Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jaza je drugi seeder pored uploaders Flasha, uvek se prvi nakači. 🙂 opet noćna smena? 🙂

Vaistinu pokidao 😀

Cinjenica da starling-central price imaju ogromnu razliku po pitanju power leveling-a, ali volim kad vidim Olivera da pomaze. Manje vise lepo prenose ideju da je bitan fokus, stalozenost, kontrola sopstvenih moci, koje god da su, vise nego sama deskriptivna moc. solidna epizoda

Meni je ova epizoda Flasha razocaravajuca, bas pateticna, kid instinkt....
Mislim, i cela ideja da neko ko baca strele moze da pogodi nekoga ko moze da putuje kroz vreme je na nivou Fox Newsa kao izvora "informacija" 🙂

Meni je ova epizoda Flasha razocaravajuca, bas pateticna, kid instinkt....
Mislim, i cela ideja da neko ko baca strele moze da pogodi nekoga ko moze da putuje kroz vreme je na nivou Fox Newsa kao izvora "informacija" 🙂

Mislim da gresis, bar kako je objasnjeno u stripu, slican koncept kao i u dragonball Z -

kretanje maksimalnim brzinama zahteva vektor, dakle svi speedster-i su prebrzi, ali to zahteva da moraju eventualno da potrce. U nekoj staticnoj pozi brzine su im mnogo manje. Kao sto Usein Bolt nije u stanju da pomera ruku ili da ustane 49 kmh na sat, iako je u stanju da tom brzinom trci. E tu je negde Olijeva prilika iako su oni prebrzi za njega, da iskoristi svoj obicni ali super istreniran human reflex, i navata speedster-a da mu nanese damage dok ovaj izvodi neki statican potez, recimo, okrece se u fajtu za 180 stepeni, sto je neka milisekunda dovoljna Zelenoj streli da raspali.

Ali to nema logike u osnovnoj fizici 😀 Ili si u stanju da se stalno kreces nekom brzinom, samim tim i refleski moraju biti u mogucnosti da to trajno isprate, ili je nemas nikada🙂

Ili jos bolje, zasto bi uopste dozvolio da ovi imaju sansu, od samog pocetka ih ubije za milisekund 😀

Mislim da gresis, bar kako je objasnjeno u stripu, slican koncept kao i u dragonball Z -

kretanje maksimalnim brzinama zahteva vektor, dakle svi speedster-i su prebrzi, ali to zahteva da moraju eventualno da potrce. U nekoj staticnoj pozi brzine su im mnogo manje. Kao sto Usein Bolt nije u stanju da pomera ruku ili da ustane 49 kmh na sat, iako je u stanju da tom brzinom trci. E tu je negde Olijeva prilika iako su oni prebrzi za njega, da iskoristi svoj obicni ali super istreniran human reflex, i navata speedster-a da mu nanese damage dok ovaj izvodi neki statican potez, recimo, okrece se u fajtu za 180 stepeni, sto je neka milisekunda dovoljna Zelenoj streli da raspali.
+1
Tako je u stripu objašnjeno.
A ovo je serija zasnovana na stripu.Da gledamo realnost Batman nikad nebi se borio sa Superman i pobedjivao ga!!!!

Gledao sam prve tri epizode trece sezone Arowa i prve 3 epizode Flasha kad su pocinajli, da li vredi gledati nastavak i kojim redosledom sad gledati ?

+1Da gledamo realnost Batman nikad nebi se borio sa Superman i pobedjivao ga!!!!
Pravo da ti kazem, pre bi mi ovako nesto bilo logicno 😀 (mada ni to)

Inace je trcanje njegovom brzinom i vracanje u proslost skroz fizicki realno. 😀
A po cemu nije? Mislim mu nizu blize c (brzine svetlosti), ali ne znamo da li je to nemoguce... dok ovo za arrow v. speedster.... how yes no 😀

Takve stvari mi smore bilo koji uzitak 😉

45kmh dodje 12.5m/s, a koliko znam rekord nije oko 8s na 100m 🙂

Svejedno, ni u jednom momentu ne dostigne pomenutih 49 km/h - do nešto manje od 45 otprilike ali ne i preko toga...

Poslednja izmena:
Da, ali Flash odrzi i ubrzava, a ovaj postigne i ne moze da odrzi, zar ne? 😀 Naravno da racunam prosek na 100m onda 😉

Bolt okruglo 30 mph izmereno senzibilnim instrumentima, prilikom prolaska kroz cilj na trci za rekord (9.59) sto je 48.5 kmh.

sto se tice mogucnosti da ides kroz vreme, po fizici, nije moguce. Po konceptu stripa (speed force) - jeste. A koncept je uveden u seriju The Flash.

U fikciji je podosta heroja zasnovano na nekim naucnim stvarima, mnogi SF show-ovi se oslanjaju na fiziku, a recimo koncept koji je najvise zloupotrebljavan - crna rupa, ima velike sanse da se u modernoj nauci u buducnosti - ponisti. najnovija istrazivanja pokazuju da je solidna verovatnoca da crne rupe ni ne postoje.

pise na netu da je na obaranju svetskog rekorda dostigao najvecu brzinu od 27.78 mph sto mu dodje malo preko 44.7 kmph. na jednom drugom sajtu pise da je dostigao 27.44 mph.

ontopic:

poceo sam da gledam The Wire,odgledao sezonu i po,i uzivam u svakom minutu serije. serija je neverovatna. likovi,gluma,prica,scenario,rezija... ma sve.

nije ni cudo sto je kultna.

neko je na temi pominjao da su lose izabrali glumce,ali ja imam bas suprotan utisak. uboli su bukvalno svakog.

sinoc dok sam gledao petu epizodu GoT sve mi je delovalo mlako i neubedljivo uporedjujuci sa Wire-om. znam da ne moze da se poredi,ali ako bi na neki nacin uporedili.

Poslednja izmena:
Burazeri vi baš nemate pametnija posla nego tražiti fiziku i realnost u stripu 🙂

Ako bi bio ljubazan da sa nama podeliš poreklo te informacije u vidu linka bili bi ti jako zahvalni.

Samo u Google: "Usain Bolt top speed", ne moras nista dalje od Search da kliknes 😉

Inace, Dzeksone, putovanje kroz vreme, za sada, je kao moguce teorijski. Ne zna se kako bi se to izvelo, ali je moguce. (bas da je moguce na nacin u stripu nebitno 😉)

***, meni je i ona serija Arrow v. Flash bila "OH come on", da sam hteo gledati sapunicu za publiku, okrenuo bi bilo sta iz Dominikane, barem bi gledao lepe cure 🙂

@Alfaunits je poželeo lepe cure,dobio je SUPER curu 😀 [emoji6]

Dobro došla Kara Zor-El - Supergirl u Arrow,the Flash univerzum!!!!!
Jos jedno kidanje krece u Oktobru 2015!!!!! :guitar::Klanjanje

Poslednja izmena:
Al je vama dobro 😀

Uuuuuuu, da mi je devojka upola, a ja trecinu trenutnih godina, kako bi ovo pokidalo da se gleda 😀 Kako dobra pre-teen serija ce ovo biti!

Nego.... ko u ovoj moze da pridje dominikankama? 😀

Arrow odlična epizoda.
Sezona puna uspona i padova,finale je donekle izvlaci.
Ovo finale moze biti ladno zavrsetak celog serijala.Tako su ga uradili.
Felisiti konačno nije kukala!!!!

Trailer za Supergirl me je oduvao koliko je los. Ovo je nesto najgore sto sam video. Glumu da ne komentarisem. Smallville pre 14 godina je imao bolji CGI. Uzas. Totalno preskacem. Hvala bogu sto nije u istom univerzumu sa Arrow i Flash. Bolje da je CW uzeo da radi seriju.
I ako neki sajtovi kazu da ce mozda biti u istom univerzumu sve su to zastarele vesti, nema sanse da CW pristane da se poveze na nesto ovako lose.

Vidim da ce Atom imati novu ulogu u Legends of tomorrow spin offu na CWu.

Poslednja izmena:
Meni je ipak ova iz Smolvila ostavila jaci utisak 😀

Uzasno finale Arrow-a, kao i cela treca sezona. Ne verujem koliko su srozali seriju posle odlicne druge sezone. Olicity i ostale pateticne gluposti namenjenje za napaljenje tinejdzerke su mi uspeli smuciti gledanje ove serije...

P.S. Nov rekrod za Felicity, prva scena plakanja je bila tek posle desetak minuta!!!

Posle scene Felicity u Atom odelu doslo mi je da polomim monitor.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno