Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma gledam ja svakakve gluposti.
Zanimljivo je koliko je lose.
Recimo meni se The following svidja.
Forever isto.
Stalker je ok ali bise vuce na lose.
Messengers je uzas.

Šta, Foreve otkazan 🙁 a taman sam čekao da se dr.Morgan i Martinez-ova konačno smuvaju 😀 Još je prethodna epizoda nagovestila da će ona saznati istinu... šteta ***.
A i za Helix, ja sam celu ovu sezonu čekao da će postati bolja, nadao se da će konačno doći negde sa radnjom ali...
Fringe i Haven su isto otkazane (da dodam na onu listu od pre par strana).

Poslednja izmena:
Pa Fringe se odavno zavrsio 🙂

Jeste, al je bio dobar 🙂 i popularan, ja sam se dugo nadao da će ga nastaviti.
A sad me podseti i Dexter je otišao, rado sam ga gledao... 🙂

Jeste, al je bio dobar 🙂 i popularan, ja sam se dugo nadao da će ga nastaviti.
A sad me podseti i Dexter je otišao, rado sam ga gledao... 🙂

Fringe je mene licno smorio, pa sam zadnju sezonu jedva odgledao pre godinu dana.
A sto se Dextera tice ne zelim vise da hejtujem zadnju sezonu, ali se spremam da pogledam ponovo prve 4-5 sezone 🙂

gled'o pilot sinoc,sve na foksovom nivou (nisam gledao,ali mi se dojmi da je ista ekipa sa hannibal-a pisala,to je taj smek) u prevodu dobro je,iako je malo previse sajlent hil pocupan.valjda ce ga malo zamuljaju da ne bude bas ripof.

Meni je knjiga stoput bolja. Lak sf triler koji pročitaš za jedan dan. Ne znam kako su planirali, ali ova prva epizoda je došla do pola knjige. Verujem da će serija obuhvatiti sve tri knjige, ali opet, u ovom do sada imam osećaj kao da su izbacili najbolje stvari.
Ako nekog zanima u epub-u: Pajns

Poslednja izmena:
I meni je knjiga bolja od serije. U seriji je sve nekako zbrzano, i to što kažeš, već su prešli pola knjige. Kapiram da će obraditi celu triloguju.
Inače, gde si našao ovaj epub?

Game of Thrones sezona 5 za sad je malo smor, pogotovo posle meni fenomenlne sezone 4.
Kao da sve borbe čekaju zadnje 2 epizode, kako me to nervira, a toliko toga zanimljivog treba da se desi.
Tačno ne treba gledati serije dok ne izađe bar cela sezona ili još bolje cela serija dok se ne završi.

I meni se tako cini 🙂

PoI dobija jos jednu, najverovatnije poslednju sezonu, od 13 epizoda...
Obzirom koliko su upropastili seriju sa ovom sezonom nije ni cudo sto ce sekira da radi

Koliko vidim po ocenama ljudi nemaju mišljenje da je ova sezona PoI propast, mada se i meni najmanje dopala od svih dosadašnjih...

Nije propast ako uzmes u obzir da je Nolan planirao i 6. sezonu pa je shodno tome ova dosta razvucena, i onda je sve logicno i taman staje u jos 2 pune sezone sa standardnim pratecim pricama...

Ovako u 13 epizoda sigurno ce biti brutalna sezona jer toliko je toga sto treba da se desi...

A ovaj manji order nije zbog toga sto misle da su upropastili sezonu ili zbog slabih rejtinga, naprotiv, ovo je zbog para od sindikacije iskljucivo...

E da su vecina serija u rasponu od 10-15 epizoda mnogo bi kvalitetnije bile serije bez bespotrebnih filer(nebitnih) epizoda, i vise bi fokus bio na glavnu pricu i likove.

A ovaj manji order nije zbog toga sto misle da su upropastili sezonu ili zbog slabih rejtinga, naprotiv, ovo je zbog para od sindikacije iskljucivo...

This quickly raises questions about whether this will be Person of Interest's final season, as a reduced episode count often indicates - just like CBS did for The Mentalist this past season. The Mentalist, like Person of Interest, was produced by Warner Bros. and Deadline notes POI is the only one of CBS' renewals today to not be owned by the network, which often can be a hindrance as a show ages (for shows that aren't outright blockbusters) as there is less incentive for the network to keep them on the air when they aren't profitable for them in their secondary life.

http://www.ign.com/articles/2015/05...-of-interest-hawaii-five-0-csi-cyber-and-more

http://deadline.com/2015/05/person-of-interest-13-episodes-season-5-final-mentalist-1201424813/

Videćemo šta će biti...

Poslednja izmena:
The Flash pokidao [emoji1]

Zadnjih 10 minuta fenomenalni.

Odlično odradjena borba Reverse Flash ak Profesor Zoom i mini Justice Leage(Arrow,Firestorm i Flash).Svaka čast kako su to odradili.
Odelo iz prstena ko u stripu [emoji33] [emoji106]

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno