vladimirdowla
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.03.2011
- Poena
- 270
Meni se ni GoT a ni Silicon Valley uopšte ne dopadaju u ovim sezonama. SV mi je bio genijalan u prvoj, a sad ovih 6 epizoda dosada i raspad.
Da, bas sam pogledao juce ove zadnje dve epizode koje su bile odlicne.Za razliku od GoT koji me je razočarao, Grimm od kog i nisam očekivao Bog zna šta je bio i više nego dobar i sa svakom sezonom mi je sve bolji...
Kad je on u pitanju meni je u stvari glavno pitanje ima li on nameru da uopšte završi knjige, a što se tiče mladih Starkova, bojim se da tu više uopšte nije bitno koja je njegova ideja već je bitnije kakvu ideju sa njima ima dvojac D&D, pošto vidimo da radnja u seriji ne samo da dosiže već i prestiže radnju iz knjiga ali istovremeno ode u nekom sasvim drugom pravcu sa manje - više većinom likova. Čast izuzecima, ali mislim da će i oni polako da skrenu sa puta iz knjiga...
Flash - Brutalno finale, svaka cast
Carski odradjeno. Samo kada ce 24ta epizoda 😀
Eh, da to zaboravih ali kad vec spomenuste. Silicon Valley nikako da se natjeram drugu sezonu..
Ja nzm, meni je Flash bezveze kraj sezone.. Mislim
Prvo ovaj Wells nece da mu objasni zasto se ne vole? Znam da serija nema veze sa mozgom i da se to radi da bi se teralo dalje ali ako bi mu rekao mozda bi "to" mogao da ispravi? Dalje, Future Flash mu ne dozvoljava da spase majku? Zasto? On je postojao i pre nego sto je Wells ubio njegovu majku? Nema smisla. Takodje, na kraju ostave telo ovog plavusana da ga pokupi wormhole, bukvalno iskusavaju srecu.. naravno, to je osnov za dalje sezone ali takodje totalni *****izam.. I kraj koji pravi "cliffhanger"... Bezveze...
Ili odgledajte Justice leauge-Flashpoint paradoxZa sve koji se pitaju zašto nije uradio to što je krenuo da uradi, guglajte flashpoint paradox.
+1 upravo se to i desilo.Eddie je sjebao ceo timeline, zato se i otvorila crna rupa. Bar sam ja tako shvatio. Videćemo u sledećoj sezoni, verovatno će sve da objasne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari