Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Možda i jesu ali onda ne bi mogli da cede suvu drenovinu...Imam jedno 20 ideja koje bukvalno nikom nisu pale napamet od pocetka serije
Možda i jesu ali onda ne bi mogli da cede suvu drenovinu...Imam jedno 20 ideja koje bukvalno nikom nisu pale napamet od pocetka serije
Ja sam batalio dok ne izađu sveSvi se stidite da komentarišete Severance epizodu? 😁
Kao sto vec neko rece, poenta im je da razvlače u nedogled, zato i nema pregršt pametnih rešenja. Čak i kad ima neko rešenje, spremaju se 8 epizoda da odrade nešto što realno ne treba više od dve.@nikornla
Nije da mi se svidela celokupno, vec je dobar Horor aspekt price
Previse plot-dumb likova u seriji, previse ljudi koji se pomire sa sudbinom da zive u bukvalnom paklu i da nista ne rade povodom toga da izadju odatle
Ja da zavrsim tamo sa par pametnih drugara, bilo bi ili - ili - pronalazimo svaku noc nacin da utepamo cudovista, posle toga idemo dalje. Ako izginemo, bolje nego da zivim tamo sigurno
Imam jedno 20 ideja koje bukvalno nikom nisu pale napamet od pocetka serije
Invincible:
Samo tražiš razlog da me diskredituješ jer sam napisao bolnu istinu.Ne uvažavam mišljenje nekoga ko u recenziji te serije ni spomenuo muziku / soundtrack nije![]()
Nego, ja odgledao prvu sezonu "Legion"... BoKte kakva psihodelija i mindf*ck 😂😂
😂 Jeste daaaa, ne diraj mi Leftovers bre 😁😁Samo tražiš razlog da me diskredituješ jer sam napisao bolnu istinu.![]()
A muzika bar 40% doživljaja i atmosfere te serije.nepravedno izostavio da pohvalim muziku
A zapravo love story sve vreme ...odlican je Legion, samo sto nije bas za svakog!...
Nego, ja odgledao prvu sezonu "Legion"... BoKte kakva psihodelija i mindf*ck 😂😂
Bedak sto Peripheral nije dozivela drugu sezonu. Bas mi nedostaje, a sto je najgore bila je odobrena druga sezona pa su cancelovali![]()
Okeeeeej.....nisam baš siguran da sam shvatio šta su ovde uradili 🤔
Do pred sam kraj tj do poslednje epizode sam uspeo da ispratim ali u poslednjoj sam se pogubio skroz.
Knjiga tj knjige mi stoje na listi za čitanje duže vreme već pa se možda i u njima kriju odgovori.
Sve u svemu 6/10
Potrudiću se, ako me nešto baš ne obeshrabri, a vidim da ide ka tome.Meni je prva sezona bila prilično dobra, ali druga je problematična. Pitao sam ovde za treću ali me je Šaman obeshrabio.![]()
Ne znam kako sam te to ja obeshrabio pošto sam ja samo napisao da 3. sezonu nisam ni počeo da gledam. Niti imam u planu.Pitao sam ovde za treću ali me je Šaman obeshrabio.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari