Šta je novo?

Poco F5

Ma te "garancije" ne vrede ništa 🤷
To su sve uređaji kupljeni na crno i čisto je dobra volja prodavca u pitanju ako se nešto pokvari. Srećom, ja godinama nisam imao nikakav problem sa telefonina, inače...

Na KP su iste cene ali garancija 1 godina,ipak je kupovina u Logicshop-u bolja zbog garancije od 2 godine.

Teško... Kada kupiš nešto u Balkanskoj i daleko bilo desi se nešto tvom telefonu, oni ga šalju u neki "svoj" servis. Taj servis je neretko uz samu radnju.
I onda boga pitaj ko, čime i kako ti opravlja telefon.

Na KP, u zavisnosti od prodavca, telefone dobavljaju iz ovlašćene maloprodaje iz EU, te oni ti garanciju rešavaju kroz ovlašćenu servisnu mrežu ili prosto mnogo lakše ostvaruju pravo na povrat novca ili zamenu telefona.

Kako god okreneš garancija ti je obećanje i nije nikakav garant da će ti problem biti kvalitetno rešen ni u jednom slučaju, s tim da na KP ti problemi obično se reše pozitivno kada ih bude jer samom prodavcu nije problem da ostvari pravo na svoju robu.

Za razliku od Balkanske kojima će svaki telefon biti problem o njihovom trošku i rešavanju.

Da li je MIUI na njemu global, zanima me da li će raditi google pay via nfc?

U Balkanskoj ima sanse da zakacis indijsku verziju telefona, e sada neznam i da li je kod njih global ili drugacije

Nema zvaničnog uvoznika ili tako nešto, objašnjavao je neko na prethodnim stranama
Naravno da ce biti, ko uvozi Poco X4 pro, Poco x5 pro, m4.....koji se legalno prodaju u radnjama, desi se da neki model ne dodje ali nema razloga da ih ne bude.

Koliko znam Poco je uvozio Atom Partner.

A iz nekog razloga Poco Srbija je "pukao"... Tj. shop njihov više nije u funkciji, zvanična Instagram stranica je zatajila negde kod M4/F4 serije...

Plan je bio se brend odvoji od Mi Srbija, samo izgleda to nešto nije funkcionisalo baš dugo.

Po miui software-u, i na kutiji bi trebalo da pise.

Sta ima veze koja je verzija,moze da bude i Turska ili Ruska,Indijska..Skines EEA rom i flesnes iz fastboota,zavrsis posao..Koliko vidim postoji EEA Stable,za Poco F5.

Poslednja izmena:
Naravno da ce biti, ko uvozi Poco X4 pro, Poco x5 pro, m4.....koji se legalno prodaju u radnjama, desi se da neki model ne dodje ali nema razloga da ih ne bude.
Mislim da neće, pocoshop.rs odavno ne radi Instagram stranica takodje. Mi store ne prodaje ovaj model. Tako da nema ko "zvanično" da vrši prodaju. Telefon je izašao pre mesec dana a kod nas ga ima samo na kp i u dve radnje u balkanskoj (svi znamo kakve). To vam dovoljno govori

Tehnomedia prodaje POCO telefone ali F5 za sada nemaju još, navodno ga očekuju u prodaji ali ne zna se kada.

Pre neki dan sam uzeo x5 pro kod njih za poklon pa pitao i za f5 i tako mi rekoše.

Vidim da ga nemaju ni na KP, pitao par njih kao trebalo bi da dobiju krajem ove nedelje ali ne verujem da ce biti u skorije vreme kod nas.

Ovi sto imaju oase na KP koga god sam pitao da li mogu da porucim svi mi rekli da nisu sigurni kada ce ga imati,niko mi nije rekao da mogu da porucim.vidi pitaj druga pa mi posalji u poruci kod koga ga je narucio sa KP.
Uzeo bih 8/256

Ovi sto imaju oase na KP koga god sam pitao da li mogu da porucim svi mi rekli da nisu sigurni kada ce ga imati,niko mi nije rekao da mogu da porucim.vidi pitaj druga pa mi posalji u poruci kod koga ga je narucio sa KP.
Uzeo bih 8/256
Imaju samo 12 - 256,400 eura, Ako te zanima poslacu ti kontakt n pm

Prilozi

• Screenshot_20230612_185928.jpg
    Screenshot_20230612_185928.jpg
    150 KB · Pregleda: 58
@Sima Dj jel moze i meni kontakt u PM?

Ja sam iscimao vecinu ovih na Kp i nemaju ga dostupnog, kazu da ga nema u veleprodaji vise i da ce imati vise info sl nedelje.

Cak je par oglasa od prosle nedelje od proverenih prodavaca nestalo sa KP, izgleda da je dosla neka ogranicena serija u EU (odakle i ovi sa KP i nabavljaju)

@Sima Dj jel moze i meni kontakt u PM?

Ja sam iscimao vecinu ovih na Kp i nemaju ga dostupnog, kazu da ga nema u veleprodaji vise i da ce imati vise info sl nedelje.

Cak je par oglasa od prosle nedelje od proverenih prodavaca nestalo sa KP, izgleda da je dosla neka ogranicena serija u EU (odakle i ovi sa KP i nabavljaju)
Da sada vidim i ja da nema coveka gde je uzet poslacu vam kontakt na pm pa proverite.

Meni je bitnije kako će se ponašati baterija.
Baterija je odlična. Evo jednog primera. Juče sam zamolio drugaricu da igra Genchin 33 minuta na najvišim detaljima u 60f/s, baterija je bila na 43 posto, nakon te sesije baterija je bila 13 posto a temperatura telefona 36°. Uradio sam i recenziju Poco F5, na Sarpi TV...
Da sada vidim i ja da nema coveka gde je uzet poslacu vam kontakt na pm pa proverite.
Logic Shop, mene je 8/256 koštao 43500 din a 12/256 je 47500. Inače sam prodao nov Egde 40 da bih uzeo Poco F5. Imate moju recenziju, većinu stvari koje zanimaju korisnika sam pokušao da objasnim tamo...
Uzeo bih 8/256
Logic Shop u Beogradu, 43500 din 8/256 , koristim ga već 2 nedelje.

Baterija je odlična. Evo jednog primera. Juče sam zamolio drugaricu da igra Genchin 33 minuta na najvišim detaljima u 60f/s, baterija je bila na 43 posto, nakon te sesije baterija je bila 13 posto a temperatura telefona 36°. Uradio sam i recenziju Poco F5, na Sarpi TV...

Logic Shop, mene je 8/256 koštao 43500 din a 12/256 je 47500. Inače sam prodao nov Egde 40 da bih uzeo Poco F5. Imate moju recenziju, većinu stvari koje zanimaju korisnika sam pokušao da objasnim tamo...

Ne salju postom, necu ici u Bg samo za telefon, a i cena je ista kao i garancija, zato i vijamo, Madjare.

Poslednja izmena:

@vuki, ti vodis Sarpi Tv? :)

Slazem se sa @SimaDj, Madjari sa KP mi deluju mnogo pouzdanije nego ove nase radnje. Neko je i objasnio dal ovde il na drugom sajtu da lakse ostvarujes garanciju preko Madjara (iako se salje na servis u EU), nego preko ovih nasih radnji.

S druge strane, jel jos neko ima iskustva sa ovim radnjama u Balkanskoj kad su u pitanju Xiaomi/Poco telefoni?

Meni je vrh što ima 3,5mm jack... i dalje više volim kabl, slušalice se tako teže gube... :D
F4 nema 3,5mm

Nazad
Vrh Dno