Ako ne razumeš šta je rekao, nema potrebe za takvim komentarom.
Ja uzeo da probam Kodi posle milion godina (i u bacio Genesis i ice film) i vidim da mogu preko njega da gledam snimke NBA i NHL tekmi. Ekstra fora.
Bilo bi još bolje da su u 60 fps, ali ajde.
pitam najlepse coveka o cemu prica,jer ne kontam...
Za titlove skidaš plug-in. Po izboru.Probao sam Genesis,okej je,ali imam par pitanja:
1. Kako da namestim titlove?
2. Da li uopšte postoji izbor Full HD filma?
3. I manje važno postoji li opcija za streamovanje filmova?
Za titlove skidaš plug-in. Po izboru.
Kada uđeš u seriju on ti ponudi "milion" fajlova i pored njih piše HD ili SD.
Stream radi normalno.
Jedini moj problem koji imam je što Genesis nema pretragu serija po imenu. Što je čudno, jer postoji po mnogim drugim kriterijumima. Mislim na listu serija, ne da ja kucam.
Ne razumijem ovo, moze malo jasnije? Pretraga radi najnormalnije?Jedini moj problem koji imam je što Genesis nema pretragu serija po imenu. Što je čudno, jer postoji po mnogim drugim kriterijumima. Mislim na listu serija, ne da ja kucam.
Ne, najjace da ces moci preko tamo nekog sumnjivog programceta sa dva klika da gledas remux, jos sa titlom.
Ako se sluzis ovakvim alternativnim resenjima, ne gledaj kakav je kvalitet, nego gledaj.![]()
Pa rekoh da pretraga po reči radi, da se izrazim drugačije, browse po imenu serije ne postoji.Ne razumijem ovo, moze malo jasnije? Pretraga radi najnormalnije?
Gledao bih ja ali retko koji bez titla, tako da mi još titlovi fale!
Pa imas titlove. U settings, vidi snadji se, imas subtitles, u njemu servise za titlove.
@BitrAtE Hvala
@Vuk40 kako mislis radi? Imam opciju Search on KAT (kickass torrents i da direktno pustam odatle) jesi na to mislio?
Pa postoji tako nešto, ali samo za USA. Zaboravio sam kako se zove. Bukvalno uneseš film i on je i kaže gde možeš da ga pogledaš i za koje pare.Ne znam zasto tim supljim glavama iz MPAA nikako da padne na pamet da unajme programere, naprave sopstveni streaming softver i puste neki 6 months trial a posle zadrze korisnike sirom sveta niskim cenama. Netflix je ekstra ali nije globalan, a ovakve stvari laganica mogu biti globalne. Cenim da bi zaradili vise love tako nego sto bacaju na advokate i gasenje ovih servisa posle cega samo nikne novi a piratima nikada da padne na pamet da kupe bluray u radnji.
U beti 5.4 nema nikakvih problema, radi odlicno.^^
U verziji 5.0 popcorna sa .se lokacije je bio spakovan malware.
Od tada su izgubili kredibilitet zajednice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari