shamanNS
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 11.08.2007
- Poena
- 1,155
😂 Nisam ni primetio da sam napravio grešku 😁 Eto šta se desi kad uzmem da kucam umesto copy > paste 😅@pastas 😁
p.s. Kolega mare nije u pravu 🤣🤣
😂 Nisam ni primetio da sam napravio grešku 😁 Eto šta se desi kad uzmem da kucam umesto copy > paste 😅@pastas 😁
Plus nikakva, nepostojeća, muzikaMeni je zamerka za mr.inbetween policija ne postoji i lik radi sve sto hoce. Iako je zanimljiva generalno, scenario je na momente totalna nebuloza.
Juce odgledao The Leftovers u komadu svih deset epizoda prve sezone. Nisam siguran zasto me zadrzala, dugo neka serija nije. Nastavljam sa drugom.Ali nije skroz nedorečeno da te čovek ne shvati pogrešno.
Svaka čast. Ja sam neki dan odgledao zadnje dve epizode prve sezone. Prvu epizodu sam odgledao premijerno kad je počela da se emituje, ove između sam gledao u zadnjih 6-7-8 godina sve se nadajući da će mi kliknuti, ali... Očito, serija nije kod mene našla svoju prođu, tako da ne planiram idućih 20 godina da odgledam preostale dve sezone. Slično mi je bilo i sa filmom Stalker (onim poznatim ruskim), gledao sam ga u zadnjih 20 godina 3x, ali jednostavno nisam ga doživio kao nešto posebno. Stvar ukusa.Juce odgledao The Leftovers u komadu svih deset epizoda prve sezone. Nisam siguran zasto me zadrzala, dugo neka serija nije. Nastavljam sa drugom.
Dodao bihPosto se spominjao ranije ovde i BSG i Agents of SHIELD, reko da napisem ko voli SF, moje top serije:
Prvo mesto - Stargate SG-1 / Stargate: Atlantis
16 sezona, iz vremena kada je Holivud imao pare da pravi 22 epizode po sezoni, ubedljivo najbolja SF Serija ikada
Kad neko nahvali LOTR za dobar Casting, pa ne mozes da zamislis da je neko drugi Aragorn, Gandalf, i vecina glumaca tu, e Stargate je imao veoma slican uspeh u tome
Od OG ekipe (O'neill, Teal'c, Carter, Jakcson), pa sve do Atlantis-a gde su Sheppard i Mckay nezamenljivi, savrsen izbor glumaca.
Uz to, ceo jedan univerzum, prica savrsena u skoro svim sezonama osim mozda 9 i 10 sezone SG-1 i Ori pricom ali opet fenomenalna serija
Drugo mesto - 12 Monkeys
Kontroverzno misljenje, ali serija je nenormalno dobra. Malo ispod radara obicnom tv fanu, jedna od retkih Time travel prica koja ima smisla od pocetka do kraja
Trece Mesto - AOS
Agents of Shield jednostavno ima tu 4, 5 i 6 sezonu koje su remek telo za tv serije
Cetvrto mesto - BSG
Battlestar Galactica je klasik, jedna od najboljih serija svih vremena
Peto Mesto - Farscape
Tesko ljudima pustiti jer su prve 3 epizode pre-lose, jos teze da se naviknu na totalno ludilo koje je ta serija. Vanzemaljci su iz Muppet lutkarske produkcije a ne CGI.
Tek kad odgledas Farscape, skapiras koliko SF filmova u buducnosti je "pozajmilo" ideju iz te serije, od epizode do epizode.
Poslednja epizoda u s3 je najgore ocenjena ikada. Nisam gledao ali cekam sledecu da preguram kako ne bi bataliio sve..White Lotus 3 sezona
Gura se na ostacima stare slave
Znaci, nisam jedini koji Stargate univerzum smatra fenomenalnim, sa idejama i kastingom.Posto se spominjao ranije ovde i BSG i Agents of SHIELD, reko da napisem ko voli SF, moje top serije:
Prvo mesto - Stargate SG-1 / Stargate: Atlantis
16 sezona, iz vremena kada je Holivud imao pare da pravi 22 epizode po sezoni, ubedljivo najbolja SF Serija ikada
Kad neko nahvali LOTR za dobar Casting, pa ne mozes da zamislis da je neko drugi Aragorn, Gandalf, i vecina glumaca tu, e Stargate je imao veoma slican uspeh u tome
Od OG ekipe (O'neill, Teal'c, Carter, Jakcson), pa sve do Atlantis-a gde su Sheppard i Mckay nezamenljivi, savrsen izbor glumaca.
Uz to, ceo jedan univerzum, prica savrsena u skoro svim sezonama osim mozda 9 i 10 sezone SG-1 i Ori pricom ali opet fenomenalna serija
Drugo mesto - 12 Monkeys
Kontroverzno misljenje, ali serija je nenormalno dobra. Malo ispod radara obicnom tv fanu, jedna od retkih Time travel prica koja ima smisla od pocetka do kraja
Trece Mesto - AOS
Agents of Shield jednostavno ima tu 4, 5 i 6 sezonu koje su remek telo za tv serije
Cetvrto mesto - BSG
Battlestar Galactica je klasik, jedna od najboljih serija svih vremena
Peto Mesto - Farscape
Tesko ljudima pustiti jer su prve 3 epizode pre-lose, jos teze da se naviknu na totalno ludilo koje je ta serija. Vanzemaljci su iz Muppet lutkarske produkcije a ne CGI.
Tek kad odgledas Farscape, skapiras koliko SF filmova u buducnosti je "pozajmilo" ideju iz te serije, od epizode do epizode.
Pripremi se za ozbiljno razočarenje tamo negde oko 4. sezone 😁![]()
Pojeo sam dve sezone za dan.
Sjajno urađena serija, britanci baš imaju klikere za ovakve serije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari