Šest "stavki" imam kod Yettela, od toga su 4 pod ugovornom obavezom, jedna je istekla i ide "mesec za mesec" i poslednja, šesta je prepaid. Od ove četiri što su pod ugovorom, tri mi ističu u narednih par meseci, među kojima je i ugovor za hipernet.
Imajući u vidu da "promocije" za nove korisnike uvek donose više benefita nego za postojeće korisnike, daleko je isplativije menjati operatera na svake dve godine nego pristajati na mrvice koje se daju postojećim korisnicima. Prosto mi nije jasna poslovna politika gde se na, relativno malom tržištu kakva je Srbija, postojeći korisnici "ič" ne poštuju.
No dobro, svako pravi svoj izbor - kako operater, tako i korisnik. Baš me zanima šte će mi ponuditi na temu hiperneta koji ističe za dva ipo meseca. Već sad imam opciju da produžim, ali je ponuda blago rečeno - ponižavajuća. Videćemo u narednom periodu. Kapiram da je sad period kada prvoj turi hipernet korisnika ističu ugovori i baš me zanima kakav će odziv za obnovu biti, imajući u vidu aktuelnu ponudu.