Šta je novo?

Ponuda Yettel Net, Yettel kod Kuće, Yettel Svuda i Yettel Sve paketa, promocije i korisnička podrška

Trenutno može samo ovo što nude na sajtu, na žalost

Nidzo ti misliš na ono "Sve" što reklamiraju.

Juče sam produžavao ugovor i pitao za to, pa da pojasnim.

Imam postpaid broj na Total data
Imam internet u lokalu
Imam internet i TV kod kuće

Preduslov da bi uzeo sve je Total data, ne može na total 40.

Ono što me odbilo od daljeg ulaska u sve to, je činjenica da ni oni sami ne znaju kako i šta, hoću da objedinim sve u jedan paket, kaze može, ali gubite:

Internet u lokalu nije više sa 50% popusta nego je regularno
Internet i TV u stanu nisu više 6 meseci po 1din već standardno
Jedino ostane Total data po istoj ceni uz to neko umanjenje.

Smatram da je ludilo koliko je nebulozno sve ovo, jer nema logike nikakve. Stavim u aplikaciji da mi idu svi računi automatski i ćao poYyy

Da da, bas to. I jeste nebulozno koliko sam video, ali ne pratim temu odavno pa nisam u toku. Možda izbace nešto kršteno u bliskoj budućnosti.

Tesko, jer im je mozak otiso na pecanje.

Pozdrav, kontaktirali su me iz Yettela i ponudili internet i televiziju kao novom korisniku, dobio bih paket L po nekoj pristupacnoj ceni.
SLeduju mi dva stb-a ali ono sto nisam razumeo je da li uz taj paket dolazi i neka smart aplikacija za box ili android, tablet..i koliko se dobija slotova?
Rade li Eon kanali na njihovom internetu i dalje?

Cao konktirao sam yettel preko kontak forme na websajtu, povodom raskida ili ne raskida posto vise ne znam sta se desava. Ovako 2 mi stvari nisu jasne, na mejl nisam nikakvu potvrduo dobio da je primljen bilo koji zahtev, a ako mi je na kraju popunjavanja pisalo vas zahtev je primljen odgovoricmo u rkou od 10 dana. danas je vec cetvrti e zna neko e odgovaraju na te mejlove uopste ili moram da imem u poslovnicu?

Ето, дочекао сам и тај дан да упутим похвале неком оператеру (можда су ми критеријуми баш опали током година, али свеједно):
Први пут за ових 20 или колико већ година колико потписујем уговоре за интернет/телевизију десило се да ме је оператер позвао нешто пре истека текућег уговора и понудио неку промоцију која ето не важи само за нове кориснике. Дакле, уговор на 24 месеца, 12 месеци по 1 динар, остатак по 3300 за "Yettel kod kuće M". У односу на 2500 које сам плаћао до сада и повећање са 150/75 на 300/150Mbps, за мене је коректна понуда.
Још само кад би направили крштену апликацију за телевизију...али да не претерујем, човеку мало за срећу треба.

@Yettel Srbija da li bese moze odjednom da se plati recimo 20RSD da se pokrije period promocije umesto da se svakog meseca placa 1 + Bankarska provizija?
Nadam se da nisam mnogo promasio temu.

Možeš slobodno. Ja imam pretplaćeno već 4 meseca kada mi prodje taj promotivni period jer svaki mesec uplatim 50% manje pretplate.

@Yettel Srbija da li bese moze odjednom da se plati recimo 20RSD da se pokrije period promocije umesto da se svakog meseca placa 1 + Bankarska provizija?
Nadam se da nisam mnogo promasio temu.
Hej, ćao! Ukoliko sam dobro razumeo u pitanju je plaćanje računa? Ukoliko se uplati veći iznos, na samom ugovoru bićeš u pretplati i naredni računi će biti umanjeni za taj iznos, dokle god postoji sredstava :)

Поштовани,
Да ли ми неко може рећи, мислим на агенте продаје ако их има, има ли каква промоција, повољност сада за нове кориснике? Хвала
Meni neki dan ponudili za 2100 din Yettel kod Kuće L na 24 meseca, i jos neke mogucnosti,ali to cu videti kada dobijem napismeno sta konkretno dobijam.

Meni isto nude Yettel kod kuće L za 2150 din na 24 meseca pa me zanima još da li daju PPPoE podatke ili kao kod mts-a izvlačiš sam iz rutera i da li neko ko ima njihove rutere zna da li možeš sam da biraš kao kod admin naloga na mts-u da postavljaš ruter u bridge mode ili sve moraš preko njih?

Po meni je to posle one akcije za L 1600 din i sa tom cenom od 2100 jos uvek pristojna i prihvatljiva ponuda.

Da li neko zna šta se od pogodnosti za nove korisnike može dobiti za yettel sve M paket? Na sajtu je cena 5.498. Da li ići na agenta, poslovnicu ili korisinčki servis?

Zna li neko zasto app za TV preusmerava na Web browser, a ne otvara u aplikaciji?

Da probam ovde: imam huawei ont i zte router, na kome sam ugasio wifi. Koristim svoj router.
Razumeo sam iz nekih komentara da mogu da izbacim zte i zakacim ont direktno na svoj router, ali mi trebaju kredencijali za ppoe. Dakle molim vas za informacije kako da nadjem kredencijale?

Koja je sad najbolja ponuda za nove korisnike i kako da je dobijem ? :D
Konkretno me zanima Yettel kod Kuće L

Koja je sad najbolja ponuda za nove korisnike i kako da je dobijem ? :D
Konkretno me zanima Yettel kod Kuće L
Hej zdravo, vrlo rado ćemo proveriti ponudu za tebe, pozivamo te da nam putem privatne poruke proslediš podatke o tvom ugovoru. Stojimo ti na raspolaganju!

Čitam poslednja 4 posta od @Yettel Srbija u 4 različite teme i zaključujem da su oni ovde samo zbog toga da bi im korisnici pisali preko privatne poruke. Pa nije to poenta foruma, to bi trebalo da je izuzetak, a ne maltene svakki post: "piši nam preko privatne poruke"

Čitam poslednja 4 posta od @Yettel Srbija u 4 različite teme i zaključujem da su oni ovde samo zbog toga da bi im korisnici pisali preko privatne poruke. Pa nije to poenta foruma, to bi trebalo da je izuzetak, a ne maltene svakki post: "piši nam preko privatne poruke"
Tacno vala 100%

Određene provere zahtevaju pristup korisničkom ugovoru, trudimo se da na pitanja opšte prirode vezano za naše usluge i servise odgovaramo postovima, ali kada je reč o samoj proveri na broju ili ugovoru korisnika, radi same zaštite privatnosti podataka savetujemo javljanje putem privatne poruke.

Određene provere zahtevaju pristup korisničkom ugovoru, trudimo se da na pitanja opšte prirode vezano za naše usluge i servise odgovaramo postovima, ali kada je reč o samoj proveri na broju ili ugovoru korisnika, radi same zaštite privatnosti podataka savetujemo javljanje putem privatne poruke.
@Yettel Srbija koristim neke vase usluge koje su mi dostupne tipa mobilna telefonija mobilni internet,vas repetitor tj bazna stanica mi je 50ak metara od kuce daleko.Fiksni sam odjavio poodavno a posto sam iz unutrasnjosti,kad imate ili nemate u planu da radite optiku...konkretno opstina Topola kod Kragujevca,koliko vidim optiku samo prosirujete po gradovima a sela i manje opstine nebitno...sta ce nama optika :unsure:

@Yettel Srbija koristim neke vase usluge koje su mi dostupne tipa mobilna telefonija mobilni internet,vas repetitor tj bazna stanica mi je 50ak metara od kuce daleko.Fiksni sam odjavio poodavno a posto sam iz unutrasnjosti,kad imate ili nemate u planu da radite optiku...konkretno opstina Topola kod Kragujevca,koliko vidim optiku samo prosirujete po gradovima a sela i manje opstine nebitno...sta ce nama optika :unsure:
Hvala ti na ukazanom poverenju, naša mreža se svakodnevno razvija, te bolje tehničke mogućnosti možeš očekivati u narednom periodu, optička infrastruktura je sve dostupnija po teritoriji naše zemlje, sigurni smo da ćeš uživati i u našim optičkim uslugama, a na sledećem linku možeš ostaviti podatke kako bi te naše kolege kontaktirale odmah po kreiranju tehničkih uslova, ovde.

Prijavio sam kvar na optičkoj mreži u ponedeljak oni su rekli da će sve rešiti u roku od 72h? Dal li je stvarno tako ili se čeka duže?

Prijavio sam kvar na optičkoj mreži u ponedeljak oni su rekli da će sve rešiti u roku od 72h? Dal li je stvarno tako ili se čeka duže?
Žao nam je ukoliko imaš poteškoće sa našom uslugom, prosledi nam podatke ugovoru putem privatne poruke, vrlo rado ćemo izvršiti sve potrebne provere za tebe.

Koja je aktuelna ponuda za obnavljanje ugovora? Imam hipernet trio M? Istekao mi je ugovor, prvo su mi nudili 9 meseci gratis, posle 2 nedelje 6 meseci gratis, ako ovako nastave nece biti nista gratis :LOL: Ako ima neki promoter da me kontaktira, ili da prelazim na Orion

Vrh Dno