Šta je novo?

Ponuda Yettel Net, Yettel kod Kuće, Yettel Svuda i Yettel Sve paketa, promocije i korisnička podrška

Pre godinu dana sam potpisao ugovor za yettel hipernet, promocija je sadržala to da je preplata u prvoj godini po jedan dinar i popust od 1500 din na pretplatu od 3600 din mesečno što iznosi nekih 2100 din mesečno, dok traje ugovor. Prva godina je prošla, uđem u hipernet aplikaciju i stoji da treba da platim 3600 din. Da li je još neko imao sličan slučaj?
2 stvari su bitne kod ovih ugovora.
1. 12 meseci po dinar nije dvanaest meseci nego dvanaest racuna (obracunskih perioda). Ako potpises na kraju meseca, tehnicki gubis ceo mesec.
2. stanje u aplikaciji nije isto sto i konacni racun. U aplikaciji ne pise da treba da platis nego trenutno stanje. Racun ce biti sa popustom.
Ok, nije iskljuceno da ce doci do greske, ali i meni je tako bilo sa punom cenom stanja.

Interesuje me yettel hippernet (tv+optički net) u poslovnici nude 6 meseci za dinar, interesuje me da li je to maksimalno koliko se moze dobiti? Da li ovde ima neki agent sa kojim mogu da se dogovorim oko bolje ponude? Interesovao sam se i kod drugih provajdera i dobijao bolje ponude nego poslovnicama ali ne znam nikog ko je agent za yettel?

Interesuje me yettel hippernet (tv+optički net) u poslovnici nude 6 meseci za dinar, interesuje me da li je to maksimalno koliko se moze dobiti? Da li ovde ima neki agent sa kojim mogu da se dogovorim oko bolje ponude? Interesovao sam se i kod drugih provajdera i dobijao bolje ponude nego poslovnicama ali ne znam nikog ko je agent za yettel?
Jaa sam dobi godinu dana za dinar, pretplata je bila 3000. Sad placam 1500 svaki mesec jer mi se tako najvise isplati.Bolje da raspodelim na 24 mes nego da se zicam god dana a da posle placam god dana punu cenu .

Nema više to je prošlo.... Govorim o aktuelnoj situaciji a ljudi se javljaju i pisu sta su dobijali pre

Ako se ugovor potpise recimo danas 22.01 ili recimi 27.01 da li promocija 1 mesec besplatno bude do 1.02 ili do 22.02 ?
Zanima me kad krece da tece tih 6 ili 12 meseci koje se dobiju za 1din u paketu ?

Obracunski period je 1. u mesecu. Ako potpises 27.x, ta tri dana ti se racunaju kao prvi mesec za dinar.
Isto je i za internet i za telefon.
Pokusaj da napenalis na pocetak meseca.

Ljudi moze neko da mi rastumaci citiranu recenicu sta znaci,a u pitanju je 15000+10000 popusta na nov mob uz novi ugovor tv i neta?

U delu kako da ostvarim popust na kupovinu telefona zadnja stavka pise:
"Po primeni ovih popusta maloprodajna cena mobilnog uređaja koju korisnik plaća na rate ne može biti niža od 2.300 dinara",sta ovo znaci?

Jel to znaci kad se oduzme ovih 25000 din popusta da ostatak placanja moba ne sme biti manji od 2300 tj.recimo ne mogu se uzeto telefoni za 1 din. ili 99 din. itd. sve dok ne predje 2300 vrednost?
Ili to znaci da kad se oduzme ovih 25000 preostale rate za mob ne mogu biti manje od 2300 sto onda gubi smisao jer ce tad mob biti preskup (npr. 2300x24+25000=80200 din)sto je preskupo uz neki paket koji takodje jos na to sve kosta 2000-3000 din?

Ako se ugovor potpise recimo danas 22.01 ili recimi 27.01 da li promocija 1 mesec besplatno bude do 1.02 ili do 22.02 ?
Zanima me kad krece da tece tih 6 ili 12 meseci koje se dobiju za 1din u paketu ?
Promocija od 1din se obračunava u mesecu samog potpisa, i dodeljuje se po mesecu u kom je i potpisana, promocija se aktivira nakon samog potpisa, sklapanja ugovora ili aneksa. Promocija startuje odmah.
Ljudi moze neko da mi rastumaci citiranu recenicu sta znaci,a u pitanju je 15000+10000 popusta na nov mob uz novi ugovor tv i neta?

U delu kako da ostvarim popust na kupovinu telefona zadnja stavka pise:
"Po primeni ovih popusta maloprodajna cena mobilnog uređaja koju korisnik plaća na rate ne može biti niža od 2.300 dinara",sta ovo znaci?

Jel to znaci kad se oduzme ovih 25000 din popusta da ostatak placanja moba ne sme biti manji od 2300 tj.recimo ne mogu se uzeto telefoni za 1 din. ili 99 din. itd. sve dok ne predje 2300 vrednost?
Ili to znaci da kad se oduzme ovih 25000 preostale rate za mob ne mogu biti manje od 2300 sto onda gubi smisao jer ce tad mob biti preskup (npr. 2300x24+25000=80200 din)sto je preskupo uz neki paket koji takodje jos na to sve kosta 2000-3000 din?
Jasno nam je šta te buni, pokušaćemo da objasnimo, korisnik dobija popust od ukupno 25.000 dinara, ali cena uređaja nakon uračunatog popusta ne sme biti niža od 2300 dinara, ne rata, već ukupna cena uređaja. Evo i primera: Ukoliko te interesuje telefon čija je maloprodajna cena u našoj mreži 27.300 dinara, ti tada koristiš popust od 25.000 dinara, i rezultat koji ostaje je 2300 dinara, što bi značilo da se tih 2300 dinara deli na 24 mesečne rate i to predstavlja ratu za tvoj telefon, samim tim kako cena nije ispod toga popust i kupovina je moguća.

Imas ih gde oces, al ne daju vise 12+12 daju 12 za 1 i 18 placas zavisno od toga sta uzmes, to moze i u poslovnici da uzmez, samo pomenes tih 12 i daju odmah

@Yettel Srbija Da li mogu da dobijem kopiju ugovora preko DM, treba mi da pogledam nesto, ali izgleda da sam ga zaturio negde?

@Yettel Srbija Moze odgovor na ovo gore, vidi se da ste bili na forumu juce?
1707141526521.png

Modovi, izvinite na duplom postu

Htedoh da pitam, pošto zbog promena uslova (povećanja cena) kod mts-a, želim da raskinim ugovor za box4, jedino bih ostao do kraja UO ako me ostave sa sadašnjom cenom. Zanima me prelazak kod yettel-a sa prenosom fiksnog iz mts-a, da li se zadržava postojeći broj?

Ljudi,koliko tv se moze nakaciti u kuci na jedan ugovor?
Jel samo jedan ili kao kod sbb do 3?

Kako funkcionise ovaj popust od 30.000 dinara za novi telefon za Hipernet, verovatno ima ali negde.

Da li bi mi prepolovili brzinu (150/75 😰) i povecali racun za 300 ako raskinem postpaid ugovor? Uzeo sam njihov broj (1500+rsd) samo zbog toga, u medjuvremenu su te zahteve ukinuli. Hvala unapred!

Htedoh da pitam, pošto zbog promena uslova (povećanja cena) kod mts-a, želim da raskinim ugovor za box4, jedino bih ostao do kraja UO ako me ostave sa sadašnjom cenom. Zanima me prelazak kod yettel-a sa prenosom fiksnog iz mts-a, da li se zadržava postojeći broj?
Svakako da bi mogao da zadržiš istu numeraciju, a zahtev za prenos broja je moguć tek nakon što istekne UO kod trenutnog provajdera, takođe je potrebno i da su u tom trenutku regulisani svi dospeli računi, kao i da nije podnet zahtev za prenos u neku drugu mrežu istovremeno.
Ljudi,koliko tv se moze nakaciti u kuci na jedan ugovor?
Jel samo jedan ili kao kod sbb do 3?
Prilikom sklapanja ugovora sa digitalnu televiziju korisnik dobija 1 glavni i 1 STB uređaj, svakako da je moguće korišćenje i više STB uređaja, svaki dodatni se naplaćuje 350 dinara.
Kako funkcionise ovaj popust od 30.000 dinara za novi telefon za Hipernet, verovatno ima ali negde.
Popust je kombinacija reciklaže uređaja i popusta za sklapanje Hipernet ugovora, sve detalje možeš pronaći ovde. Samo skroluj pri dnu same stranice, za sva dodatna pitanja ti stojimo na raspolaganju.
Da li bi mi prepolovili brzinu (150/75 😰) i povecali racun za 300 ako raskinem postpaid ugovor? Uzeo sam njihov broj (1500+rsd) samo zbog toga, u medjuvremenu su te zahteve ukinuli. Hvala unapred!
Oprosti, nismo baš najbolje razumeli tvoje pitanje, ali pokušaćemo da odgovorimo. Uslovi koje si dobio prilikom potpisa ugovora nastavljaju da važe sve do isteka trenutne ugovorne obaveze, a nakon toga, prilikom aneksa ugovora imaš mogućnost da dodaš ili ukloniš uslugu ukoliko tako nešto želiš.

Trenutno imam 4G LTE internet 300GB paket rekli su mi da mogu da predjem na hypernet vrlo lako bez da cekam da istekne ugovor. Zanima me procedura oko raskidanja ugovora za 4G LTE internet i sklapanje 300/150 hypernet opticki internet bez penala. Imam opticku infrukturu u zgradi pitao sam u poslovnici.

Trenutno imam 4G LTE internet 300GB paket rekli su mi da mogu da predjem na hypernet vrlo lako bez da cekam da istekne ugovor. Zanima me procedura oko raskidanja ugovora za 4G LTE internet i sklapanje 300/150 hypernet opticki internet bez penala. Imam opticku infrukturu u zgradi pitao sam u poslovnici.
Ja sam pre 3 meseca prešao sa prenosivog interneta od 150gb na optički internet, ponudjeno mi je da prenosivi internet ugasim bez ikakvih penala iako mi je još trajao ugovor sto sam i uradio. Sjajno iskustvo sa radnikom koji mi je sve detaljno objasnio i koji mi je i uracunao dodatni popust na paket. Imam njegov broj ako ti treba javi se poslacu.

Pozdrav svima. Sta se desava sa starim korisnicima koji zele da produze ugovor? Da li ima nekih povlastica ili mora ciganija kao i sa ostalim ponudjacima usluga, tipa treba mi IDP, ovi mi daju jeftinije, vi ste lopovi i slicno?

Mene su zvali, ja rekao imam ponudu, dosta dobru, druge firme, moram da razmislim..
Opet zvali posle nekog vremena, ponudili 12+18, ja odbio. Prihvatio 12+12. U decembru je to bilo čini mi se.

Nazad
Vrh Dno