Šta je novo?

Popcorn Down ?

Dobro ti je rekao Tetsua, ako ne razumes ne mesaj se ili normalno postavi pitanje ako ne kapiras o cemu se radi.

Ako ne razumeš šta je rekao, nema potrebe za takvim komentarom.
Ja uzeo da probam Kodi posle milion godina (i u bacio Genesis i ice film) i vidim da mogu preko njega da gledam snimke NBA i NHL tekmi. Ekstra fora.
Bilo bi još bolje da su u 60 fps, ali ajde.

pitam najlepse coveka o cemu prica,jer ne kontam...

Probao sam Genesis,okej je,ali imam par pitanja:
1. Kako da namestim titlove?
2. Da li uopšte postoji izbor Full HD filma?
3. I manje važno postoji li opcija za streamovanje filmova?

pitam najlepse coveka o cemu prica,jer ne kontam...

To pricam za verziju popcorn time-a koji je ugasen, ako imas onu koja radi ova tema nije ni predvidjena za tu temu.
Udjes u setting, stikliraj advanced setting i videces dole pri dnu polje koje sam napisao da upises on adresu. Time ces omoguciti da gledas serije ali za filmove i dalje ne radi.

Probao sam Genesis,okej je,ali imam par pitanja:
1. Kako da namestim titlove?
2. Da li uopšte postoji izbor Full HD filma?
3. I manje važno postoji li opcija za streamovanje filmova?
Za titlove skidaš plug-in. Po izboru.
Kada uđeš u seriju on ti ponudi "milion" fajlova i pored njih piše HD ili SD.
Stream radi normalno.

Jedini moj problem koji imam je što Genesis nema pretragu serija po imenu. Što je čudno, jer postoji po mnogim drugim kriterijumima. Mislim na listu serija, ne da ja kucam.

Za titlove skidaš plug-in. Po izboru.
Kada uđeš u seriju on ti ponudi "milion" fajlova i pored njih piše HD ili SD.
Stream radi normalno.

Jedini moj problem koji imam je što Genesis nema pretragu serija po imenu. Što je čudno, jer postoji po mnogim drugim kriterijumima. Mislim na listu serija, ne da ja kucam.

A koji plug-in je najbolji?
Inače stvarno je dobar veliki izbor source-a,ali retko koji stvarno ima Full HD,a oni koji ga imaju uopšte ne izgledaju kao Full HD! Što im je stvarno veliki minus,doduše kada bi to ispravili, bili bi bolji od sada već "pokojnog" Popcorn-a"
Ali pošto je bolje išta nego ništa, samo mi trebaju dobri titlovi.

Pod Strimovanje sam mislio Stream na TV,ali moja greška,pogrešno sam se izrazio. Ali kao što rekoh to je manje bitno,bitni su titlovi.

Ne, najjace da ces moci preko tamo nekog sumnjivog programceta sa dva klika da gledas remux, jos sa titlom.
Ako se sluzis ovakvim alternativnim resenjima, ne gledaj kakav je kvalitet, nego gledaj. :)

Ne razumijem ovo, moze malo jasnije? Pretraga radi najnormalnije?

Ne, najjace da ces moci preko tamo nekog sumnjivog programceta sa dva klika da gledas remux, jos sa titlom.
Ako se sluzis ovakvim alternativnim resenjima, ne gledaj kakav je kvalitet, nego gledaj. :)

Gledao bih ja ali retko koji bez titla, tako da mi još titlovi fale!

Probao sam Kodi + Genesis, nije user firendly koliko popcorn tako da cu morati da ulozim dodatni napor u edukaciji starijih clanova domacinstva :d

Ladno su mi u jednom momentu kada se skida film trazili da popunim Captch-u?! wtf

Kada odaberem neki film da gledam dobijem preko 20 opcija koji fajl da pustim, jel postoje neki preporuceni koji su obicno dobri? Kapiram da treba da jurim 1080p ali Do sada nisam naleteo na kvalitet kao sa popcorn-a.

@Markic koji si servis za subtitlove odabrao, titlovi.com mi se pokazao ok za nase titlove.

Titlovi.com a sto se tice koji fajl da pustis, gotovo uvjek neki od prva tri gore :)

Ako bas hoces popcorn imas nasu filmovitu, bukvalno prevedeni popcorn :)

Radi Popcorn...

@BitrAtE Hvala

@Vuk40 kako mislis radi? Imam opciju Search on KAT (kickass torrents i da direktno pustam odatle) jesi na to mislio?

@BitrAtE Hvala

@Vuk40 kako mislis radi? Imam opciju Search on KAT (kickass torrents i da direktno pustam odatle) jesi na to mislio?

Mozda je mislio na onu .se verziju,od ove .io nema nista...

Da na beta verziju, imam je odavno i jos uvek pristizu filmovi.

Lik koji je preporucio Stremio, svaka mu cast, app obecava za sve pare...samo da ne sJe8u nesto.

Odlican je ovaj http://www.strem.io ! Za sada radi veoma dobro u kombinaciji sa Chromecast-om, podrzava i titlove! I te kako dobra zamena za Popcorn. [emoji106]

Ne znam zasto tim supljim glavama iz MPAA nikako da padne na pamet da unajme programere, naprave sopstveni streaming softver i puste neki 6 months trial a posle zadrze korisnike sirom sveta niskim cenama. Netflix je ekstra ali nije globalan, a ovakve stvari laganica mogu biti globalne. Cenim da bi zaradili vise love tako nego sto bacaju na advokate i gasenje ovih servisa posle cega samo nikne novi a piratima nikada da padne na pamet da kupe bluray u radnji.

Poslednja izmena:
Imaš već na zapadu Netflix, Viaplay, HBO... Mesečna pretplata košta manje od pakle cigara.

Ne znam zasto tim supljim glavama iz MPAA nikako da padne na pamet da unajme programere, naprave sopstveni streaming softver i puste neki 6 months trial a posle zadrze korisnike sirom sveta niskim cenama. Netflix je ekstra ali nije globalan, a ovakve stvari laganica mogu biti globalne. Cenim da bi zaradili vise love tako nego sto bacaju na advokate i gasenje ovih servisa posle cega samo nikne novi a piratima nikada da padne na pamet da kupe bluray u radnji.
Pa postoji tako nešto, ali samo za USA. Zaboravio sam kako se zove. Bukvalno uneseš film i on je i kaže gde možeš da ga pogledaš i za koje pare.
Netflix jeste globalan, a imaš i Google Play movies (ok nije to sad neki veliki spisak, ali to već nije to tih firmi).

Ja koristim HBO GO uslugu u okviru HBO paketa. Mogu da gledam filmove i serije na tv i na kompu kao ina tabletu. Da ubace najnovije filmove i da povećaju pretplatu od oko 900 din ja bih opet uzeo taj paket.

Posle popcorna showbox je najbolji sve sam isprobao i nekako najbolje radi showbox na androidu preko mx player-a pustam filmove i sve je odlicno

Jel show box moze da prosledjuje na smart TV film sa sve titlom?

Samo da kazem da sam preko reddita naso korisne informacije u vezi starog popcorna verzije 3.8.5. a tiču se peča koji ispravlja api adresu. Najon tog peča sve radi kao pre i vidim da je lista dopunjena sa novim filmovima. Pročitao sam da willie programer koji je zaslužan za popcorn time radi na novoj verziji i da će uskoro biti novih vesti u vezi sa popcorn time.

Poslednja izmena:
Vrh Dno