Igra je super! pogotovu coop, i svidja mi se sto uopste nije preterano zahtevna. Interesuje me da li ce moci kao npr sto za left4dead2 prave mape, da se prave i ovde posebno za coop?
Odigrajte i Portal Prelude ali obavezno. Odmah na pocetku koska : )))))
http://www.portalprelude.com/
Morate imati Portal 1 da bi igrali prelude. Pozdrav svim igracima ovih gotovo najboljih igara koje smo ikada igrali.
Prakticno se nigde nisam zaglavio, niti ozbiljnije zamislio, dok me je prvi deo bas namucio u par navrata.A sta , Portal 2 je bio softcore?![]()
Portal Prelude je da preludiš, ali u negativnom smislu. Zagonetke - nula. Isključivo akrobatika, tajming i shirtload of sreće. Stigao do devete sobe i kad sam skapirao kako je zamišljeno da se predje, obrisao igru. Ovo nije ono što za mene Portal treba da bude.
Nivoe treba da prelaziš tako što npr. moraš da pogodiš baš odgovarajući krajičak platformice, tj. dok jako brzo propadaš kroz portale, u tom padu moraš da otvoriš drugi portal na pravom mestu i, kad kroz njega propadneš, da pogodiš pravu stranu na koju ćeš da se zabaciš, a kako prodješ kroz koji portal, sve strane sveta se istumbaju, pojma nemaš gde je u odnosu na tebe platforma na kojoj treba da završiš.Ok, a zar nam akrobatika nije bila najinteresantniji deo u prvom delu kada si morao da pravish loop kako bi dosao do neke "tri pi materine" u vazduhu??? Kapiram da si se iznervirao brda, ali to su pravili fanovi, tj ljudi koji su "istripovali" kakav nastavak treba da bude jos u prvom delu.. Ja nisam ni stigao do 9 nivoa iskreno, meni je ono bash bash heavy.. Nego kakve veze sreca ima ? To nisam razumeo? Sta se desava na tom 9 nivou?
Po meni Portal II moze slobodno da se uvrsti u recnik kao definicija pojma "IGRA".
Zasto je ovo super kvalitetna igra:
-opustajuca atmosfera
-humor
-odlicna glumacka ekipa
-jednostavna ali efektna prica
-mozganje i resavanje problema
-odlicna grafika i performanse
-multiplayer (coop)
Jednostavno sednes i uzivas, tokom citavog igranja imas kez na licu (sto od humora, sto od zadovoljstva savladavanja prepreka snagom uma i delimicno reflexa), a kad zavrsis znas da je igra podigla standarde i da ce se pamtiti i obrtati regularno u narednim godinama (radi prisecanja). Zadnja scena me je odusevila
Jedino sto je mozda zamerka je da je laksi od prethodnog dela (po koja dodatna teza soba ne bi bila na odmet, makar kao nagrada za predjeni storyline) i to sto je coop kratak i lagan pa samim tim se nece prelaziti vise puta, a i onaj deo stare laboratorije sa rusevinama malo smara.
Sve u svemu jedva cekam DLC![]()
Sjajno! Uvek sam mislio da postoji samo jedan (eventualno 2) nacina za resavanje problema. Ovo bacakanje kutija mi nikad nije ni palo na pamet.![]()
Po meni Portal II moze slobodno da se uvrsti u recnik kao definicija pojma "IGRA".
Zasto je ovo super kvalitetna igra:
-opustajuca atmosfera
-humor
-odlicna glumacka ekipa
-jednostavna ali efektna prica
-mozganje i resavanje problema
-odlicna grafika i performanse
-multiplayer (coop)
Jednostavno sednes i uzivas, tokom citavog igranja imas kez na licu (sto od humora, sto od zadovoljstva savladavanja prepreka snagom uma i delimicno reflexa), a kad zavrsis znas da je igra podigla standarde i da ce se pamtiti i obrtati regularno u narednim godinama (radi prisecanja). Zadnja scena me je odusevila
Jedino sto je mozda zamerka je da je laksi od prethodnog dela (po koja dodatna teza soba ne bi bila na odmet, makar kao nagrada za predjeni storyline) i to sto je coop kratak i lagan pa samim tim se nece prelaziti vise puta, a i onaj deo stare laboratorije sa rusevinama malo smara.
Sve u svemu jedva cekam DLC![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari