MaxPower85
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.06.2010
- Poena
- 200
Koja je razlika izmedju te dve verzije? Kako prepoznati?
Baš šteta što nema telefona u zvaničnoj distribuciji kod nas. U yettelu uz neku reciklažu bio bi pravi pogodak.Na Nemackom Amazonu je F5 433€ a pro 534€.
Vec pao na 379e... 🙂Na Nemackom Amazonu je F5 433€ a pro 534€.
Bolje ne, nerealni su sa cenamaBilo bi lepo kad bi ga i mts uvrstio u ponudu.
Samo nek’ ga oni ubace u ponudu, pa ko voli nek’ izvoli.Bolje ne, nerealni su sa cenama
Kakva su vam iskustva sa Logicshop? Ako je neko kupovao uopšte preko njih, vidim da je cena poca F5 slična kao na oglasima. Na Google imaju dobre recenzije, ali mislim da sam negde davno pročitao da radnje u balkanskoj treba zaobilazitiZa sada samo obican F5 i to samo verzija 12/256. Ima pro verziju Logicshop.
Najbitnije nisi pitao. A i upitno je koliko su garancije tih radnji svrsishodne. Ranije su te manje radnje za prodaju telefona imale foru da je cena nekog telefona jedna (manja) ali bez fiskalnog racuna, a ukoliko zelite i fiskalni racun onda je druga cena, za 20-30e veca od one bez fiskalnog. Da li to jos uvek rade nemam pojma, ali svakako je van svake pameti i zakona.Ja nisam kupovao kod njih, zvao sam ih da pitam da li salju pouzecem,kazu mora licno kod njih u radnji.jedino sto nisam pitao koliku garanciju daju za telefone.
Kupio sam do sada 4 telefona kod njih i nikakvih problema nisam imao....Mislim da je garancija godinu dana...Šteta što ne šalju više telefone brzom poštom....ali su izgleda imali problema sa njima,...Kakva su vam iskustva sa Logicshop? Ako je neko kupovao uopšte preko njih, vidim da je cena poca F5 slična kao na oglasima. Na Google imaju dobre recenzije, ali mislim da sam negde davno pročitao da radnje u balkanskoj treba zaobilaziti
Ni jedni ni drugi ne daju fiskalni, tako da je isti djavo gde kupite, i upitno je sta podrazumeva garancija od 2 g, ako izuzmu ekran i maticnu, kao sto obicno znaju, sta ce vam takva garancijaNa KP su iste cene ali garancija 1 godina,ipak je kupovina u Logicshop-u bolja zbog garancije od 2 godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari