Yellow Pinky
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.09.2005
- Poena
- 345
Upravo. S tim sto sam ja dobio 18m do dinar, jer sam bio pod ugovorom sa drugim operaterom, pa me izadje 1600 mesecno u celom proseku. Za 500/250 sa Arenom...I'm goodNisu poskupeli nego je istekla promocija.
Ja sam u avgustu uzeo po istim ovim cenama i mesec dana kasnije oni daju novu promociju 2000rsd za duo M.
Ovo jesu normalne cene
Amin.Ne znam ko je zadrt, samo znam da je jedan dan bila cena 2000 a sutradan 3000. Kako to nazvati nego poskupljenjem?
A to što piše sam taj koji je i poskupeo usluge, pa naravno da će da se brani na sve načine, da opravda to nekako.
Po toj logici svi mogu staviti nerealno visoke cene pa odobravati popuste čas ovoliko, čas onoliko i ispašće da nikad ne poskupe.
Ne kažem da ne treba da poskupe, svi su pa treba i oni ali su bar ostali bili fer i nazvali to pravim imenom
Cek koliko je tesko razumeti? Ako od pocetka poslovanja odredjena usluga kosta 3000 dinara i odluce da je vreme da privuku nove korisnike i spuste cenu na 2000 dinara i kazu promotivna cena ce da bude vazeca 12 meseci i svi koji u tom roku potpisu novi ugovor imaju prvih 12 meseci po 1 dinar a posle 12 meseci je cena 2000 dinara jer je iskoristio promotivni period i dobio je nizu cenu paketa. Posle 12 meseci odbor zakljucuje da su doveli dovoljan broj novih korisnika u mrezu i vracaju cenu na prvobitnu cenu od pre godinu dana odnosno 3000 dinara.Ne znam ko je zadrt, samo znam da je jedan dan bila cena 2000 a sutradan 3000. Kako to nazvati nego poskupljenjem?
A to što piše sam taj koji je i poskupeo usluge, pa naravno da će da se brani na sve načine, da opravda to nekako.
Po toj logici svi mogu staviti nerealno visoke cene pa odobravati popuste čas ovoliko, čas onoliko i ispašće da nikad ne poskupe.
Ne kažem da ne treba da poskupe, svi su pa treba i oni ali su bar ostali bili fer i nazvali to pravim imenom
A ti nisi u crkvi pa da se tako glupiras. I od kada si na forumu nisi nista pametno napisao nego samo ides iz teme u temu nazvrljas neki tekst ili ako to ne radis onda ides i ismevas duge clanove ili lupas ljute smajlije.
Ja sam uveo na dve lokacije Hipernet i samo na jednoj sam dobio pogodnost kao Yettel korisnik dok je na drugoj brzina za ostale korisnike.Jedno konkretno pitanje - da li neko može imati 2 ugovora (2 lokacije) za Hipernet i na oba ostvariti pogodnosti kao Yettel korisnik?
Pali dete, ti pricas da neko zvrlja, pa ti najvise zvljas i pises gluposti hvalospeve o Yettelu ko da si njihov bot i da dobijas za Dz usluge, verovatno je i tako ali si nebitan pa te dalje necu komentarisati jer je JEDINI tvoj cilj da se ko zena svadjas na forumu, tako da nadji drugog za koga ces se zalepiti mene se mani dete.Cek koliko je tesko razumeti? Ako od pocetka poslovanja odredjena usluga kosta 3000 dinara i odluce da je vreme da privuku nove korisnike i spuste cenu na 2000 dinara i kazu promotivna cena ce da bude vazeca 12 meseci i svi koji u tom roku potpisu novi ugovor imaju prvih 12 meseci po 1 dinar a posle 12 meseci je cena 2000 dinara jer je iskoristio promotivni period i dobio je nizu cenu paketa. Posle 12 meseci odbor zakljucuje da su doveli dovoljan broj novih korisnika u mrezu i vracaju cenu na prvobitnu cenu od pre godinu dana odnosno 3000 dinara.
Jel ti neces da razumes ili ne mozes ili si samo bezobrazan i pravis se pametan pa se inatis i neces da prihvatis da je to itina sta pisem a ne sta prenosi bedni n1.
A ti nisi u crkvi pa da se tako glupiras. I od kada si na forumu nisi nista pametno napisao nego samo ides iz teme u temu nazvrljas neki tekst ili ako to ne radis onda ides i ismevas duge clanove ili lupas ljute smajlije.
Kazi koja je tvoja uloga na forumu? Da sprdas ljude, da ih nerviras ili da se hvalis kako je tebi telekom najbolji provajder i da isti branis kao da ti je to djed ostavio u amanet i zakleo te da po svaku cenu moras da branis njegovu cast i postenje.
Kada si tako junacki nabrijan sto nisi stao u njegovu odbranu i reko @crveni baron da laze i drugim clanovima da to nije telekom njima aktivirao raznorazne pretplate nego su to oni sami uradili zato sto ne umeju da kotiste mts uslugu.
E bravo, dakle nijednom recju ga nisam pomenuo na tvoj post rekao "amin" i on se nasao prozvanim.Čoveče smirite se, nije potrebno da se svađamo. Što ste tako zadrti? Svako ima pravo na svoje mišljenje. Meni je to poskupljenje, vama nije i to je to.
Nema potrebe za prozivanjem svako kaže svoje mišljenje i na tome treba da se završi. Onaj ko čita će da ima svoje i tako redom.
Po meni citirati post ili prozivati nick je potrebno samo kad se odgovara na nečije pitanje a ne u svrhu prozivanja i svađanja ali to je već do pravila foruma i moderatora
Ne treba da pretis jer ovo nije ulica pa da mozes tako da se ponasas.Pali dete, ti pricas da neko zvrlja, pa ti najvise zvljas i pises gluposti hvalospeve o Yettelu ko da si njihov bot i da dobijas za Dz usluge, verovatno je i tako ali si nebitan pa te dalje necu komentarisati jer je JEDINI tvoj cilj da se ko zena svadjas na forumu, tako da nadji drugog za koga ces se zalepiti mene se mani dete.
I da nikad vise nemoj da me citiras i da mi odgovaras kad te nisam nijednom recju pomenuo niti citirao.
A ja cu i dalje da kazem amin za ono za sta verujem a tebi nije upuceno to pa nemas ni potrebe da me citiras, zaobidji me kao sto ja tvoje gluposti zaobilazim i suzdrzavam se da na njih ne odgovaram jer pises takve gluposti i hvalospeve, ma katastrofa, pa ti vise ne odgovaram samo se nasmejem i predjem da citam neke normalne postove, eto tako i ti smatras isto kao i ja samo o meni, nasmejes se i zaobidjes.
Prijateljski savet.
E bravo, dakle nijednom recju ga nisam pomenuo na tvoj post rekao "amin" i on se nasao prozvanim.
Znam ga ja dobro uvek spreman tip za svadju nikakve koristi od njega sem sto proziva ljude i velica ono sto nije za velicanje.
Al to je njegova borba sa samim sobom a ja nisam tu.
Nisam ni procitao gluposti ali reakcija je🤣🤣🤣Ne treba da pretis jer ovo nije ulica pa da mozes tako da se ponasas.
Ja bar nisam spopadao devojku na forumu, lupao joj raznorazne smajlije i slicno kao sto si ti radio. I ne moras da me citiras ali dovoljno je da vidim da se smejes na moje postove a da drugima dajes vetar u ledja sa lajkovima i guras druge u raspravu.
A ti ako vec hoces da pises nesto onda nemoj moje fazone da kupis i mene nazivati botom, jer ja sutra da mi se nesto sa njima iskomplikuje cu platim punu cenu sto sam koristio i odo dalje, ja se ne vezujem za nikog kao sto se ni oni ne vezuju za nikoga. Sve dogod sam ja zadovoljan uslugom tu cu da boravim do isteka ugovora, posle isteka pregovaramo o novim pogodnostima ako obe strane nadju zajednicki jezik nastavljamo saradnju ako ne, hvala i dovidjenja.
Ja se ne svadjam ali ako nekome 3x napises da nesto nije povecanje cene nego vracanje na prvobitno stanje kako tu osobu nazvati osim zadrtim.
To je isto kao sto veci trgovinski lanci daju svoje akcije, tipa cokolada je kostala 159.99 dinara a na akciji je 129.99 i taj neko kupuje danima cokolade po akciskoj ceni i posle 3-5 dana oni vrate cenu na 159.99 i taj koji je kupovao kaze vidi klosari povecali cenu a ustvari je cena vracena u prvobitno stanje. Jel to povecanje cene ili nije.
Kako takav nacin poslovanja moze da se karakterise kao povecanje.
Povecanje bi bilo da cena koja je na pocetku 2021 kostala 3000 dinara dodje na akciju pa ista je tada 2000 dinara pa kada vrate cenu na ne akcisku bude 3500, e to je povecanje cene a dogod se ona vraca na istu to ne moze da bude povecanje.
Mi smo dobili da dve lokacije pogodnostiJedno konkretno pitanje - da li neko može imati 2 ugovora (2 lokacije) za Hipernet i na oba ostvariti pogodnosti kao Yettel korisnik?
Uz isti yettel mobilni broj?Mi smo dobili da dve lokacije pogodnosti
Zdravo,Jedno konkretno pitanje - da li neko može imati 2 ugovora (2 lokacije) za Hipernet i na oba ostvariti pogodnosti kao Yettel korisnik?
Zdravo,Prethodna verzija tv aplikacije vise ne radi. ima li neko link za novu? mislim za atv, ne za mob
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari