Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Mogao bi da padne neki sher za Indija ako je nekog voljan 🤔

Nisam do sada davao ocene igrama u okviru PS prodavnice ali bih sada ocenio Rise of the Ronin sa čistom jedinicom 😁
Sama igra je previše natrpana istim misijama, ovde se baš baš sve svodi na isto, idi i mačetaj okolo neprijatelje koji su glupi do bola. Npr, ubijem jednog drugi prolazi pored njega i ništa. Napadnem generala sa leđa i sklonim se, on se vrati na istu pozijiu da ga bocnem opet.
Gledali su samo da natrpaju veliku mapu sa milion gluposti da bi igrao 100h. Podseća me na AC igre...
Elem, imam disk i kada želim da ocenim igru, dobijam poruku da moram da je kupim ili dodam u biblioteku. WTF? Pa imam igru i trenutno je igram, žašto ne mogu da je ocenim? Nije valjda da samo digitalne kopije mogu da se ocene?

Pozdrav drustvo,

Skinuo sam sa stora Doom Eternal, medjutim, nikako ne mogu da se naviknem na sistem igranja pucacine na konzoli.

Da li postoji mogucnost da se podesi u samoj igrici da bude kao na PC-ju.

Nikako se ne navikavam na dve pecurkice, da mi desna ne ide gore dole, vec da se sve usredsredi na jednu i to je to?!

Hvala unapred

Trebalo bi da imas u podesavanjima, ako nije po defaultu upaljen aim assist pa ti ne bi trebalo biti toliko problem. Mozda mozes i da namestas koliko hoces da ti pomaze ili da ugasis skroz sto bi ti za pocetak predstavljalo veliki problem siguran sam.

Pozdrav drustvo,

Skinuo sam sa stora Doom Eternal, medjutim, nikako ne mogu da se naviknem na sistem igranja pucacine na konzoli.

Da li postoji mogucnost da se podesi u samoj igrici da bude kao na PC-ju.

Nikako se ne navikavam na dve pecurkice, da mi desna ne ide gore dole, vec da se sve usredsredi na jednu i to je to?!

Hvala unapred
Naravno da ne moze, jedna je za nisan, druga za kameru. Naviknuces se posle nekog vremena, deluje u pocetku tesko, ali realno nije.

Ja sam skoro odigrao doom, bilo nezgodno prvih par misija ali posle lagano...

Doom Eternal je baš zeznuta igra za privikavanje na gamepad, jer je jedna od retkih modernih fps igara koja nije dizajnirana i rađena sa gamepadom kao primarnim kontolerom na umu.

Brzina i vertikalnost zahtevaju neki veći nivo iskustva.

Jedina igra koju sam batalio jer mi je nakon sat vremena intenzivnog igranja postajalo muka...

Jedina igra koju sam batalio jer mi je nakon sat vremena intenzivnog igranja postajalo muka...
Uf ja sam ovo imao sa FarCry 5. Uspeo sam da pređem (i da se zabavim!) ali, brate, stalno mučnina posle sat-dva igranja. FarCry 6 me nije zakucao pričom (a ni latino lažnim engleskim), pa nisam ni odmakao od četiri sata.

Играм Uncharted 2, и стигао сам до оног лика у возу 14 ниво.
Њега никако не могу да савладам, гледа на Youtube, многи су имали исти проблем.
Не разум баш најбоље шта треба да радим, никако ми се не појављује квадрат само троугао.

Како да да пређем.

Ih brate, pa ne moze čiča Draža lako da se savlada 😂 😂

Гледао сам брдо тих клипова, једноставно не иде. Ниједном ми се није појавио квадрат. Играм на најлакше.

Гледао, читао коментаре али ми ништа није јасно.

Има још пар игрица где сам дошао до босова и не могу да их пређем. Doom.

Гледао сам брдо тих клипова, једноставно не иде. Ниједном ми се није појавио квадрат. Играм на најлакше.

Гледао, читао коментаре али ми ништа није јасно.

Има још пар игрица где сам дошао до босова и не могу да их пређем. Doom.
Сетих се да дам сину који има 10 година да покуша, и прешао га је из прве.
А није ни играо игрицу и не зна о чему се ради. Само сам му показао како ја по 100ти пут гинем. Данима покушавам по 100 пута, он прешао из прве.

Git Gud :D
Šta da ti kažem, ako te Uncharted toliko namučio, jedini savet za tebe je da bežiš što dalje od Souls igara.

Само ме је тај лик Дража намучио, остало је лако.
Једино што је у трећем лицу као и Лара.

^
Ne znam zašto, evo sad drugog linka pa modovi ako mogu neka obrišu ovaj gore.

ovi svakih mesec dana izbacuju neke verzije te igre
sad ce u avgustu "the last of us complete: remastered"

A cek, ovo je samo bundle, nije nista novo? Kapiram da hoce da iskoriste hajp oko druge sezone serije

Ništa novo, bukvalno samo paket i u njemu obe igre. Fazon, ovaj paket izadje 20$ jeftinije nego da uzimaš obe igre posebno (100$).

Au al si me majndfakovao sad, gledam kako je moguće da TLOU 1+2 koštaju preko 100 usd kad sam dvojku kupio pre par god za 10 usd a kec je star 12 godina.

Ali naravno da remaster/remake verzije koštaju, nenormalno skroz.

Jel neko uzeo Indija, kako radi igra, ima li bagova?
Na odmoru sam i uzeo pre neki dan igru, instalirao, reko sad ću ranom zorom da krenem da cepam, kad ono obaveze naleteše i šipak.

Nazad
Vrh Dno