Cuj ovo,Poco F5 "midrange"??🤣
Vecih gluoosti koje izvaljujes po raznim temama se ne moze procitati,pa se svi slatko smejemo..😀
Jos kad se kaze da onaj ko ima F2 pro i F3 nema potrebe da menja za F5..🤣🤣
Ali svako moze da pise smesne oostove da razveseli ostatak foruma..😂
A od deljenju u UK za Dz...No Coment..😁
Pogledaj u UK,sigurno ces naci negde linkove,dele za Dz..
Meni je drago uvek da nekog razveselim i da mene razvesele, narocito u ovo doba u kojem zivimo
Nisam rekao da dele za dz, nego kako su krenuli samo sto ne krenu. Da ne idem previse u off, ali ovo npr mi spada u tu kategoriju:
www.hotukdeals.com
Ja sam P30 Pro uzeo za 256.50gbp znaci nesto oko 40ak hiljada, novembra 2019, kad je kod nas bio izmedju 75-90k regularno, 128/8 single sim isto preko O2, a pritom akcija trajala 4 dana skoro, narucio onlajn, platio, otisao do Hammersmitha i pokupio u poslovnici. I meni zvuci nerealno sad kad pomislim, ali itekako je bilo realno.
To sto je nas neko slagao da je Xiaomi brendcuga od telefona i da vredi koliko xiaomi shop (koga ima jos malo pa vise nego McDonaldsa po BG-u) misli da vredi, to je nas kolektivni problem.
Ne zaradjuju oni od ne znam ni ja cega, sigurno ne jer nude telefone po dobrim cenama, nego po derikoznim marzama da namire radnike i rente na sijaset lokacija. Kao sto je Walteru opao kvalitet kad je krenuo svuda da otvara, tako su i ovi zeznuli value-proposition kad su isto krenuli da se sire. U UK inace imaju dva storea, Birmingham i London (Westfield Stratford, onaj gigantski soping centar), a cuo sam da zatvaraju Londonski uskoro.
A samo u BG ima 5 storeova, kako pa to, a dosta smo manji od UK? No nebitno za temu.
F5 ima dobar cpu, oba imaju, ali da je to ne znam ni ja kakav apgrejd sa amoleda na F3, i performansi koje on nudi, nije, ali dobro, svako svoje pare drugacije ceni. Mozda nije midrange al nijen ni FLEGSIP KILER, sa dimmingom, proximityima, i jos slicnim detaljima. Pritom mane tek dodju do izrazaja posle par nedelja koriscenja, zasto je blizi midrange nego flegsipu. X3 pro cini mi se ima i problem sa plocama koje umiru same od sebe, tako nesto bar na redditu pricaju, koliko je ucestalo, pojma nemam. Sto se softvera tice, za F3 znam da su bar zakrpili lepo sa MIUI14, ali trebalo im je ihahaj.
Cak su i indijci koji su ih dizali u nebesa pre, poceli da bojkotuju upravo jer su QC niz vodu pustili, i jer stancuju modele bez logike, a njihovo je mozda i najkonkurentnije trziste.
Da ne bude da sam samo prema Xiaomiju takav, kritican sam i prema startnim cenama Samsunga i Huaweia, a trziste brzo to iskristalise kroz par meseci.