Šta je novo?

Poco F5

Ma ne, te cene na MS vrlo često nemaju veze s mozgom. Eto, oni su istakli cenu, nemaju još uvek telefone, a i kada ih dobiju ne znaju po kojoj ceni će ih prodavati 🤷

Na Nemackom Amazonu je F5 433€ a pro 534€.

Pojavio se na sajtu Logicshop-a po ceni od 43.435 rsd 8/256, 12/256 je 47.007, pro verzija je 60.690 12/256.

F5 8/256 je sasvim dovoljno za normalno koriscenje. Jos uvek koristim Poco X3 6/64 i za vise od 2 godine nije stucnuo,tako da mislim da je 8/256 sasvim dovoljno,i cena je da kazem vise manje ok.

Pojavio se i na KP kod jednog lika,verzija 12/256 400€.

Bilo bi lepo kad bi ga i mts uvrstio u ponudu.

Preko operatera su precenjeni i preskupi,bolje da se skupi kes i da se pazari,ne isplati se preko mreze da se uzme.

Imaju li pro?

Za sada samo obican F5 i to samo verzija 12/256. Ima pro verziju Logicshop.

Za sada samo obican F5 i to samo verzija 12/256. Ima pro verziju Logicshop.
Kakva su vam iskustva sa Logicshop? Ako je neko kupovao uopšte preko njih, vidim da je cena poca F5 slična kao na oglasima. Na Google imaju dobre recenzije, ali mislim da sam negde davno pročitao da radnje u balkanskoj treba zaobilaziti

Ja nisam kupovao kod njih, zvao sam ih da pitam da li salju pouzecem,kazu mora licno kod njih u radnji.jedino sto nisam pitao koliku garanciju daju za telefone.

Ja nisam kupovao kod njih, zvao sam ih da pitam da li salju pouzecem,kazu mora licno kod njih u radnji.jedino sto nisam pitao koliku garanciju daju za telefone.
Najbitnije nisi pitao. :rolleyes: A i upitno je koliko su garancije tih radnji svrsishodne. Ranije su te manje radnje za prodaju telefona imale foru da je cena nekog telefona jedna (manja) ali bez fiskalnog racuna, a ukoliko zelite i fiskalni racun onda je druga cena, za 20-30e veca od one bez fiskalnog. Da li to jos uvek rade nemam pojma, ali svakako je van svake pameti i zakona.

Kakva su vam iskustva sa Logicshop? Ako je neko kupovao uopšte preko njih, vidim da je cena poca F5 slična kao na oglasima. Na Google imaju dobre recenzije, ali mislim da sam negde davno pročitao da radnje u balkanskoj treba zaobilaziti
Kupio sam do sada 4 telefona kod njih i nikakvih problema nisam imao....Mislim da je garancija godinu dana...Šteta što ne šalju više telefone brzom poštom....ali su izgleda imali problema sa njima,...

Evo upravo zvao logicshop da pitam,
8/256(trenutno nemaju na stanju) dobijaju sl nedelje cena 43 000din
12/256 cena 47 000din
Garancija 2 godine
S tim da ako hoćete da kupite telefon na rate moguće je na 6 rata(samo preko čekova) ali dajete 10% više učešća.
Dakle ako sam je dobro razumeo ukoliko je neki telefon na primer 50 000din i vi odlučite da date učešće od 20 000 din na tih 20 000din računate još 10% od iznosa koji plaćate preko čekova dakle +3 000din.
Odnosno učešće 23 000din a preko čekova 30 000din
Neka me ispravi neko ako grešim

Na KP su iste cene ali garancija 1 godina,ipak je kupovina u Logicshop-u bolja zbog garancije od 2 godine.

Na KP su iste cene ali garancija 1 godina,ipak je kupovina u Logicshop-u bolja zbog garancije od 2 godine.
Ni jedni ni drugi ne daju fiskalni, tako da je isti djavo gde kupite, i upitno je sta podrazumeva garancija od 2 g, ako izuzmu ekran i maticnu, kao sto obicno znaju, sta ce vam takva garancija

Na KP 355e 8/256
Ispade ista cena kao za F3 ne kapiram

Kako je moguce da u radnji kupis telefon a ne dobijes fiskalni racun.razumem da na KP ne dobijes fiskalni ali radnja mora da izda fiskalni racun.

^U Balkanskoj i okolnim prodavnicama mob. tel. jos uvek nisu culi za fiskalne kase... 😉
Kupio sam dva puta telefone u takvoj prodavnici, imao sam nasvrljano na nekom papiricu 2 god. garancije, navodno garancija pokriva sve, ali srecom mi se nista nije pokvarilo, tako da ne znam da li nesto i uvaze...

Pa kako kako, prodaju ti na crno i ne izdaju fiskalni. Oni ne plate porez i podelite razliku. Hoce oni i racun da ti izdaju, ali onda je cena 20% veca.

Meni to nije jasno. Mislim, kako se prihvaca garancija onda? Ko garantuje? Jest da je kod operatera skuplje, al ima garancije 2 godine.

Ja jesam kupio na KP telefon i dobio papir kao garancija od te firme kao,ali srecom nisam do dan danas imao problema sa tim telefonom.u pitanju je RN9S

Nazad
Vrh Dno