Šta je novo?

Popcorn Down ?

Zar je toliko tesko napisati par recenica sta i kako?:mad:
Evo prvi 5 na google koji nemaju blage veze sa ovim o cemu se diskutuje.

ddf51079a7bddbdc5bfb054a0b9177dd.jpg

Poslednja izmena:
Genesis je add-on za Kodi, za serije, filmove, anime,.... Jedan od mnogih, a vi se backete sa Popcorn-om.

Zar nije najlakše instalirati dlna server, skineš normalan kvalitet filma (sve što popcorn servira je jako loše) i gledaš kao čovek?

Word!
Ali to je ta ljude koji znaju šta hoće da gledaju.
Većini ljudi treba samo spisak filmova koji mogu da bingeuju.

Treba im taj "premium" netflix filing...

Info za sve koji su propustili na prethodnih nekoliko strana, .se verzija radi odlicno na desktopu i na mobilnom. Razlika je jedino sto sada force-uju obavestenje o preporucenom VPN-u.

I ja sam preferirao .io zbog ispeglanijeg interfejsa i filtera za kvalitet (na SE ima webripova sa korejskim titlovima itd) ali je super sto su nastavili da rade, kako god.

Treba Butter da se pojavi. On bi trebao da bude naslednik PCT-a.

Zanimljivo da na Popcorn Time verziji 3.8.5 iako je izbrisana lista filmova meni su ostali oni u favorit listi i njih mogu najnormalnije da gledam. Poslednju epizodu TWD sam gledao na popcornu tako što sam u njega ubacio magnet (torenta),a popcorn sam povezao titl sa epizodom. Nedostaje popcorn i prepoznatljiva lista sa filmovima, nadam se da će se ipak pojaviti neka zamena (.se mi nije nešto obećavajuća).

Poslednja izmena:
Moye li neko da mi objasni , a da ne padne grka rijec , kako da strimujem Popcorn na Smart TV preko wireless-a?
Hvala.

^
Meni popcorn .se radi full. Bar je sinoć radio :D

ne bi nikome preporucio popcorn time.se

nema vise popcorna, a ni yts torenta...kazu da je to zauvek. :(

problem sa kodijem i njegovim adonima je sto postoje samo spiskovi filmova, a ja volim da ima omot kao kod popcorna. glupo, ali volim da vidim sliku i jako mi je kod kodija smetalo sto je sve u slovima. posle sam ga deinstalirala.

a onu rusko zonu sto je davno bila pominjana na drugoj temi, koje vise nema, mi je antivirus priojavljivao kao malver, cak ne znam ni da li radi.

Poslednja izmena:
Da li postoji neka zamena za popcorn?

Da li postoji neka zamena za popcorn?

Ima samo je loša kopija. Ja još uvek koristim staru verziju Popcorna.io s tim da u nju ubacim magnet torenta i gledam film. Ono sto me nervira je kvalitet yifi filmova kohi su bili hd u rezoluciji.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
nema vise popcorna, a ni yts torenta...kazu da je to zauvek. :(

problem sa kodijem i njegovim adonima je sto postoje samo spiskovi filmova, a ja volim da ima omot kao kod popcorna. glupo, ali volim da vidim sliku i jako mi je kod kodija smetalo sto je sve u slovima. posle sam ga deinstalirala.

a onu rusko zonu sto je davno bila pominjana na drugoj temi, koje vise nema, mi je antivirus priojavljivao kao malver, cak ne znam ni da li radi.

Jesi ozbiljna? U Kodi-ju mozes podesiti kako hoces da ti bude prikazano i sortirano, imas na levoj strani meni, i biras. Ima sto nacina kako da ti se prikaze, a ti kazes samo spisak. Jaooo, hahah.

Popcorn je smijesan u odnosu na Kodi + Genesis + Icefilms

Probao sam Stremio, sve sto sam gledao radi bez vecih problema. Za neke serije mi uopste ne nudi izbor titla ali dobra stvar je sto moze da se pusta preko vlc plejera pa tako ubacujem titl. Bice zanimljivo videti sta ce developeri uraditi sa ovom aplikacijom, za sada mi deluje da ima odlicne sanse da zameni popcorn time.

Da li je glupo reci da na neki nacin google stoji iza svega ovoga i da ovo sto se desava nema nikakve veze sa pokretanjem youtube red servisa? Sad kako vidim i taj stremio je postavio obavestenje da su pod ddos napadom. Mislim, zbog cega bi neko unistavao izvor multimedijalnog sadrzaja zarad toga da se isti gleda preko neke od komercijalnih platformi?

Da li je glupo reci da na neki nacin google stoji iza svega ovoga i da ovo sto se desava nema nikakve veze sa pokretanjem youtube red servisa? Sad kako vidim i taj stremio je postavio obavestenje da su pod ddos napadom. Mislim, zbog cega bi neko unistavao izvor multimedijalnog sadrzaja zarad toga da se isti gleda preko neke od komercijalnih platformi?

Samo novac ništa besplatno, sve se naplaćuje (uložiš u projekat i očekuješ da ti se vrati). Pirati vs filmska i muzička industrija, borba koja traje i traje jako dugo... Sledeće godine možda neko smisli novu platformu pa bude neke alternative.

YIFY jedan od pirata je izašao iz tog projekta, jer jednostavno nema određenu komercijalnu i novčanu nadoknadu za takav posao koji je ta ekipa radila, a njihove "torrent" fajlove koristili razni servisi za strimovanje, iako im je sajt imao blizu 50 miliona poseta, pa vidi koji novac su zarađivali ali džabe kada kucaju razne agencije i slični uterivači na vrata, pa i da zarađuju 50k$ mesečno nije to neka suma za rizik itd...

YIFY/ YTS SHUTS DOWN FOREVER – THE END OF A PIRACY ICON

Poslednja izmena:
Probao sam Stremio, sve sto sam gledao radi bez vecih problema. Za neke serije mi uopste ne nudi izbor titla ali dobra stvar je sto moze da se pusta preko vlc plejera pa tako ubacujem titl. Bice zanimljivo videti sta ce developeri uraditi sa ovom aplikacijom, za sada mi deluje da ima odlicne sanse da zameni popcorn time.

Meni ni za 1 film ne nudi subtitles...
Pritom secka.

Ako ne razumeš šta je rekao, nema potrebe za takvim komentarom.
Ja uzeo da probam Kodi posle milion godina (i u bacio Genesis i ice film) i vidim da mogu preko njega da gledam snimke NBA i NHL tekmi. Ekstra fora.
Bilo bi još bolje da su u 60 fps, ali ajde.

Nazad
Vrh Dno