Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Прешао сам Tomb raider definitive edition, док не узмем остатак, узео бих трилогију за 800 са налогом или ако има на Sony за те паре.

Е сад, узео бих Uncharted collect, видим да има за 9.99$, то су ваљда прва три дела и за 19,99$, али не знам шта је ова Uncharted legacy of thieves collection? Шта ту спада, да ли је то само четврти део или сва 4 четири дела?

4 i Lost Legay koji dodje kao drugi deo 4ke, ne po priči nego je isti engine ali drugi likovi - ženska ekipa. Meni podjednako dobra oba.

Ako ces da pratis pricu onda krenes ispocetka, ali budi spreman da igre u smislu mehanike i grafike nemaju veze sa poslednja dva dela u Legacy of Thieves kolekciji. Pogotovu ako se uzme u obzir da su tu ta poslednja dva dela poboljsana za PS5.

Ja sam igrao sve ispocetka i nije mi smetalo sto su igre bas bas matore jer je prica jako dobra i povezana u sustini i preporucio bih i tebi to - jedino ako ne mozes da preko grafike od pre ~15g..

И Tomb raider је матора игрица, играм на PS5. Играо сам и Wolfenstein-e, Metro-e, Doom-ove...

Koliko vidim Nathan Drake Collection ima i demo, tako da mozes to da probas pre kupovine

Prilozi

• Screenshot_20250302_002228_PS App.jpg
    Screenshot_20250302_002228_PS App.jpg
    54.6 KB · Pregleda: 19
Код мене нема демо.
1000002227.jpg

Kad udjes na igru, ideš na ovo zaokruženo i tu imaš demo opciju.

1000051065.jpg

Relativno skoro sam prešao The Nathan Drake trilogiju, apsolutno preporučujem. Ne znam šta dopušta demo da isprobaš ali imaj u vidu da su kontrole na prvom delu osetno matore, a već drugi deo je bolji što se tiče preciznosti kontrola.

Не може Демо на PS5 конзоли.

Posle keca i dvojke, 11-og jula na PS4/PS5 stižu Tony Hawk's Pro Skater 3 i 4.

Posle tugo cekanja,tlou 2 sam krenuo. Ranije krenuo gow,got,rdr 2,al nista me nije vuklo da nastavim da igram(nastavicu vjerovatno jednog dana) dok tlou 2 je nesto drugo. Bas me zanima posle tlou na ps3 koji predjen na 100%, vjerovatno cu i ovo preci isto

I ja sam isto bio počeo God of War (2018) i nije mi legao pa ostavio. I probao posle par meseci još jednom ispočetka, ušao skroz u fazon i sa uživanjem odigrao do platinuma. Priča mi je definitvno jedna omiljenih u igricama ikada. I još jedan drug imao slično iskustvo sa GoW, počinjao dvaput jer nije išlo, završio oduševljen.

Sinoc poceo GoW Ragnarok, ocekivano da nema nekih izmena u samoj igri ali cinjenica da se prica isprati tako dobro me drzi da je igram.
Secam se na starom kad sam igrao i kad je ona zmija dreknula a ja na sluskama, najezio sam se sav i utrnuo :D Video sam ovamo na loading screenu da ima neka zmija (mozda i ista ta) pa me jos vise zanima. Srecom za nas koji slabije baratamo sa engleskim ima hrvatski kao i na 2018.

Split Fiction je bas zanimljiv, mehanika, interaktivnost, baza jeste It Takes Two, jer opet isti je studio radio, ali je bas fun za co op igru.

1000001148.jpg1000001146.jpg1000001144.jpg
Da li mogu da kupim ovu igru i da igram na PS4 na USA region ??

I vidim da se prodaju neki primary nalozi za PS sa pretplatama i igrama ?
Da li neko zna u čemu je razlika između takvog naloga sa FC ili da kupim direktno dikitalni ključ i aktiviram ga na svom nalogu ??

Fifa tradicionalno bude besplatna kao PS plus igra meseca u aprilu/maju tako da ako hoces da ustedis 20ak evra mozes i da sacekas.

Cena na store-u je smesna tako da nemas potrebe da juris naloge i kljuceve.

Имам Mortal kombat Ultimate 11 на диску за PS5, да ли се код може искористити више пута?
Да ли важи сваки пут кад се инсталира игрица на другој конзоли?
Хоћу да продам диск али не знам да ли сам га искористио.

Имам Mortal kombat Ultimate 11 на диску за PS5, да ли се код може искористити више пута?
Да ли важи сваки пут кад се инсталира игрица на другој конзоли?
Хоћу да продам диск али не знам да ли сам га искористио.
Koriscenjem koda ti otkljucavas DLC/dodatne sadrzaje. Koriscenje koda se vezuje za PSN account, u ovom slucaju tvoj. Ako si ga koristio kada instaliras base/klot igru sa diska automatski ce ti se ponuditi i moci ces da instaliras DLC i dodatne karaktere. Ako ti ne bude to dozvolio znaci da nisi iskoristio kod. Tako ces najlakse da saznas. Kod se moze iskoristiti jednom i vezuje se za nalog.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno