Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Значи треба избришем дигилну верзију са конзоле и да инсталирам са диска?
Значи ако рецимо теби дам диск ти нећеш моћи понови инсталирати додатке ако сам их ја већ инстслтао на мом налогу а игрица се може инсталирати на више налога? Наравно ја сам је избрисао са мог налога.
Купио сам дигилну за 5$ диск бих продао за 2500/3000дин

kod samo jednom moze da se iskoristi i dlc ostaje vezan za tvoj nalog, ne moze da se ukloni i slicno, disk je samo osnovna verzija igre bez dlca osim ako ne pise drugacije

Значи треба избришем дигилну верзију са конзоле и да инсталирам са диска?
Значи ако рецимо теби дам диск ти нећеш моћи понови инсталирати додатке ако сам их ја већ инстслтао на мом налогу а игрица се може инсталирати на више налога? Наравно ја сам је избрисао са мог налога.
Купио сам дигилну за 5$ диск бих продао за 2500/3000дин
Iz iskustva da ti kazem da ces ga tesko prodati uopste a kamoli za te pare al svakako probaj, mozda naletis na nekog 😀

Iskreno ne znam šta da mislim o ovome, ili će biti neko brutalno ludilo od igre ili teško srnje, ne deluje mi da ima prostora za nešto između :D

Питање везано за игре уопште.
Играо сам Tomb raider, данас завршио Uncharted 1 па ћу Uncharted 2.
Занима ме, у доста игрица има да се скупљају разни трофеји, амајлије, свашта нешто који су често негде завучени. Често се у "нормалном" игрању могу прескочити.

Гледам на Youtube и тако их скупљам.

Како да знам где се све налазе, често су на неким чудним местима?

Да ли је неко скоро играо Uncharted 1?

Pa vodis se nekom intuicijom, ali savetujem te da igras prvi put igru bez nekog fokusa na to, jer ces ubiti draz ako samo na to gledas i juris klipove i guide-ove itd.
Predji igru, pa onda u drugom pokusaju ili gde to ne mora, posle zavrsenog story-ja, odradi sve sto ti je ostalo neistrazeno.

^^
Sva sreća pa nisi Trophy Hunter :D

Igraš svaku igru sasvim normalno i usput istražuješ i pronalaziš razne Collectible-se, za većinu igara (gde ih ima) i ne moraš sve te stvari da pronadješ.

Ja ih nikad nisam jurio. Najvise ih imam u hogwartsu jer mi je jedino tu bilo zanimljivo da zadjem u svaki cosak

Ja to krenem u početku da jurim, ali relativno brzo batalim. Jedino mi je bitno da pokupim što više resursa koji mi zaista trebaju, tipa municija, health stuff i tako to.

Kod linearnih igara tipa Uncharted uvek ima nesto suprotno od pravca gde te igra navodi. Tipa ako imas dva puta i pravi put je levi, na desnom je corsokak i nesto "da ne bude da si isao za dzabe" :)

Ja uvek krenem kampanju i posle nekih 20% predjene kampanje uhvatim sebe kako jurim sve sidequest misije i sve ostalo što ima da se pokupi i uradi sem glavne priče .Na kraju ostavim main story kao šlag na tortu 😀 .

Mislio sam da samo ja igram tako detaljno igre ali vidim da nas ima još, u svaki ćošak prvo zavirim pre nego što krenem pravim putem.
Ako vidim negde da je za prelazak neke igre potrebno npr. 20h, meni je to automatski 10-15h plus na taj broj :D

Ja uvek krenem kampanju i posle nekih 20% predjene kampanje uhvatim sebe kako jurim sve sidequest misije i sve ostalo što ima da se pokupi i uradi sem glavne priče .Na kraju ostavim main story kao šlag na tortu 😀 .
Drugo su (pravi) side quest-ovi. Ja cesto predjem sve ili bar veliku vecinu i u startu se vise zabodem na njima nego na glavnoj prici. Doduse, onaj tip side quest-ova koji se ponavljaju u svakom delu mapu vrlo brzo batalim osim ako bas bas ne znace za progres u igri, tipa vise skill poena, bolja nadogradnja oruzja i tako to.

Npr. side quest-ovi u Control su svi predjeni osim onog jednog sto mozes da igras u krug beskonacno.

Medjutim, sto se tice "nadji 5 totema" u Tomb Raideru i slicno koji mi nista ne znace, e to vec preskacem i to bas zbog tog dodatno utrosenog vremena, koje cu radije provesti u drugoj igri, filmu, seriji, spavajuci, napolju, sta god.

Evo jednog zanimljivog članka na temu sve dužih igara, po meni namerno pravljeno sa smećem od misija da bi imali na papiru 60+ sati.

Drugo su (pravi) side quest-ovi. Ja cesto predjem sve ili bar veliku vecinu i u startu se vise zabodem na njima nego na glavnoj prici. Doduse, onaj tip side quest-ova koji se ponavljaju u svakom delu mapu vrlo brzo batalim osim ako bas bas ne znace za progres u igri, tipa vise skill poena, bolja nadogradnja oruzja i tako to.

Npr. side quest-ovi u Control su svi predjeni osim onog jednog sto mozes da igras u krug beskonacno.

Medjutim, sto se tice "nadji 5 totema" u Tomb Raideru i slicno koji mi nista ne znace, e to vec preskacem i to bas zbog tog dodatno utrosenog vremena, koje cu radije provesti u drugoj igri, filmu, seriji, spavajuci, napolju, sta god.
Isto tako igram, vrlo lako se proceni da li je side quest smislen ili samo debilno gubljenje vremena.

Ја волим да све то пређем и да јурим те разне глупости.

Ako neko zeli da dobije novi Avatar za God of War za PSN evo kodova.
U igri se dobija armor, verovatno ne mora da se udje odmah - meni je iskocilo jer svakako igram sad po drugi put :D

Celebrate the Greek and Norse legacy of God of War with the new 20th Anniversary PlayStation Network Avatar!

To redeem:
🛍️ Head to the PlayStation Store
👆 Click on your profile, then ‘Redeem Code’
🔢 Input voucher code for your region

Americas: F27X-L946-8PTH
Europe/Australia: HMCJ-N3JM-4TT2
Japan: 6F3K-RR8X-2KEM
Korea: HRLN-L4AG-88GD
Asia: 8RC3-DEFT-NJPC

Ono sto mene brine je da ce biti Egipat, ali bez Kratosa..

Nekako mi najvise ima smisla neki remake Grcke pa nakon toga da se ide u Egipat jer je verujem najveci problem smisliti pricu. Imaju vec jako dobar engine i nece oni sad tu izmisljati toplu vodu..

Eeeeeeventualno ako sa PS6 konacno dozivimo te next gen igre pa ovo bude jedna od njih.

Inace, kad sam procitao vest u glavi mi nije Uncharted nego Prince of Percia i neki polu platformer...

Pa dali su crni armor sad za obicne igre, tako da mora da bude malo vise od toga :D

Bolje da su za godisnjicu izbacili neki remake starijih delova, a ne kozmeticko useless smece.

Nazad
Vrh Dno