Šta je novo?

Popcorn Down ?

Ne znam... Imam instalaciju 3.8.5 .io verzija i izbacio mi je ono da prihvatim uslove koriscenja i nikakav update se nije desio.

Ma imam ja instaliran .sh, nije to problem, nego sam bas hteo da vidim da li je .io proradio opet, al izgleda da meni nece

mozes sa kodi-jem da ubacis prevod (linkujes na primer na titlove.net)

Update za originalnu 0.3.8-5 verzije ne radi više jer je server (its.pt) ugašen i prebačen na sh, posto se sa njega vukao update...
Za sada ta sh verzija izgleda ok, dokle god možeš sam buildovati softver i ručno proći kroz izvorni kod.

Što se patite sa popcornom koji malo radi, a malo ne radi kada imate Kodi i dodate Velocity i Exodus addon i sve radi u HD bez seckanja i problema.

Popcorn radi konstantno, bar meni.
Zato sto je jednostavniji 10x od kodija, instaliras, kliknes na film i gotovo.
Za kodi moras da gledas tutorijale kako se podesava.

Kodi je pakao za podesavanje. Moras da odvojis vreme, da gledas tutoriale. Popcorn pustis i ne razmisljas (doduse nije neki kvalitet, al ***-a)

Pa dobro, u ovom segmentu mozda i jeste bolji Popcorn, ali mogucnosti Kodia su ogromne! A i jednom kad se namesti, to jeeee uzivanje!

Podešavanje ukupno traje ne više od 15 min i to sve sa gledanjem uputstva...a kada se namesti ne treba više ništa da se podešava i ima dosta sadržaja koji je HD kvaliteta...da ne govorim da ima i ogroman broj sporednih stvari ako vam trebaju (čak i Pink ima :d)...

Drugar ja sam na win 10 stara 385 verzija mi se abdejtovala, a na drugom kompu takođe sa win 10 instalirao sam 390 verziju takođe odlična i što je najvažnije radi :)
Sa win10 nisam imao problema, ne secam se koju sam verziju stavio ali to je radilo odmah, problem mi je bio linux.

Ima li neko nekakvih problema sa popcornom? Neće da se poveže ??? i počne preuzimanje izabranog sadržaja, bilo koji film.

Kod mene sve u redu, radi najnormalnije. Verzija 0.3.9 sh.

Vrh Dno