Šta je novo?

Pocophone F2

Onda i nema poente narucivati. Za ta 3 ce doci ljudi direkt u radnju i kupiti.

Ne znam kako je za telefone ali za neke druge stvari tipa sijalica, kojih već u 18:03 nije bilo na online shop-u, u 19:30 su regularno mogle da se uzmu u radnji, po sniženoj ceni naravno.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Mi Srbija ima stalno telefone na akciji, vidim po mailovima koji mi od njih stizu, mozda je veca fora sacekati Mi10 za recimo 50 soma. Do nove godine svakakva su cuda moguca.

Mi 10 je u regularnim kanalima preskup.
Na kp je 470e i to je ok cena za taj telefon.
Poco 60k ?
Pa ko bi normalan dao toliki novac za ovaj tel...

Sent from my SM-G960U using Tapatalk

Predlog za neki dobar font? :)

Thanks, treba da podesim na Indiu jel a ne Srbiju?

Ali uvek originalni punjac i originalni kabel koji su dosli uz telefon.
BKpsHV3.jpg

Nebitno da li je originalni ili nije još od 2007. kada je izvršena standarizacija punjača. Može bilo koji.

https://www.technipages.com/can-i-use-any-charger-with-my-phone-or-tablet

manufacturers got together in 2007 and settled on a standard for USB charging. As a result, nearly any phone and tablet now comes with a USB charger that can be used interchangeably between devices without any issues. Any device that supports Battery Charging Specification 1.1 or above will detect and manage the amount of power supplied to the device and adapt accordingly.

That means that you can feel free to use any of your USB chargers included with your phone or tablet with any other phone or tablet made after 2007 without worry.

Sta ce mu hole punch :D

Sent from my Redmi K30 Pro using Tapatalk

Moze i OP 7t pro.. Mada matorac "sacuje" OP8t pro..

Ja volim moj F2 Pro, jedino mu ne volim boju, ko neka seka persa sam.

Zalepi pocou neki stiker nazad i vozi :)

Sent from my Redmi K30 Pro using Tapatalk

Ja volim moj F2 Pro, jedino mu ne volim boju, ko neka seka persa sam.

Samo ga stavi u ovako neku maskicu i vozi

https://www.ebay.com/itm/Nillkin-Fo...var=661744664466&_trksid=p2060353.m2749.l2649

Ja sam sebi i sestri porucio sa ovog sajta dve crne nilkin maske.Telefon je inace u beloj boji ali koliko vidim ova maska prekriva sve pozadi i sa strane.Hteo sam prvo da uzmem u beloj boji ali bi se puno prljala maska pa sam odustao.Na kraju porucio dve crne.Trebalo bi da su dobrog kvaliteta citajuci recenzije na netu.
Tako da nemoj da se opterecujes bojom telefona,stavis ga u neku masku i to je to.

Samo ga stavi u ovako neku maskicu i vozi

https://www.ebay.com/itm/Nillkin-Fo...var=661744664466&_trksid=p2060353.m2749.l2649

Ja sam sebi i sestri porucio sa ovog sajta dve crne nilkin maske.Telefon je inace u beloj boji ali koliko vidim ova maska prekriva sve pozadi i sa strane.Hteo sam prvo da uzmem u beloj boji ali bi se puno prljala maska pa sam odustao.Na kraju porucio dve crne.Trebalo bi da su dobrog kvaliteta citajuci recenzije na netu.
Tako da nemoj da se opterecujes bojom telefona,stavis ga u neku masku i to je to.

Poruči i meni i neću da se sekiram :)

Da se pohvalim, uzeh juce ovaj telefon na akciji za 40k :D Pre toga sam imao jedan huawei skoro 5 godina tako da je ocekivano da sam odusevljen ovim modelom. Pitanje, ima li opcija da se doda dugme u navigation koje bi spustalo status bar, ovako je na prethodnom huaweiu
IMG_20201118_131516.jpg

Moj savet je da isključiš button bar i da pređeš na gestures.

Ne treba ti to, sa početnog ekrana radi swipe za dole tu stvar. Jedino ako ti je baš potrebno je iz aplikacije da spustiš obaveštenja.
Takođe je i moj savet da pređeš na geste.

Kako to da uradim i sta dobijam time, koje su prednosti?

Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk

Ja i dalje furam dugmice. ;)

Settings - additional settings - full screen gestures. Dobijaš to da je dosta komfornija upotreba. Uostalom najbolje da probaš, malo ko se vratio sa gesta na virtuelne dugmiće...
Evo pokusavam da ovime spustim status bar ali ne uspevam? Ima ove fore na gore,levo,desno ali rade neke druge stvari, nijedna ne spusta status bar?

Ima ono povuces valjda levo spusti bar, a desno kao na iPhone. Ja sam probao i vratio na klasičnu varijantu. Previše komplikovano zarad malih ili nikakvih benefita.

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Ima ono povuces valjda levo spusti bar, a desno kao na iPhone. Ja sam probao i vratio na klasičnu varijantu. Previše komplikovano zarad malih ili nikakvih benefita.

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
To radi kad sam na homescreenu, ne radi kad sam u nekoj aplikaciji

Vrh Dno