Šta je novo?

Ponuda Yettel Net, Yettel kod Kuće, Yettel Svuda i Yettel Sve paketa, promocije i korisnička podrška

Nazalost to nije samo kod Yettela, tako rade svi operateri a ti koju su ih prevarili su akviziteri koji zastupaju interese operatera i ti ljudi ne preziru od nicega... sve u cilju da sklope sto vise novih ugovora jer od svakog novog potpisa i zakljucenje ugovora ti isti akviziteri dobijaju dogovoren procenat pored plate.

@MegaSkot ako ugovor ne traje dugo idi i trazi raskid ugovora i samo ces platis za one mesece koje su imali benefit. Budi spreman da nece biti ni malo prijatno iskustvo i pokusaj da skupis sto vise dokaza o nepravilnom radu, da ne ispunjavaju ugovor i sve preko email da imas dokaze ako ne resis ukljuci ratel u pricu i sa svim dokazima i prepiskom saljes im email i cekas da se jave, nekada se jave za par dana a nekada cekas dve nedelje. Sve zavisi koliko je ozbiljno svate tvoj email. Zato moras da igras na sve karte, prvo sve tvoje osnovne podatke i kako da te kontaktiraju i broj ugovora onda predstavis im problem ali sto detaljnije i kako si pokusao da ga resis i na kraju dokaze sve sto imas im saljes. Desava se da neke prijave koje su sklepane na brzinu ne uzmu u obradu.

Sami pali, sami se ubili, neka ih.

@mlax37

Ajde procitaj poruku iznad pa da cujem o kakvom to povecanju ti pricas?

Lepo ja pisem da nema povecanja nego samo vracanje cena na staro ali kada je neko zadrt pa nece da prihvati logicno objasnjenje nego zeli da veruje u teorije zavera koje objavljuje budjavi N1.
budjavi i bedbi N1? kako sad to?
Ljudi nemojte biti naivni, kakva promocija, kakvi bakraci.
Usluga hiperneta od strane yettel-a nije pocela davno i kao navlakusu za nove korisnike stavili jednu cenu, precrtali je pa stavili drugu cenu i sad opet tako samo sto su malo povecali. Ovo je cista navlakusa za sakupljanje novih korisnika i nista vise od toga pa ko koga prevari. To promocija je u stvari realna cena po kojoj bi se trebalo prodavati usluga.
Dok je brujila promocija na TV-u godinu dana 1dinar, druga godina 1999 dinara ja sam kontaktirao njihovu tehnicku podrsku da vidim sta mi nude za prelazak kod njih i tamo su mu ponudili hipernet duo m za 3499 dinara i ako prenesem mobilni broj sa tarifnim paketom koji je minimum 1500 dinara cena ce biti 2999 dinara, a kad sam otisao u nihovu poslonicu isti taj paket je bio 2499 dinara, odnosno 1999 dinara ako prenesem mobilni broj.
Tako da dobro obratite paznju jer ce nekome nuditi tu precrtanu cenu, a nekome promotivnu cenu sto je veoma neozbiljno, ista usluga sa razlicitim cenama kod dva razlicita prodavca usluga.
Ako im se vec isplatilo da prodaju usluge za 1999 dinara za hipetrnet duo m zasto se to i ne nastavi pa da se oduva konkurencija koja sad vec podize cene u nebesa, a ne da se prati konkurencija. To samo govori da su svi deo iste price, zanima ih novac, a ne korisnici, ako se vec podigla cena onda treba i malo da se podigne protok interneta, a ne da ostane isti. Po meni, sad po ovoj ceni od 2999 dinara hipetnet duo m bi trebao imati protok 500Mb/s za yettel korisnike, odnosno 250Mb/s za one koji nisu yettel korisnici i onda bi povecane bilo opravdano.
zanima ih samo novac, zamisli 😀

Zdravo svima,

Yettel od lansiranja fiksnih usluga (novembar 2021.) nije menjao cene. Ono što je menjano je promocija za nove korisnike - identičnu ponudu trenutnoj za nove korisnike, Yettel je nudio u periodu od novembra 2021. do oktobra 2022. godine.

Korisnici koji već imaju ugovornu obavezu i koji su tom prilikom ostvarili neku od promocija, zadržavaju je i ova promena se ne odnosi na njih.

Novi korisnici mogu ostvariti promociju koja im omogućava cenu od 1 rsd tokom prvih 12 meseci, dok cena usluga u narednih 12 meseci zavisi od odabranog paketa. Za one koji su korisnici Yettel postpejd paketa, tu su i dodatni benefiti a više informacije je dostupno na sledećem linku: https://www.yettel.rs/sr/privatni/paketi-i-dodaci/hipernet 👈

~Yettel
Kako funkcionise taj popust za jetel korisnike za one koji su sklopili po onim nizim cenama, ali jos nisu prebacili broj u jetel? Da li ce se primeniti taj popust od 500 dinara kada prebace broj u mrezu, iako vise nisu iste cene(naravno podrazumeva se da je redovna cena paketa mobilnog preko 1500....), tj da li ce npr. neko ko placa hipernet trio m 2700, dobiti taj popust i placati 2200(jer je sada cena paketa visa)? U prevodu, zanima me da li ima poente prebacivati broj u jetel da bi se ostvario taj popust.

Meni su rekli da se popust “za Yettel korisnike” uz odgovarajuci postpaid paket obracunava na ugovorenu cenu hipernet ugovora. U to vreme je ponuda hiperneta za nove korisnike bila sa dodatnim popustom (jeftinija) u odnosu na moju ugovorenu hipernet cenu…

Kod tebe je obrnuta situacija, al pretpostavljam vaze ista pravila, da se umanjuje ugovorena cena, a ne ova ponuda za nove korisnike. Najbolje je pozivom da se raspitas.

Poslednja izmena:
Kako funkcionise taj popust za jetel korisnike za one koji su sklopili po onim nizim cenama, ali jos nisu prebacili broj u jetel? Da li ce se primeniti taj popust od 500 dinara kada prebace broj u mrezu, iako vise nisu iste cene(naravno podrazumeva se da je redovna cena paketa mobilnog preko 1500....), tj da li ce npr. neko ko placa hipernet trio m 2700, dobiti taj popust i placati 2200(jer je sada cena paketa visa)? U prevodu, zanima me da li ima poente prebacivati broj u jetel da bi se ostvario taj popust.
Mislim da ce ti uvaziti jer ni ja nisam odma prebacio sve, prvo sam uzeo hipernet i oko 10 dana sam cekao prebacivanje broja dok MTS nije odobrio, odnosno dok ih ja nisam ubedio da me njihove ponude vise ne zanimju, jeste da je razlika mala ali meni su rekli kad sam potpisivao ugovor da ce to kod njih u sistemu biti spojeno, internet da ce biti dupliran i racun umanjen za 500 dinara. Za sad sam jos u promociji i samo mi je internet dupliran, za racun cu videti kad krene druga godina.

Dali neko zna kako se resetuje ovaj Yetelov ZTE box?
Ne mogu nijednu aplikaciju da instaliram i hocu da ga vratim na fabricka podesevanja. Valjda ce onda proraditi :)

Ja ne vidim tu opciju uopste. Nema ni one rupice da gurnes iglu. Zato sam i pitao.
Nasao uputsvo na netu za box ali ne pise nista za reset.

nasao.

Mislim da ce ti uvaziti jer ni ja nisam odma prebacio sve, prvo sam uzeo hipernet i oko 10 dana sam cekao prebacivanje broja dok MTS nije odobrio, odnosno dok ih ja nisam ubedio da me njihove ponude vise ne zanimju, jeste da je razlika mala ali meni su rekli kad sam potpisivao ugovor da ce to kod njih u sistemu biti spojeno, internet da ce biti dupliran i racun umanjen za 500 dinara. Za sad sam jos u promociji i samo mi je internet dupliran, za racun cu videti kad krene druga godina.
Meni su rekli da se popust “za Yettel korisnike” uz odgovarajuci postpaid paket obracunava na ugovorenu cenu hipernet ugovora. U to vreme je ponuda hiperneta za nove korisnike bila sa dodatnim popustom (jeftinija) u odnosu na moju ugovorenu hipernet cenu…

Kod tebe je obrnuta situacija, al pretpostavljam vaze ista pravila, da se umanjuje ugovorena cena, a ne ova ponuda za nove korisnike. Najbolje je pozivom da se raspitas.
Hvala momci

Da li je uobičajeno za promotere Yettela da preko telefona radi rezervacije promocije i ugradnje optike traže sve podatke sa lične karte?

Da li je uobičajeno za promotere Yettela da preko telefona radi rezervacije promocije i ugradnje optike traže sve podatke sa lične karte?
Zdravo,

Pre godinu dana smo lansirali Hipernet ponudu za domaćinstva i ovu uslugu nudimo korisnicima Yettel mobilne mreže, u želji da proširimo saradnju putem sopstvenih kanala prodaje (kontakt centar,prodavnice..), a prilikom zasnivanja ugovora, vrši se identifikacija na osnovu važeće lične karte. :) Ukoliko je potrebna dodatna provera, stojimo ti na raspolaganju, možeš nam proslediti detalje putem privatne poruke.

Moje iskustvo sa Yettelom je za sada pozitivno. Koristim kucni net i total paket za telefon. Imao sam srecu da naletim na njihovog savetnika koji je zaista imao strpljenja da mi asistira bukvalno za svako pitanje. Ne znam kalav je ostatak ekipe ali Miroslav mi je zaista olaksao zivot (sto se tice same ponude i bilo kakvih pitanja koje sam imao). Ovde ostavljam njegov broj pa mozda asistira jos nekome

Miroslav +38163650180

Zašto više u Yettel aplikaciji pored mog telefonskom broja nemam i hipernet informacije.

Konkretno ušao sam da platim račun, i nema...

Gore je bio padajući meni, sada ga nema.. ?
Postoji neki drugi način ili da kuckam uplatnice... 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

Prilozi

• Screenshot_20230712-233256.png
    Screenshot_20230712-233256.png
    100.4 KB · Pregleda: 42
Ima na sajtu kad se ulogujes na “Yettel portal”. Meni stize i na mejl racun.

Zašto više u Yettel aplikaciji pored mog telefonskom broja nemam i hipernet informacije.

Konkretno ušao sam da platim račun, i nema...

Gore je bio padajući meni, sada ga nema.. ?
Postoji neki drugi način ili da kuckam uplatnice... 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

Rado ćemo proveriti sve za tebe, hajde kucni nam putem privatne poruke sve detalje.

Zdravo, da li se Telenor/Yettel kucni net kartica, pri raskidanju ugovora moze prebaciti na prepaid?

Pocetkom avgusta prosle godine pozovu me iz Yettela sa ponudom da predjem kod njih iz SBB-a. Ponuda je bila 7 dana besplatan probni period i 14 meseci za 1 dinar.
Prihvatam ponudu za probu i majstori dolaze da instaliraju optiku. Doneli i ugovor gde stoji da je 12 meseci za 1 dinar. Odbijam da potpisem i zovem agenta Yettela (Irena Batalovic) koja me uverava da jeste 14 meseci samo to ne pise u ugovoru jer je tipski. Na moje insistiranje da se dopise aneks ugovora gde ce pisati da je 14 meseci za 1 dinar kaze mi da ne sme nista da se dopisuje jer je onda ugovor nevazeci ali da svakako jeste 14 meseci i da se razgovori snimaju, pa je to dokaz koji garantuje ono sto je dogovoreno usmeno.
Epilog: nestade i probni period pa sam za avgust prosle godine platio i SBB i Yettel, a sada su mi poslali racun za avgust ove godine u punom iznosu 3499 dinara. Unazad tri dana sam nekoliko puta zvao njihovu podrsku da kazem da je obecano 14 meseci za 1 dinar ali reakcije i odgovora od Yettela nema.

Pocetkom avgusta prosle godine pozovu me iz Yettela sa ponudom da predjem kod njih iz SBB-a. Ponuda je bila 7 dana besplatan probni period i 14 meseci za 1 dinar.
Prihvatam ponudu za probu i majstori dolaze da instaliraju optiku. Doneli i ugovor gde stoji da je 12 meseci za 1 dinar. Odbijam da potpisem i zovem agenta Yettela (Irena Batalovic) koja me uverava da jeste 14 meseci samo to ne pise u ugovoru jer je tipski. Na moje insistiranje da se dopise aneks ugovora gde ce pisati da je 14 meseci za 1 dinar kaze mi da ne sme nista da se dopisuje jer je onda ugovor nevazeci ali da svakako jeste 14 meseci i da se razgovori snimaju, pa je to dokaz koji garantuje ono sto je dogovoreno usmeno.
Epilog: nestade i probni period pa sam za avgust prosle godine platio i SBB i Yettel, a sada su mi poslali racun za avgust ove godine u punom iznosu 3499 dinara. Unazad tri dana sam nekoliko puta zvao njihovu podrsku da kazem da je obecano 14 meseci za 1 dinar ali reakcije i odgovora od Yettela nema.
naplaceno ti je 7 dana u avgustu 2022?
moram da iscitam svoj ugovor od pre par meseci, ali mislim da su napislali 14 meseci po 1rsd

U avgustu 2022. je naplaceno po 1 dinar, a ove godine 3499 dinara, a trebalo je jos avgust i septembar ove godine da bude po 1 dinar kako je dogovoreno. Cekam da se jave do ponedeljka, pa cu se obratiti Ratelu, a mozda i podnesem tuzbu protiv u prethodnoj poruci pomenute persone koja jedno obecava a drugo stavlja u ugovor.

džaba ti sve kad nemaš crno na belo

Kod mene ugovor sadrzi dodatni broj promo meseci po 1 dinar, drugacije ne bi ni pristao, da je samo usmeno obecano, to ne vredi nista.

Jel moze da mi neko pošalje broj nekog yettel prodavca u privatnu prepisku?

Upravo su me zvali iz Yettela jer je moja zalba na racun usvojena, tako da cu ipak imati 14 meseci po 1 dinar.

Nazad
Vrh Dno