Meni je ova epizoda Flasha razocaravajuca, bas pateticna, kid instinkt....
Mislim, i cela ideja da neko ko baca strele moze da pogodi nekoga ko moze da putuje kroz vreme je na nivou Fox Newsa kao izvora "informacija" 🙂
+1Mislim da gresis, bar kako je objasnjeno u stripu, slican koncept kao i u dragonball Z -
kretanje maksimalnim brzinama zahteva vektor, dakle svi speedster-i su prebrzi, ali to zahteva da moraju eventualno da potrce. U nekoj staticnoj pozi brzine su im mnogo manje. Kao sto Usein Bolt nije u stanju da pomera ruku ili da ustane 49 kmh na sat, iako je u stanju da tom brzinom trci. E tu je negde Olijeva prilika iako su oni prebrzi za njega, da iskoristi svoj obicni ali super istreniran human reflex, i navata speedster-a da mu nanese damage dok ovaj izvodi neki statican potez, recimo, okrece se u fajtu za 180 stepeni, sto je neka milisekunda dovoljna Zelenoj streli da raspali.
Radi se radi,a onda se u tri sata odgleda rpizode The Flash,a večeras se gleda Arrow.Jaza je drugi seeder pored uploaders Flasha, uvek se prvi nakači. 🙂 opet noćna smena? 🙂
Vaistinu pokidao 😀
Ali to nema logike u osnovnoj fizici 😀
Pravo da ti kazem, pre bi mi ovako nesto bilo logicno 😀 (mada ni to)+1Da gledamo realnost Batman nikad nebi se borio sa Superman i pobedjivao ga!!!!
A po cemu nije? Mislim mu nizu blize c (brzine svetlosti), ali ne znamo da li je to nemoguce... dok ovo za arrow v. speedster.... how yes no 😀Inace je trcanje njegovom brzinom i vracanje u proslost skroz fizicki realno. 😀
... Kao sto Usein Bolt nije u stanju da pomera ruku ili da ustane 49 kmh na sat, iako je u stanju da tom brzinom trci ...
45kmh dodje 12.5m/s, a koliko znam rekord nije oko 8s na 100m 🙂
Bolt okruglo 30 mph izmereno senzibilnim instrumentima, prilikom prolaska kroz cilj na trci za rekord (9.59) sto je 48.5 kmh.
Ako bi bio ljubazan da sa nama podeliš poreklo te informacije u vidu linka bili bi ti jako zahvalni.
@Alfaunits je poželeo lepe cure,dobio je SUPER curu 😀 [emoji6]
Dobro došla Kara Zor-El - Supergirl u Arrow,the Flash univerzum!!!!!
Jos jedno kidanje krece u Oktobru 2015!!!!! :guitar::Klanjanje
Ja prosto ne verujem da je neka televizija pokupila ovo a otkazali neke serije koje mu dodju remek delo za ovo. [emoji16]A ja mislio da je Arrow loš. Izvinjavam se fanovima ovde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari