Ne, ako je eon u mrežiRade li Eon kanali na njihovom internetu i dalje?
Hej, ćao! Ukoliko sam dobro razumeo u pitanju je plaćanje računa? Ukoliko se uplati veći iznos, na samom ugovoru bićeš u pretplati i naredni računi će biti umanjeni za taj iznos, dokle god postoji sredstava@Yettel Srbija da li bese moze odjednom da se plati recimo 20RSD da se pokrije period promocije umesto da se svakog meseca placa 1 + Bankarska provizija?
Nadam se da nisam mnogo promasio temu.
Meni neki dan ponudili za 2100 din Yettel kod Kuće L na 24 meseca, i jos neke mogucnosti,ali to cu videti kada dobijem napismeno sta konkretno dobijam.Поштовани,
Да ли ми неко може рећи, мислим на агенте продаје ако их има, има ли каква промоција, повољност сада за нове кориснике? Хвала
Hej zdravo, vrlo rado ćemo proveriti ponudu za tebe, pozivamo te da nam putem privatne poruke proslediš podatke o tvom ugovoru. Stojimo ti na raspolaganju!Koja je sad najbolja ponuda za nove korisnike i kako da je dobijem ?
Konkretno me zanima Yettel kod Kuće L
Tacno vala 100%Čitam poslednja 4 posta od @Yettel Srbija u 4 različite teme i zaključujem da su oni ovde samo zbog toga da bi im korisnici pisali preko privatne poruke. Pa nije to poenta foruma, to bi trebalo da je izuzetak, a ne maltene svakki post: "piši nam preko privatne poruke"
Određene provere zahtevaju pristup korisničkom ugovoru, trudimo se da na pitanja opšte prirode vezano za naše usluge i servise odgovaramo postovima, ali kada je reč o samoj proveri na broju ili ugovoru korisnika, radi same zaštite privatnosti podataka savetujemo javljanje putem privatne poruke.Čitam poslednja 4 posta od @Yettel Srbija u 4 različite teme i zaključujem da su oni ovde samo zbog toga da bi im korisnici pisali preko privatne poruke. Pa nije to poenta foruma, to bi trebalo da je izuzetak, a ne maltene svakki post: "piši nam preko privatne poruke"
@Yettel Srbija koristim neke vase usluge koje su mi dostupne tipa mobilna telefonija mobilni internet,vas repetitor tj bazna stanica mi je 50ak metara od kuce daleko.Fiksni sam odjavio poodavno a posto sam iz unutrasnjosti,kad imate ili nemate u planu da radite optiku...konkretno opstina Topola kod Kragujevca,koliko vidim optiku samo prosirujete po gradovima a sela i manje opstine nebitno...sta ce nama optikaOdređene provere zahtevaju pristup korisničkom ugovoru, trudimo se da na pitanja opšte prirode vezano za naše usluge i servise odgovaramo postovima, ali kada je reč o samoj proveri na broju ili ugovoru korisnika, radi same zaštite privatnosti podataka savetujemo javljanje putem privatne poruke.
Hvala ti na ukazanom poverenju, naša mreža se svakodnevno razvija, te bolje tehničke mogućnosti možeš očekivati u narednom periodu, optička infrastruktura je sve dostupnija po teritoriji naše zemlje, sigurni smo da ćeš uživati i u našim optičkim uslugama, a na sledećem linku možeš ostaviti podatke kako bi te naše kolege kontaktirale odmah po kreiranju tehničkih uslova, ovde.@Yettel Srbija koristim neke vase usluge koje su mi dostupne tipa mobilna telefonija mobilni internet,vas repetitor tj bazna stanica mi je 50ak metara od kuce daleko.Fiksni sam odjavio poodavno a posto sam iz unutrasnjosti,kad imate ili nemate u planu da radite optiku...konkretno opstina Topola kod Kragujevca,koliko vidim optiku samo prosirujete po gradovima a sela i manje opstine nebitno...sta ce nama optika![]()
Žao nam je ukoliko imaš poteškoće sa našom uslugom, prosledi nam podatke ugovoru putem privatne poruke, vrlo rado ćemo izvršiti sve potrebne provere za tebe.Prijavio sam kvar na optičkoj mreži u ponedeljak oni su rekli da će sve rešiti u roku od 72h? Dal li je stvarno tako ili se čeka duže?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari