliko me je Arrow smorio u poslednje 3-4 epizode, toliko me je Flash odusevio. Na kraju sezone cliffhanger za medalju, ali kapiram da ce brzo resiti problem u sledecoj sezoni.

Mrzim ovakve sapunice kao u zavrsnici Flasha-a 😉 "Predomislio sam se", sacrifice... meh..
Dobar cliffhanger, mada ih ne volim.

Poslednja izmena:
Nepotrebno mi je bilo ono
vencanje Caitlin i Ronnie, samo mi je nepotrebno oduzimalo vremena koje su mogli vise da posvete Wellsu i Allenu
ostalo je bilo dobro.

Ja nzm, meni je Flash bezveze kraj sezone.. Mislim

Prvo ovaj Wells nece da mu objasni zasto se ne vole? Znam da serija nema veze sa mozgom i da se to radi da bi se teralo dalje ali ako bi mu rekao mozda bi "to" mogao da ispravi? Dalje, Future Flash mu ne dozvoljava da spase majku? Zasto? On je postojao i pre nego sto je Wells ubio njegovu majku? Nema smisla. Takodje, na kraju ostave telo ovog plavusana da ga pokupi wormhole, bukvalno iskusavaju srecu.. naravno, to je osnov za dalje sezone ali takodje totalni *****izam.. I kraj koji pravi "cliffhanger"... Bezveze...

Future Flash mu ne dozvoljava da spase majku verovatno zato sto je vec pokusao i nije ispalo kako treba... 🙂

Cracker (UK TV series) - cista genijalnost.drugi put je vrtim posle dosta godina i neuporedivo mi je bolja.ako se ko pita odakle su skandinavci drpali,Cracker i Vice su najocigledniji odgovor.prosto,britanci drze serije u malom prstu,kao i Jeremy Brett-ovog Scherlock-a bih mogao do kraja vremena da vrtim.

Ja nzm, meni je Flash bezveze kraj sezone.. Mislim

Prvo ovaj Wells nece da mu objasni zasto se ne vole? Znam da serija nema veze sa mozgom i da se to radi da bi se teralo dalje ali ako bi mu rekao mozda bi "to" mogao da ispravi? Dalje, Future Flash mu ne dozvoljava da spase majku? Zasto? On je postojao i pre nego sto je Wells ubio njegovu majku? Nema smisla. Takodje, na kraju ostave telo ovog plavusana da ga pokupi wormhole, bukvalno iskusavaju srecu.. naravno, to je osnov za dalje sezone ali takodje totalni *****izam.. I kraj koji pravi "cliffhanger"... Bezveze...

Meni nije jasno kako su svi odjednom zaboravili da postoji AI u zgradi, koji zna šta se događa u budućnosti i može da odgovori na razna pitanja?

E vidiš ima i to - to mi nije ni palo na pamet :d

Za sve koji se pitaju zašto nije uradio to što je krenuo da uradi, guglajte flashpoint paradox.

Pored svega navedenog o Flash-u, jos jedna velika rupa/paradoks postoji...
...ako je Vels gine, odnosno, nikada nije ni postojao, kako ta realnost i dalje postoji?
Po, meni, poprilicno krs finale.

Eddie je sjebao ceo timeline, zato se i otvorila crna rupa. Bar sam ja tako shvatio. Videćemo u sledećoj sezoni, verovatno će sve da objasne.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno