Ja se baš dvoumim između ta 2,s tim da sam bliži M zbog operatera koji ga imaju u ponudi. Može li neko poređenje - throttling, camera, ekran, baterija...?Inače sam prodao nov Egde 40 da bih uzeo Poco F5.
Kupio sam kod Logic shopa 4 telefona dok su slali poštom i nisam imao nikakvih problema...Sa jednog od njih vam pišem ovu poruku😉@vuki, ti vodis Sarpi Tv?
Slazem se sa @SimaDj, Madjari sa KP mi deluju mnogo pouzdanije nego ove nase radnje. Neko je i objasnio dal ovde il na drugom sajtu da lakse ostvarujes garanciju preko Madjara (iako se salje na servis u EU), nego preko ovih nasih radnji.
S druge strane, jel jos neko ima iskustva sa ovim radnjama u Balkanskoj kad su u pitanju Xiaomi/Poco telefoni?
To je bilo ranije kad ljudima nisu davali plate, ali mislim da u zadnjih par godina vise toga nema.Kupio sam kod Logic shopa 4 telefona dok su slali poštom i nisam imao nikakvih problema...Sa jednog od njih vam pišem ovu poruku😉
Problem je sto su ih iz brzih posta krali,nestajali su im telefoni i paketi a nadoknada je samo 10 puta veca od postarine...Kazu da nemaju problema sa prodajom sada....
Ne salju telefone vec 2 godine i problem nije i izgleda nece biti resen....
Ali je ogroman problem ljudima iz unutrasnjosti....I ako imaju nekoga u BG ne mogu da rizikuju da im ukradu telefon u brzoj posti i da ostanu i bez telefona i bez para...
Problem je sto radnje iz Balkanske u BG i dalje ne šalju telefone brzim postama....To je bilo ranije kad ljudima nisu davali plate, ali mislim da u zadnjih par godina vise toga nema.
da to je najveci problem,ja sam takodje zvao da pitam da li salju brzom postom,kazu ne. Bas steta....🥺Problem je sto radnje iz Balkanske u BG i dalje ne šalju telefone brzim postama....
Ne znam kako ovi iz brzih pošta to ne reše jer njima je manje posla i manje para....to traje već 2 godine....da to je najveci problem,ja sam takodje zvao da pitam da li salju brzom postom,kazu ne. Bas steta....🥺
Zapretili smo im da se ne igraju sa nama, mnogo smo opasni 😁😂😂Pa kako šalju ovi iz Subotice, kako njihove pošiljke ne kradu?
cena?uzeh danasnji poslednji komad F5 u Logicu, 12/256 su samo imali i prvi utisci su da duplo brze radi od prethodnika, X3 pro.
I ja pikiram taj Honor ili Realme Gt Neo 3 Se. Najradije bih Poco-a, ali...Mislim da ga i oni nemaju vise...nema veze ja ne zurim,kada ga budu imali narucicu,mozda sacekam i Honor 90,da vidim cenu za njega.
Ima za 305€ Redmi note 12 turbo = F5 i ako ga ocarine bude kao sada sto mu je cena ovde.Na Aliju je oko 315e 8/256, I neka je carina 100e max, naručiću tamo ako zacepe ovde, ionako je garancija ista..
Gde sad bas da menjas kad uskoro izlazi zvanicni LineageOS Telefon kida! 💪Posle skoro 4 godine je dosao trenutak da zamenim moj Mi9T i razmisljam o F5. Mislio sam da promenim brend posle 3 Xiaomi telefona i uzmem recimo A54 ili neki Huawei/Honor, ali kao laiku mi F5 deluje bolji uredjaj. Sta mislite?
Ima za 305€ Redmi note 12 turbo = F5 i ako ga ocarine bude kao sada sto mu je cena ovde.
Ima, al ne podrzava sve band-ove kao Poco F5 verzija, sto moze da bude problem nekome ko ide u USA.Ima za 305€ Redmi note 12 turbo = F5 i ako ga ocarine bude kao sada sto mu je cena ovde.
Isti je to telefon samo je za Evropu F5 a za ostala trzista je RN12 Turbo,inace potpuno isti telefon.Gde sad bas da menjas kad uskoro izlazi zvanicni LineageOS Telefon kida! 💪
💪💪💪
A koja je fora sa Poco i Xiaomi? Sad bas gledam, F5 i RN12 turbo isti/preslikani telefoni, samo se zovu drugacije i kontam imaju drugaciji interfejs..
Nema B20 sto nekom moze biti problem kod nas.Isti je to telefon samo je za Evropu F5 a za ostala trzista je RN12 Turbo,inace potpuno isti telefon.
Pa gde ovde, nema ga nigde.Ima za 305€ Redmi note 12 turbo = F5 i ako ga ocarine bude kao sada sto mu je cena ovde.
Istu sam dilemu imao, A54 ili F5....ali F5 performanse i brze punjenje je, bar kod mene, presudilo. Ostalo je manje vise isto/slicno kod oba modela.Posle skoro 4 godine je dosao trenutak da zamenim moj Mi9T i razmisljam o F5. Mislio sam da promenim brend posle 3 Xiaomi telefona i uzmem recimo A54 ili neki Huawei/Honor, ali kao laiku mi F5 deluje bolji uredjaj. Sta mislite?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari