Šta je novo?

Ponuda Yettel Net, Yettel kod Kuće, Yettel Svuda i Yettel Sve paketa, promocije i korisnička podrška

Tako je, ja sam Hipernet Duo L u januaru uzeo za 2799, i 12 meseci po dinar.

Nisu poskupeli nego je istekla promocija.
Ja sam u avgustu uzeo po istim ovim cenama i mesec dana kasnije oni daju novu promociju 2000rsd za duo M.
Ovo jesu normalne cene

Kako god da se ovo zove mislim da su im ove cene nerealne jer im je ponuda losija od konkurencije i trebali bi shodno tome da ih koriguju. U prvih 24m je ok jer su zbog promocije upola cene, posle toga je skupo.

pa ja sam po ovim cenama potpisao u junu prošle godine

Pozdrav ,kome da se obratim u Yettelu za uredjaj koji je kupljen dodatna oprema .

Nisu poskupeli nego je istekla promocija.
Ja sam u avgustu uzeo po istim ovim cenama i mesec dana kasnije oni daju novu promociju 2000rsd za duo M.
Ovo jesu normalne cene
Upravo. S tim sto sam ja dobio 18m do dinar, jer sam bio pod ugovorom sa drugim operaterom, pa me izadje 1600 mesecno u celom proseku. Za 500/250 sa Arenom...I'm good

Zdravo svima,

Yettel od lansiranja fiksnih usluga (novembar 2021.) nije menjao cene. Ono što je menjano je promocija za nove korisnike - identičnu ponudu trenutnoj za nove korisnike, Yettel je nudio u periodu od novembra 2021. do oktobra 2022. godine.

Korisnici koji već imaju ugovornu obavezu i koji su tom prilikom ostvarili neku od promocija, zadržavaju je i ova promena se ne odnosi na njih.

Novi korisnici mogu ostvariti promociju koja im omogućava cenu od 1 rsd tokom prvih 12 meseci, dok cena usluga u narednih 12 meseci zavisi od odabranog paketa. Za one koji su korisnici Yettel postpejd paketa, tu su i dodatni benefiti a više informacije je dostupno na sledećem linku: https://www.yettel.rs/sr/privatni/paketi-i-dodaci/hipernet 👈

~Yettel

@mlax37

Ajde procitaj poruku iznad pa da cujem o kakvom to povecanju ti pricas?

Lepo ja pisem da nema povecanja nego samo vracanje cena na staro ali kada je neko zadrt pa nece da prihvati logicno objasnjenje nego zeli da veruje u teorije zavera koje objavljuje budjavi N1.

Ne znam ko je zadrt, samo znam da je jedan dan bila cena 2000 a sutradan 3000. Kako to nazvati nego poskupljenjem?
A to što piše sam taj koji je i poskupeo usluge, pa naravno da će da se brani na sve načine, da opravda to nekako.
Po toj logici svi mogu staviti nerealno visoke cene pa odobravati popuste čas ovoliko, čas onoliko i ispašće da nikad ne poskupe.
Ne kažem da ne treba da poskupe, svi su pa treba i oni ali su bar ostali bili fer i nazvali to pravim imenom

Ne znam ko je zadrt, samo znam da je jedan dan bila cena 2000 a sutradan 3000. Kako to nazvati nego poskupljenjem?
A to što piše sam taj koji je i poskupeo usluge, pa naravno da će da se brani na sve načine, da opravda to nekako.
Po toj logici svi mogu staviti nerealno visoke cene pa odobravati popuste čas ovoliko, čas onoliko i ispašće da nikad ne poskupe.
Ne kažem da ne treba da poskupe, svi su pa treba i oni ali su bar ostali bili fer i nazvali to pravim imenom
Amin.

Cek koliko je tesko razumeti? Ako od pocetka poslovanja odredjena usluga kosta 3000 dinara i odluce da je vreme da privuku nove korisnike i spuste cenu na 2000 dinara i kazu promotivna cena ce da bude vazeca 12 meseci i svi koji u tom roku potpisu novi ugovor imaju prvih 12 meseci po 1 dinar a posle 12 meseci je cena 2000 dinara jer je iskoristio promotivni period i dobio je nizu cenu paketa. Posle 12 meseci odbor zakljucuje da su doveli dovoljan broj novih korisnika u mrezu i vracaju cenu na prvobitnu cenu od pre godinu dana odnosno 3000 dinara.

Jel ti neces da razumes ili ne mozes ili si samo bezobrazan i pravis se pametan pa se inatis i neces da prihvatis da je to itina sta pisem a ne sta prenosi bedni n1.

A ti nisi u crkvi pa da se tako glupiras. I od kada si na forumu nisi nista pametno napisao nego samo ides iz teme u temu nazvrljas neki tekst ili ako to ne radis onda ides i ismevas duge clanove ili lupas ljute smajlije.

Kazi koja je tvoja uloga na forumu? Da sprdas ljude, da ih nerviras ili da se hvalis kako je tebi telekom najbolji provajder i da isti branis kao da ti je to djed ostavio u amanet i zakleo te da po svaku cenu moras da branis njegovu cast i postenje.

Kada si tako junacki nabrijan sto nisi stao u njegovu odbranu i reko @crveni baron da laze i drugim clanovima da to nije telekom njima aktivirao raznorazne pretplate nego su to oni sami uradili zato sto ne umeju da kotiste mts uslugu.

Čoveče smirite se, nije potrebno da se svađamo. Što ste tako zadrti? Svako ima pravo na svoje mišljenje. Meni je to poskupljenje, vama nije i to je to.
Nema potrebe za prozivanjem svako kaže svoje mišljenje i na tome treba da se završi. Onaj ko čita će da ima svoje i tako redom.
Po meni citirati post ili prozivati nick je potrebno samo kad se odgovara na nečije pitanje a ne u svrhu prozivanja i svađanja ali to je već do pravila foruma i moderatora

Jedno konkretno pitanje - da li neko može imati 2 ugovora (2 lokacije) za Hipernet i na oba ostvariti pogodnosti kao Yettel korisnik?

Cek koliko je tesko razumeti? Ako od pocetka poslovanja odredjena usluga kosta 3000 dinara i odluce da je vreme da privuku nove korisnike i spuste cenu na 2000 dinara i kazu promotivna cena ce da bude vazeca 12 meseci i svi koji u tom roku potpisu novi ugovor imaju prvih 12 meseci po 1 dinar a posle 12 meseci je cena 2000 dinara jer je iskoristio promotivni period i dobio je nizu cenu paketa. Posle 12 meseci odbor zakljucuje da su doveli dovoljan broj novih korisnika u mrezu i vracaju cenu na prvobitnu cenu od pre godinu dana odnosno 3000 dinara.

Jel ti neces da razumes ili ne mozes ili si samo bezobrazan i pravis se pametan pa se inatis i neces da prihvatis da je to itina sta pisem a ne sta prenosi bedni n1.

A ti nisi u crkvi pa da se tako glupiras. I od kada si na forumu nisi nista pametno napisao nego samo ides iz teme u temu nazvrljas neki tekst ili ako to ne radis onda ides i ismevas duge clanove ili lupas ljute smajlije.

Kazi koja je tvoja uloga na forumu? Da sprdas ljude, da ih nerviras ili da se hvalis kako je tebi telekom najbolji provajder i da isti branis kao da ti je to djed ostavio u amanet i zakleo te da po svaku cenu moras da branis njegovu cast i postenje.

Kada si tako junacki nabrijan sto nisi stao u njegovu odbranu i reko @crveni baron da laze i drugim clanovima da to nije telekom njima aktivirao raznorazne pretplate nego su to oni sami uradili zato sto ne umeju da kotiste mts uslugu.
Pali dete, ti pricas da neko zvrlja, pa ti najvise zvljas i pises gluposti hvalospeve o Yettelu ko da si njihov bot i da dobijas za Dz usluge, verovatno je i tako ali si nebitan pa te dalje necu komentarisati jer je JEDINI tvoj cilj da se ko zena svadjas na forumu, tako da nadji drugog za koga ces se zalepiti mene se mani dete.
I da nikad vise nemoj da me citiras i da mi odgovaras kad te nisam nijednom recju pomenuo niti citirao.
A ja cu i dalje da kazem amin za ono za sta verujem a tebi nije upuceno to pa nemas ni potrebe da me citiras, zaobidji me kao sto ja tvoje gluposti zaobilazim i suzdrzavam se da na njih ne odgovaram jer pises takve gluposti i hvalospeve, ma katastrofa, pa ti vise ne odgovaram samo se nasmejem i predjem da citam neke normalne postove, eto tako i ti smatras isto kao i ja samo o meni, nasmejes se i zaobidjes.
Prijateljski savet.
Čoveče smirite se, nije potrebno da se svađamo. Što ste tako zadrti? Svako ima pravo na svoje mišljenje. Meni je to poskupljenje, vama nije i to je to.
Nema potrebe za prozivanjem svako kaže svoje mišljenje i na tome treba da se završi. Onaj ko čita će da ima svoje i tako redom.
Po meni citirati post ili prozivati nick je potrebno samo kad se odgovara na nečije pitanje a ne u svrhu prozivanja i svađanja ali to je već do pravila foruma i moderatora
E bravo, dakle nijednom recju ga nisam pomenuo na tvoj post rekao "amin" i on se nasao prozvanim.
Znam ga ja dobro uvek spreman tip za svadju nikakve koristi od njega sem sto proziva ljude i velica ono sto nije za velicanje.
Al to je njegova borba sa samim sobom a ja nisam tu.

Pali dete, ti pricas da neko zvrlja, pa ti najvise zvljas i pises gluposti hvalospeve o Yettelu ko da si njihov bot i da dobijas za Dz usluge, verovatno je i tako ali si nebitan pa te dalje necu komentarisati jer je JEDINI tvoj cilj da se ko zena svadjas na forumu, tako da nadji drugog za koga ces se zalepiti mene se mani dete.
I da nikad vise nemoj da me citiras i da mi odgovaras kad te nisam nijednom recju pomenuo niti citirao.
A ja cu i dalje da kazem amin za ono za sta verujem a tebi nije upuceno to pa nemas ni potrebe da me citiras, zaobidji me kao sto ja tvoje gluposti zaobilazim i suzdrzavam se da na njih ne odgovaram jer pises takve gluposti i hvalospeve, ma katastrofa, pa ti vise ne odgovaram samo se nasmejem i predjem da citam neke normalne postove, eto tako i ti smatras isto kao i ja samo o meni, nasmejes se i zaobidjes.
Prijateljski savet.

E bravo, dakle nijednom recju ga nisam pomenuo na tvoj post rekao "amin" i on se nasao prozvanim.
Znam ga ja dobro uvek spreman tip za svadju nikakve koristi od njega sem sto proziva ljude i velica ono sto nije za velicanje.
Al to je njegova borba sa samim sobom a ja nisam tu.
Ne treba da pretis jer ovo nije ulica pa da mozes tako da se ponasas.

Ja bar nisam spopadao devojku na forumu, lupao joj raznorazne smajlije i slicno kao sto si ti radio. I ne moras da me citiras ali dovoljno je da vidim da se smejes na moje postove a da drugima dajes vetar u ledja sa lajkovima i guras druge u raspravu.

A ti ako vec hoces da pises nesto onda nemoj moje fazone da kupis i mene nazivati botom, jer ja sutra da mi se nesto sa njima iskomplikuje cu platim punu cenu sto sam koristio i odo dalje, ja se ne vezujem za nikog kao sto se ni oni ne vezuju za nikoga. Sve dogod sam ja zadovoljan uslugom tu cu da boravim do isteka ugovora, posle isteka pregovaramo o novim pogodnostima ako obe strane nadju zajednicki jezik nastavljamo saradnju ako ne, hvala i dovidjenja.

Ja se ne svadjam ali ako nekome 3x napises da nesto nije povecanje cene nego vracanje na prvobitno stanje kako tu osobu nazvati osim zadrtim.

To je isto kao sto veci trgovinski lanci daju svoje akcije, tipa cokolada je kostala 159.99 dinara a na akciji je 129.99 i taj neko kupuje danima cokolade po akciskoj ceni i posle 3-5 dana oni vrate cenu na 159.99 i taj koji je kupovao kaze vidi klosari povecali cenu a ustvari je cena vracena u prvobitno stanje. Jel to povecanje cene ili nije.

Kako takav nacin poslovanja moze da se karakterise kao povecanje.

Povecanje bi bilo da cena koja je na pocetku 2021 kostala 3000 dinara dodje na akciju pa ista je tada 2000 dinara pa kada vrate cenu na ne akcisku bude 3500, e to je povecanje cene a dogod se ona vraca na istu to ne moze da bude povecanje.

Ne treba da pretis jer ovo nije ulica pa da mozes tako da se ponasas.

Ja bar nisam spopadao devojku na forumu, lupao joj raznorazne smajlije i slicno kao sto si ti radio. I ne moras da me citiras ali dovoljno je da vidim da se smejes na moje postove a da drugima dajes vetar u ledja sa lajkovima i guras druge u raspravu.

A ti ako vec hoces da pises nesto onda nemoj moje fazone da kupis i mene nazivati botom, jer ja sutra da mi se nesto sa njima iskomplikuje cu platim punu cenu sto sam koristio i odo dalje, ja se ne vezujem za nikog kao sto se ni oni ne vezuju za nikoga. Sve dogod sam ja zadovoljan uslugom tu cu da boravim do isteka ugovora, posle isteka pregovaramo o novim pogodnostima ako obe strane nadju zajednicki jezik nastavljamo saradnju ako ne, hvala i dovidjenja.

Ja se ne svadjam ali ako nekome 3x napises da nesto nije povecanje cene nego vracanje na prvobitno stanje kako tu osobu nazvati osim zadrtim.

To je isto kao sto veci trgovinski lanci daju svoje akcije, tipa cokolada je kostala 159.99 dinara a na akciji je 129.99 i taj neko kupuje danima cokolade po akciskoj ceni i posle 3-5 dana oni vrate cenu na 159.99 i taj koji je kupovao kaze vidi klosari povecali cenu a ustvari je cena vracena u prvobitno stanje. Jel to povecanje cene ili nije.

Kako takav nacin poslovanja moze da se karakterise kao povecanje.

Povecanje bi bilo da cena koja je na pocetku 2021 kostala 3000 dinara dodje na akciju pa ista je tada 2000 dinara pa kada vrate cenu na ne akcisku bude 3500, e to je povecanje cene a dogod se ona vraca na istu to ne moze da bude povecanje.
Nisam ni procitao gluposti ali reakcija je🤣🤣🤣
Ne smaraj vise temu, batali mene i @mlax37 i pisi o temi sta hoces, ne potpaljuj bezveze, ne komentarisem tvoje postove vec odavno i pusti pisi ti sta mislis ja ti necu odgovarati na to jer znam sta je tvoj posao na forumu.
Tako da ja tebe zaobilazim i ne odgovaram na po meni gluposti ti zaobilazi "moje gluposti" po tebi i super.

Poslednja izmena:
Jedno konkretno pitanje - da li neko može imati 2 ugovora (2 lokacije) za Hipernet i na oba ostvariti pogodnosti kao Yettel korisnik?
Zdravo,

Dozvoljeno je sklapanje više ugovora, a tom prilikom je obavezno da za svaki ugovor za Hipernet imaš drugu mail adresu uvezanu sa TV pretplatom, kako bi nesmetano mogao na TV boksu da gledaš sadržaj koji je namenjen baš za taj paket: 1 mail adresa = 1 Hipernet ugovor. Za sve dodatne info i provere, stojimo ti na raspolaganju u inboksu, pa predlažem da nam pišeš putem privatne poruke. :)

Prethodna verzija tv aplikacije vise ne radi. ima li neko link za novu? mislim za atv, ne za mob

Ljudi nemojte biti naivni, kakva promocija, kakvi bakraci.
Usluga hiperneta od strane yettel-a nije pocela davno i kao navlakusu za nove korisnike stavili jednu cenu, precrtali je pa stavili drugu cenu i sad opet tako samo sto su malo povecali. Ovo je cista navlakusa za sakupljanje novih korisnika i nista vise od toga pa ko koga prevari. To promocija je u stvari realna cena po kojoj bi se trebalo prodavati usluga.
Dok je brujila promocija na TV-u godinu dana 1dinar, druga godina 1999 dinara ja sam kontaktirao njihovu tehnicku podrsku da vidim sta mi nude za prelazak kod njih i tamo su mu ponudili hipernet duo m za 3499 dinara i ako prenesem mobilni broj sa tarifnim paketom koji je minimum 1500 dinara cena ce biti 2999 dinara, a kad sam otisao u nihovu poslonicu isti taj paket je bio 2499 dinara, odnosno 1999 dinara ako prenesem mobilni broj.
Tako da dobro obratite paznju jer ce nekome nuditi tu precrtanu cenu, a nekome promotivnu cenu sto je veoma neozbiljno, ista usluga sa razlicitim cenama kod dva razlicita prodavca usluga.
Ako im se vec isplatilo da prodaju usluge za 1999 dinara za hipetrnet duo m zasto se to i ne nastavi pa da se oduva konkurencija koja sad vec podize cene u nebesa, a ne da se prati konkurencija. To samo govori da su svi deo iste price, zanima ih novac, a ne korisnici, ako se vec podigla cena onda treba i malo da se podigne protok interneta, a ne da ostane isti. Po meni, sad po ovoj ceni od 2999 dinara hipetnet duo m bi trebao imati protok 500Mb/s za yettel korisnike, odnosno 250Mb/s za one koji nisu yettel korisnici i onda bi povecane bilo opravdano.

Pa zbog profita dizu cene i prate konkurenciju. Kod Yettela jos nije bilo povecanje cena ali to ne znaci da za mesec ili tri nece dignu cene.

Prvo usli su u posao kako bi zaradili a da ne bi bili izgurani od konkurencije... daju promocije pa kako kome zapadne ali sve sa ciljem da zarade i da ne bankrotiraju za koju godinu, imaju perioda kada ce raditi na pozitivnoj nuli ili cak u minusu ali ce da dovedu veliki broj korisnika i koji ce poceti da im se isplacuju tek posle nekog vremena.

Za svaki posao da se razvije i da opstanu na trzistu treba vremena i ne gleda se brza zarada koja moze da dodje preko noci ali isto tako da preko noci stave kljuc u bravu nego se igra dugorocno da se osigura pozicija na trzistu a kada se pozicija osigura i zarada je zagarantovana.

Roditelje supruge navukli na ovaj Yettel internet i TV, stariji ljudi, ovo je uzas. Nisam vise mogao slusati kuknjavu, pa prosledio drugaru koji je u NS da im pomogne kad treba, jer cesto se podesavanja izgube, jedan TV se bezicno kaci na ruter, drugi je povezan kablom i to vise ne radi nego sto radi. Ne znam ko ih je nagovorio na taj pakao.

Vrh Dno