Misliš posle Dana zahvalnosti?Taj "Crni petak" je postao naj običnija farsa. Originalno smišljen da se dan posle božića prodavci otarase viška i stvari koje su već izašle iz proizvodnje i zastareli. Prvi out sam to video u Torontu 1970ih godina. Više manjih prodavaca be zakupili neku veću dvoranu. na sajmištu ili po dvoranama za klizanje (njih ima na svakom čošku) Popusti su bili nerealni,i do 90% a neretko bi po završetku radnog vremena samo ostavljali robu na izvolte. Samo velike prodavnice i lanci (Postojala je i Tehnomanja) imali rasprodaje u svojim lokalima. Redovi su bili kilometarski i čekalo se u redi celu noć pre. Neretke fizičke bitke naročito omah posle otvaranja, policija svuda.
Pretpostavljam da je datum prozvodnje akcijskih miseva pre 2 godine i da baterija nije bas u najboljem stanju posle toliko cekanja na koriscenje.Ovaj HyperX pacov je dobar dil realno.
Kakva šteta što Classic verzija Watcha 4 nije na akcijiU mediamrkt ako neko ima nekoga...
galaxy watch 4-111e
Ne mora sertifikovani, a ima kabl koji udeneš u komp za punjenjeJel moze ovaj pacov da se napuni preko kabla klasicno, ili mora sertifikovani punjac Qi ili kako vec se zove?
Ja ga upravo uzeo u radnji, dobije se sam usb za wifi i mis da znateNe mora sertifikovani, a ima kabl koji udeneš u komp za punjenje
Kako planiras da ga punis?Ja ga upravo uzeo u radnji, dobije se sam usb za wifi i mis da znate
Preko usb C, imam i bežični punjač za fon ali me smara da mi zauzima mesto na stoluKako planiras da ga punis?
Za ove pare jeftinije mi da uzmem externi Samsung SSD i nosim ga sa sobom.Evo i poređenja par black friday ponuda za lifetime cloud storage...
pCloud - Best Cloud Storage Pricing & Cost Plans
Secure Swiss cloud storage plans with all kinds of variations. You can go with the monthly, yearly and even lifetime option! You can add encryption too!www.pcloud.com
Pogledajte prilog 364939
I mene ovo zanima uzeo bih Galaxy S22 Ultra 5G Case AirSkinNa spigen sajtu je popust 35% na maske, koja je tu bese prica za isporuke u SRB? Nudi mi sa postarinom oko 32$
Za njihovih 500 gb sto prodaju za 140 dollara ja uzeo 4 tb toshiba externi hdd.Za ove pare jeftinije mi da uzmem externi Samsung SSD i nosim ga sa sobom.![]()
Samo da ga jos ima na stanju...Ne videh ga da je neko spominjao Samsung 65Q95T ~130k . Mada kod komšija 370K Huf-ova (~920e).
Mi pricamo od HyperX Pulsefire Dart Wireless, koliko vidim ti si uzeo Pulsefire Surge. Koliko je kostao taj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari