Poolmaker
Nenadmašan
- Učlanjen(a)
- 05.04.2013
- Poena
- 2,245
Zar je toliko tesko napisati par recenica sta i kako?
Evo prvi 5 na google koji nemaju blage veze sa ovim o cemu se diskutuje.

Poslednja izmena:
Zar je toliko tesko napisati par recenica sta i kako?
Evo prvi 5 na google koji nemaju blage veze sa ovim o cemu se diskutuje.
Moye li neko da mi objasni , a da ne padne grka rijec , kako da strimujem Popcorn na Smart TV preko wireless-a?
Hvala.
Mozeš li da kažeš zašto? Vidim da se ovde praktikuju lakonski odgovori , ali ajmo malo opširnije odgovore , za nas neprosvetljene.ne bi nikome preporucio popcorn time.se
Da li postoji neka zamena za popcorn?
problem sa kodijem i njegovim adonima je sto postoje samo spiskovi filmova, a ja volim da ima omot kao kod popcorna. glupo, ali volim da vidim sliku i jako mi je kod kodija smetalo sto je sve u slovima. posle sam ga deinstalirala.
nema vise popcorna, a ni yts torenta...kazu da je to zauvek.
problem sa kodijem i njegovim adonima je sto postoje samo spiskovi filmova, a ja volim da ima omot kao kod popcorna. glupo, ali volim da vidim sliku i jako mi je kod kodija smetalo sto je sve u slovima. posle sam ga deinstalirala.
a onu rusko zonu sto je davno bila pominjana na drugoj temi, koje vise nema, mi je antivirus priojavljivao kao malver, cak ne znam ni da li radi.
Popcorn je smijesan u odnosu na Kodi + Genesis + Icefilms
Da li je glupo reci da na neki nacin google stoji iza svega ovoga i da ovo sto se desava nema nikakve veze sa pokretanjem youtube red servisa? Sad kako vidim i taj stremio je postavio obavestenje da su pod ddos napadom. Mislim, zbog cega bi neko unistavao izvor multimedijalnog sadrzaja zarad toga da se isti gleda preko neke od komercijalnih platformi?
Probao sam Stremio, sve sto sam gledao radi bez vecih problema. Za neke serije mi uopste ne nudi izbor titla ali dobra stvar je sto moze da se pusta preko vlc plejera pa tako ubacujem titl. Bice zanimljivo videti sta ce developeri uraditi sa ovom aplikacijom, za sada mi deluje da ima odlicne sanse da zameni popcorn time.
Copy paste-te ovu adresu http://eztvapi.co.za/ u settingu u delu TV show API endpoint i mocice te da gledate serije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari