Šta je novo?

Portal 2

“Fan” Produces 70s Movie Poster For Portal 2:

portalposter.jpg

Lepo. :)

Modkit Is Out

Erik Wolpaw Talks In Depth About Portal 2

A really fantastic in-depth interview with Valve’s Erik Wolpaw has been posted by the NYU Game Center as part of their lecture series. During it Wolpaw plays Portal 2, talking about the process behind creating the game, the motivations behind many of the decisions, and a great deal of thought about how story and games interact. You can watch it below.

Poslednja izmena:
Odlicna igra! Neverovatno! Nemam reci. Kad pomislim da nisam ni znao sta je u pitanju. Slucajno sam video opis igre, i resio da je probam.

Zašto uz Portal ide interaktivni trejler za Abramsov Super 8?

Pa platili ljudi :p Valjda su mislili da ce kupci portala 2 biti zainteresovani i za taj film :d

Za film nisam zainteresovan ali igru bih igrao, baš je napeto i mistično. Takođe lepo pokazuje domete unapređenog Source-a, bar što se osvetljenja tiče koje sam već hvalio. Nije mi jasno zašto su teksture i dalje ko iz 2004. godine i zašto nije moguće ubaciti koji poligon ekstra da ne izgleda očigledno kockasto. Ovako kako je osvetljenje stvarno štrči u odnosu na ostale elemente scene. Za Portal nije problem jer je on u kombinaciji belo, plavo, narandžasto i sve se sija ali za HL Ep3 ili HL3 bi bilo problem.

Poslednja izmena:
Hvala. :)

I tu nisu ništa konkretno rekli, što je očekivano naravno. Onaj 5-godišnji projekat je najverovatnije nešto na čemu radi Doug Church i verovatno će biti u LGS stilu pomeranja granica.

Poslednja izmena:
Nisu ništa konkretno, ali može da se pročita između redova da će naredne igre imati veću povezanost sa društvenim mrežama. Možda nešto kao achievementi na Fejsbuku, ili uploadavanje snimaka na njega itd.

Po meni to se odnosi na to da će sve više i više forsirati co-op varijantu u budućim igrama.

Sto bi moglo da implicira ako bude portal 3 recimo da ce biti i jos teze glavolomke,obzirom na implementaciju co-op

Nisu ništa konkretno, ali može da se pročita između redova da će naredne igre imati veću povezanost sa društvenim mrežama. Možda nešto kao achievementi na Fejsbuku, ili uploadavanje snimaka na njega itd.

To bi bilo odvratno. Igre kao HL imaju snažan avanturistički element i social BS bi potpuno uništio imerziju. Mislim da žele da urade "povezani" SP na konceptualnom nivou, integrisano od početnog dizajna, ali još nisu sigurni oko konkretne implementaccije. Verujem da neće uraditi nešto što je samo tu reda radi da bi bilo "in".

Portal_Volume1.jpg

With Aperture-brand turrets, boots, bots and panels flooding the applied science aisle of your local department store, you could forgive the up-and-coming test lab for taking a breather. Judging from their latest press release, though, their laurels remain untouched by backsides. Bolstered by recent breakthroughs in the field of jazz smoothing, Aperture announced today the first of three downloadable aural stimulus packages.

Whether you're a mega-science corporation with decades of test experience, or a young start-up liberating your first test subject from non-testing with a chloroform-soaked rag, Aperture guarantees results. Wake up your test subject, open the chamber door, and press play--let Aperture's patent-pending rhythmic compliance enhancers do the rest.

http://www.karibannerman.com/blog/portal-2-smooth-jazz-full-non-preview-version/

[youtube]MPxVMpeVRGI[/youtube]

Fan perfomans Turret Opere:

[youtube]gFCKhUgIziU[/youtube]

Poslednja izmena:
Upravo sam završio Portal 2 i mogu samo da kažem da je sjajan u svakom pogledu!

ja sam upravo počeo :) napokon se dokopao ključa. odigrao sam neka 2 sata možda, prosto sam oduševljen!

Zasto narodna verzija puca izbacivanjem u desktop svako malo? Ima li nacina da bude mirna?

Prvi lek je bio bagovit. Update i novi lek su resili taj problem. Pored toga izgleda da update 4-5 takodje ima problema pa neki preporucuju update3 i odgovarajuci lek.

Kad ce vise taj DLC? Rekli su za kraj leta :d
Jel ima nekih novosti u vezi toga?

Izasao je DLC (jos "juce"). A i igra je na "snizenju" -50% :)

To bi bilo odvratno. Igre kao HL imaju snažan avanturistički element i social BS bi potpuno uništio imerziju. Mislim da žele da urade "povezani" SP na konceptualnom nivou, integrisano od početnog dizajna, ali još nisu sigurni oko konkretne implementaccije. Verujem da neće uraditi nešto što je samo tu reda radi da bi bilo "in".

Slazem se.

Kada igram ocekujem da sam u tom svetu a ne sa fejsbukashima da chetujem dok igram napetu scenu.

Ali korporativizam nema granica.

I da, POrtal 2 je sjajna igra. Nikada nisam igrao tako prostu a tako zanilmjivu igru. Dobro mozda Psychonauts su blizu ovoga. Mnogima se ne svidja Portal 2, kazu da je kec bio sjajan i da je ovo izforsisano, ali posto nisam igrao kec meni je ovaj fenomenalan

Dobar ti ovaj klip sa muzikom

odigraj keca obavezno , ne zbog neke price jer nista posebno nisi propustio , nego cisto zato sto tebi sada kec dodje kao nastavak :p

Moram da kažem da se i meni dvojka jako svidela... Bila je na popustu na Steam-u, nije čak ni bilo mnogo...

Presao sam DLC mape, nisu bile loshe zagonetke. Mada, shteta sto ih je bilo tako malo.

da. jako je mala igra

Nazad
Vrh Dno