Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Gran turismo?

GT je više pandan Forza Motorsport, dok je recimo DriveClub bio nešto najpribližnije Forza Horizon serijalu.

Šteta samo što zbog isteklih licenci neće biti prethodnih igara. Na FH5 sam oduvek gledao kao na jedan poveći update na FH4 (koja mi je pritom malo zabavnija od 5-ce).

Jedina igra koja vredi iz zelenog tabora u moru smeca. :)

Ja bih voleo da vidim Ori and the Blind Forest i Ori The Will of the Wisps takođe. Gotovo izvesno naredna je Halo Master Chief Collection, a i Gears of War mogu biti zanimljivi ljudima koji nisu imali priliku da igraju do sada.

Alo bre Indiana Jones ili ništa kakvi bajatovići od pre 10 godina to mogu i na ovom mom rešolu od računara da igram. 🙂

Pa on je svakako već najavljen. 😅

Gran Turismo je ozbiljna simulacija dok je Forza Horizon (skoro) cista arkada.

Kod Forze, sta god da uradis, sve je OK. Nekoga obidjes, udaris u drvo, vozis pored puta, driftujes - dobijes poene! Nema nikakve kazne ako nekoga udaris ili izbacis sa puta.

Moja deca uopste ne voze trke nego samo lutaju kroz mapu (koja je ogromna) i to van puta i ludo se zabavljaju. Ja se trudim da pratim izazove koje igra postavlja pred mene ali i sam nekada samo vozim okolo i uzivam u okolini jer je igra stvarno vrhunski uradjena.

Sto se mene tice, najtoplija preporuka.

Neko je pomenuo poredjenje sa The Crew - nisam igrao Motorfest ali je Forza mnogo, mnogo bolja od prvog i drugog dela.

Kao što već rekoše ljudi, Gran Turismo je "simkada", kojoj je konkurent Forza Motorsport. Forza Horizon je dosta opuštenija, open world igra kojoj su na Soniju jedini pandan The Crew i NFS, koji joj nisu ni do kolena.

E sad, kad bi ekipa iz Polyphony-ja probala da napravi neku open world igru, to bi već bilo vrlo zanimljivo. Vidim da će nova Assetto Corsa imati open world mapu oko Nurburgringa, pa ih možda to motiviše da ubace nešto slično u GT8. Mada bih više voleo da se fokusiraju na "normalnu" single player kampanju.

Ove godine je 10 godina kako je izašao BB, verovatno spremaju nešto u tajnosti za obeležavanje godišnjice pa su zato uradili ovaj nintendo potez.

Ma kuva se tu neki remake sigurno i to odavno..

COD modern warfare kupio digitalnu igru na US store za 20e na snizenju (poklapaju se region i nalog) ali ne mogu da ukljucim kampanju. Zna li se sta kako ukljuciti da rokam jer me izludjuju ove z..bancije da treba da budes hakler da bi ukljucio igru. Da sam znao da je ovako def ne bi bacao pare kupio bi nesto drugo ima dosta dobrih naslova na snizenju. Jel treba da se otvara nalog u activisionu ili moze i bez toga jer ne zelim multipplej samo single i offline mode?

100% novi traileri za ds2, ghost of yotei i wolverine

cenim da ce biti i nesto od ovoga:
stellar blade pc datum
god of war greek saga remastered
resident evil 9
novi projekat od santa monica
days gone remastered

ono sto nece biti sigurno:
bloodborne remastered

To jedino da se radi kompletan remake sa mehanikom i vizualima ovog novog, ali to bi bilo maltene od nule. Nije mi to nesto verovatno iskreno, pogotovu sto se u poslednje vreme suska o novim avanturama u Egiptu...

Sada sam instalirao Atomic heart.
Da li ste igrali, kakvi su utisci?

Dokle si dogurao? Ja igram i prilicno mi se svidja ali u poslednje vreme mi se desava nesto cudno i nisam siguran da li je bag ili sam nesto zeznuo nekim upgrade-om.

Naime, posle odredjenog vremena u igri pocelo je da mi se desava da mi sensitivity postane ekstremo usporen nakon sto uradim nesto na L1 (bilo koji upgrade) ili na trougao kad bacim strujicu ili na r1 kada pokupim nesto. Jedini nacin da se ubrza je da sa puskom pritisnem L2 da zumira/nisani i onda se vrati u normalu i tako u krug. Zbog ovog sam prestao da igram melee jer je nemoguce kretati se 🤦‍♂️🤦‍♂️

To jedino da se radi kompletan remake sa mehanikom i vizualima ovog novog, ali to bi bilo maltene od nule. Nije mi to nesto verovatno iskreno, pogotovu sto se u poslednje vreme suska o novim avanturama u Egiptu...
To bi bilo idealno, ali slabo verovatno. Svakako se šuška o remasteru, ne o rimejku. Verovatno kapiraju da će remaster da donese dovoljno keša uz minimalno cimanje. Rimejk zahteva ozbiljan rad i organizaciju.

Dokle si dogurao? Ja igram i prilicno mi se svidja ali u poslednje vreme mi se desava nesto cudno i nisam siguran da li je bag ili sam nesto zeznuo nekim upgrade-om.

Naime, posle odredjenog vremena u igri pocelo je da mi se desava da mi sensitivity postane ekstremo usporen nakon sto uradim nesto na L1 (bilo koji upgrade) ili na trougao kad bacim strujicu ili na r1 kada pokupim nesto. Jedini nacin da se ubrza je da sa puskom pritisnem L2 da zumira/nisani i onda se vrati u normalu i tako u krug. Zbog ovog sam prestao da igram melee jer je nemoguce kretati se 🤦‍♂️🤦‍♂️
Nije mi se ovo dešavalo. Nisam često udarao ali bih primetio, jer kada istrošim municiju nema druge nego da čekićam :)
Probaj da upgrade oružja i skilova totalno resetuješ (nema kazne, dobijaš poene nazad), pa onda vidi da li se dešava.

Prešao sam celu igru, meni je legla. Volim taj šmek Fallouta.

COD modern warfare kupio digitalnu igru na US store za 20e na snizenju (poklapaju se region i nalog) ali ne mogu da ukljucim kampanju. Zna li se sta kako ukljuciti da rokam jer me izludjuju ove z..bancije da treba da budes hakler da bi ukljucio igru. Da sam znao da je ovako def ne bi bacao pare kupio bi nesto drugo ima dosta dobrih naslova na snizenju. Jel treba da se otvara nalog u activisionu ili moze i bez toga jer ne zelim multipplej samo single i offline mode?
resio sam, mora da se otvori nalog u activisionu u samoj igri, zatim se on sam apdejtuje i kad zavrsi apdejt u opcijama u igri ima da se instalira kampanja ali nije tu kraj, da biste igrali morate se instalirati kampanja mod i spec ops kampanja mod i tek onda se moze pokrenuti
Inace na US storu ima bas dobrih snizenja, Bloodborne, Spiderman MM, RDR2, WRC, F1 24, Hogwarts, FC 25, Crew motorfest, Atomic Heart itd itd

• Age of Mythology: Retold comes to PS5 on March 4 with a new expansion, Immortal Pillars, and early access via the Premium Edition.

• Age of Empires 2: Definitive Edition will launch on PS5 in spring 2025 alongside a DLC with new content and civilizations for Ranked play.

• Microsoft expands its Xbox strategy to bring major titles to PS5, with potential releases of Gears of War and Hellblade 2 also rumored.

Na g2a ima 75$ kod za 60e
Ja licno nisam video jeftinije za poslednja 3m

Gjg1PKAWMAAnEdB

GTA 6 neće biti sigurno.
Pretpostavljam da će biti malo gameplaya iz Ghost of Yōtei, sve ostalo mi je znak pitanja :D

10 godina otkako je izašao Bloodborne, pravo vreme za Remaster :D (pusti snovi)

Pun je Mesec sutra, sve je moguće. 🌕😎

Šta se može očekivati? Neki baš dobar naslov?...

Kao i uvek očekuje se BloodRemaster/Remake da najave, a splet slučajnosti sluti da to sada može biti izvesnije nego obično. Spominje se i God of War grčka saga da dobije takođe redizajn. Ovo ostalo je manje više što se zna. Metal Gear Solid trejler je već procureo, eventualno još koji novi od već objavljenih.

Ja od 1st party studija gotovo ne očekujem ništa novo, jer su Džim i Hulst forsirali GaaS u svakoj franšizi koju su imali i opasno pukli u tome, tako da nemaju šta ni da pokažu trenutno. Srećom Hideaki je sada nasledio vođstvo kao prvi čovek koji smatra da PS Studios treba da izbaca ono što najbolje ume, a to su single player igre sa dobrom pričom.

Sve u svemu, može biti jako zanimljivo jer će trajati 40+min.

Nazad
Vrh Dno