Posrnula gospodjica PasternakSad kad spomenu Sibil podseti me da sam seriju "Cybill" kao klinac gledao samo zbog toga što mi se sviđala ćerka Zoey (koju glumi Alicia Witt). A zatim se setih i ćerke (Jodi Lyn O'Keefe) u Nash Bridges ☺️
Bilo bi zanimljivije da si stavio "šaman" (ili veštac). Šaman kaže da žena treba u krevetu da vam pravi društvo i da će tako sve vaše muke da se svrše.73
00:09:17,725 --> 00:09:22,941
između muškarca i žene.
-Je l' on čarobnjak ili makro?
Već sam stavio “veštac” u prethodnim titlovima.😁Bilo bi zanimljivije da si stavio "šaman" (ili veštac).
Moguće da nisam dobro čuo, pošto Blektorn mumlja.😁 Mada ni ovako se ne kvari kontekst, a i masu puta obaveštajnu rečenicu pretvaram u upitnu i obrnuto, jer je na taj način skraćujem. Uglavnom se trudim da ne prevodim bukvalno, već da kažem suštinu.I ovde ti je pogrešan prevod : -Je l' on čarobnjak ili makro?
Treba da stoji: "Ako nije šaman, onda je sigurno makro/svodnik." Tako bar kaže u seriji, od reči do reči. Poslušaj bolje.
Sviđa mi se "makro".![]()
I meni je trebalo vremena da svarim to i da se navucem, al dobra je e..Krenuo The Leftovers, odgkedao prve tri epizode i batalio. Ima neki vajb al za mene presporo. Isto tako imam utisak da se nikad neće rešiti ta misterija nestajanja itd.....
Preskačem
Nisi nista propustio , bolno je bilo gledati “ glumu” bivseg muza Aniston Jenifer.Krenuo The Leftovers, odgkedao prve tri epizode i batalio. Ima neki vajb al za mene presporo. Isto tako imam utisak da se nikad neće rešiti ta misterija nestajanja itd.....
Preskačem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari