Proverena informacija?
Mi 10 je u regularnim kanalima preskup.
Na kp je 470e i to je ok cena za taj telefon.
Poco 60k ?
Pa ko bi normalan dao toliki novac za ovaj tel...
Sent from my SM-G960U using Tapatalk
Ali uvek originalni punjac i originalni kabel koji su dosli uz telefon.
![]()
Prodaj Poco uzmi OP8..Ja u julu![]()
Prodaj taj Poco ljubicasti i uzmi neku musku nijansu OP8 [emoji4]Ja volim moj F2 Pro, jedino mu ne volim boju, ko neka seka persa sam.
Ja volim moj F2 Pro, jedino mu ne volim boju, ko neka seka persa sam.
Samo ga stavi u ovako neku maskicu i vozi
https://www.ebay.com/itm/Nillkin-Fo...var=661744664466&_trksid=p2060353.m2749.l2649
Ja sam sebi i sestri porucio sa ovog sajta dve crne nilkin maske.Telefon je inace u beloj boji ali koliko vidim ova maska prekriva sve pozadi i sa strane.Hteo sam prvo da uzmem u beloj boji ali bi se puno prljala maska pa sam odustao.Na kraju porucio dve crne.Trebalo bi da su dobrog kvaliteta citajuci recenzije na netu.
Tako da nemoj da se opterecujes bojom telefona,stavis ga u neku masku i to je to.
Evo pokusavam da ovime spustim status bar ali ne uspevam? Ima ove fore na gore,levo,desno ali rade neke druge stvari, nijedna ne spusta status bar?Settings - additional settings - full screen gestures. Dobijaš to da je dosta komfornija upotreba. Uostalom najbolje da probaš, malo ko se vratio sa gesta na virtuelne dugmiće...
Evo pokusavam da ovime spustim status bar ali ne uspevam? Ima ove fore na gore,levo,desno ali rade neke druge stvari, nijedna ne spusta status bar?
To radi kad sam na homescreenu, ne radi kad sam u nekoj aplikacijiIma ono povuces valjda levo spusti bar, a desno kao na iPhone. Ja sam probao i vratio na klasičnu varijantu. Previše komplikovano zarad malih ili nikakvih benefita.
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari