Šta je novo?

Poco F5

A zasto nisi koristio zicane gde nema 3.5mm,sta te bunilo?

Ko kaže da nisam?! 😁
Komentar je bio više u smislu da vraćaju nešto čega nije bilo na prošlom modelu, a može se smatrati da je rariteti...

@vuki, ti vodis Sarpi Tv? :)

Slazem se sa @SimaDj, Madjari sa KP mi deluju mnogo pouzdanije nego ove nase radnje. Neko je i objasnio dal ovde il na drugom sajtu da lakse ostvarujes garanciju preko Madjara (iako se salje na servis u EU), nego preko ovih nasih radnji.

S druge strane, jel jos neko ima iskustva sa ovim radnjama u Balkanskoj kad su u pitanju Xiaomi/Poco telefoni?
Kupio sam kod Logic shopa 4 telefona dok su slali poštom i nisam imao nikakvih problema...Sa jednog od njih vam pišem ovu poruku😉
Problem je sto su ih iz brzih posta krali,nestajali su im telefoni i paketi a nadoknada je samo 10 puta veca od postarine...Kazu da nemaju problema sa prodajom sada....
Ne salju telefone vec 2 godine i problem nije i izgleda nece biti resen....
Ali je ogroman problem ljudima iz unutrasnjosti....I ako imaju nekoga u BG ne mogu da rizikuju da im ukradu telefon u brzoj posti i da ostanu i bez telefona i bez para...

Poslednja izmena:
Kupio sam kod Logic shopa 4 telefona dok su slali poštom i nisam imao nikakvih problema...Sa jednog od njih vam pišem ovu poruku😉
Problem je sto su ih iz brzih posta krali,nestajali su im telefoni i paketi a nadoknada je samo 10 puta veca od postarine...Kazu da nemaju problema sa prodajom sada....
Ne salju telefone vec 2 godine i problem nije i izgleda nece biti resen....
Ali je ogroman problem ljudima iz unutrasnjosti....I ako imaju nekoga u BG ne mogu da rizikuju da im ukradu telefon u brzoj posti i da ostanu i bez telefona i bez para...
To je bilo ranije kad ljudima nisu davali plate, ali mislim da u zadnjih par godina vise toga nema.

Kradu samo ovima iz Balkanse,precutni dogovor medju kurirskim sluzbama...😁

Jel neko kupovao od ovoga kupca na kupujemprodajem?

Prilozi

• Screenshot_2023-06-22-15-21-54-083_org.mozilla.firefox.jpg
    Screenshot_2023-06-22-15-21-54-083_org.mozilla.firefox.jpg
    105.6 KB · Pregleda: 48
Ja dam ga pitao za verziju 8/256 kaze da ga nema i da ce dobiti krajem nedelje,a to je bilo pre 2 nedelje i jos uvek ga nema.oni to porucuju,ti narucis i cekas 5-7 dana da ti ga posalju,na stanju ga nemaju.

Svi ti sa KP porucuju F5 konkretno iz Nemacke iz veleprodaje.

S obzirom da ga tamo nema u veleprodaji, niko od KP prodavaca ga idalje nema dostupnog na stanju (svaki ponedeljak proveravaju sa Svabijom stanje).

Za sada je izgleda jedina opcija kupovina licno u Logic Shopu / i ovoj drugoj radnji u Balkanskoj. (isti vlasnik kao i za Logic).

Mislim da ga i oni nemaju vise...nema veze ja ne zurim,kada ga budu imali narucicu,mozda sacekam i Honor 90,da vidim cenu za njega.

Isto tako, bice da je ova prva tura Poco-a na KP bila po onoj discount ceni (koji je Xiaomi imao za prvi batch telefona - early bird popust), zato je i cena bila "smesna" - 400E za 12/256 verziju.

Domace prodavnice ( medju kojima i oni koji imaju i KP pored fizicke radnje) su vec poceli da dizu cene polako. Sada je F5 420E na KP kod prodavca za kog je adi84 pitao, a u Logicu je cena juce bila 410E.

Licno ocekujem da ce sledeci batch kad stigne biti dosta skuplji i da su sada bile ovakve cene jer su ga svi kupovali po early bird ceni.

Regularno najavljena cena za EU je i dalje ~430E za 8/256 i ~480E za 12/256.

Suma sumarum, ko ga je zgrabio u prvom batchu usrecio se :)
Mislim da ga i oni nemaju vise...nema veze ja ne zurim,kada ga budu imali narucicu,mozda sacekam i Honor 90,da vidim cenu za njega.
I ja pikiram taj Honor ili Realme Gt Neo 3 Se. Najradije bih Poco-a, ali...

Na Aliju je oko 315e 8/256, I neka je carina 100e max, naručiću tamo ako zacepe ovde, ionako je garancija ista..

Posle skoro 4 godine je dosao trenutak da zamenim moj Mi9T i razmisljam o F5. Mislio sam da promenim brend posle 3 Xiaomi telefona i uzmem recimo A54 ili neki Huawei/Honor, ali kao laiku mi F5 deluje bolji uredjaj. Sta mislite?

Posle skoro 4 godine je dosao trenutak da zamenim moj Mi9T i razmisljam o F5. Mislio sam da promenim brend posle 3 Xiaomi telefona i uzmem recimo A54 ili neki Huawei/Honor, ali kao laiku mi F5 deluje bolji uredjaj. Sta mislite?
Gde sad bas da menjas kad uskoro izlazi zvanicni LineageOS :D Telefon kida! 💪
💪💪💪

Ima za 305€ Redmi note 12 turbo = F5 i ako ga ocarine bude kao sada sto mu je cena ovde.

A koja je fora sa Poco i Xiaomi? Sad bas gledam, F5 i RN12 turbo isti/preslikani telefoni, samo se zovu drugacije i kontam imaju drugaciji interfejs..

Poslednja izmena:
Gde sad bas da menjas kad uskoro izlazi zvanicni LineageOS :D Telefon kida! 💪
💪💪💪

A koja je fora sa Poco i Xiaomi? Sad bas gledam, F5 i RN12 turbo isti/preslikani telefoni, samo se zovu drugacije i kontam imaju drugaciji interfejs..
Isti je to telefon samo je za Evropu F5 a za ostala trzista je RN12 Turbo,inace potpuno isti telefon.

Istu sam dilemu imao, A54 ili F5....ali F5 performanse i brze punjenje je, bar kod mene, presudilo. Ostalo je manje vise isto/slicno kod oba modela.

Nazad
Vrh Dno