Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

ovo će biti samo update 2023 verzije koja je bila update 2022 verzije :(

Nema u tome nista loše. Tačnije uopšte ne ograničava da to bude nova igra. Veći je problem strategija odnosno smer u kome ide Konami sa Pesom.

Zadnji PES je 2006
]
f3fd2qwfw2qwwwf.jpg

Zna li se kada će izaći Fifa koju ne radi EA, odnosno Fifa koju je Infantini dao nekom drugom studiju da radi. Glasine su bile da ce to biti 2K.

Mislim da je to neko lupio jer je 2k uzeo EA-u NBA ranije.

Ja sam i dalje vrlo ubedjen da je eFootball aktivni beta test i da ce samo da urade rebranding u Fifu 2x

Zna li se kada će izaći Fifa koju ne radi EA, odnosno Fifa koju je Infantini dao nekom drugom studiju da radi. Glasine su bile da ce to biti 2K.
Iduće jeseni ili (još više verovatnije) 2025-e.

Ako ne ulete u partnerstvo sa nekom kompanijom koja vec ima fudbal i samo ga re brendiraju prilicno je optimisticno da mogu da naprave igru koja ce da parira EA FC za godinu ili dve - otud moje razmisljanje o eFootball-u

Gledam uslove za povrat novca kod kupljenih igara i piše 14 dana, ali uslov da igra nije downloadovala.

To mi zvuči baš kao glup uslov.
Jel probao neko u praksi kako to funkcioniše?

Uslov je takav zato sto ako se skine igra tzv. nosioc nalozi mogu da je koriste bez obzira na refund.
Ukoliko je ne skines na konzolu, kontaktiras support, mislim da ima bas da odaberes refund opciju i vrate novac na karticu, kredit na wallet itd itd.

Uslov je takav zato sto ako se skine igra tzv. nosioc nalozi mogu da je koriste bez obzira na refund.
Ukoliko je ne skines na konzolu, kontaktiras support, mislim da ima bas da odaberes refund opciju i vrate novac na karticu, kredit na wallet itd itd.
Ovo mi ne deluje tačno.
Kako da utvrdi da mu se igra ne sviđa, ako igru opšte ne skine i ne proba?

Mislim da kad ti vrate novac brišu ti igru sa naloga gde je igra samim ti ni nosilac nalog više ne može igru da koristi...

1692605225571.png

Baš čudno pravilo. Meni je tih 14 dana baš ideja ako mi se igra ne sviđa da mogu da odustanem. Šta više, ne moraš ni da je skineš. Dovoljno je da pokreneš download i ništa od refund.

Jedino što ima smisla je ovo što @lexpower kaže, da oni ne mogu da ti obrišu igru i zabrane da igraš ako si je već skinuo bez obzira na refund.
Mada mi, tehnički, to izgeda malo verovatno.

Ako se iskljucis sa neta moci ces da igras par dana dok igra ne proba da osvezi licencu i trazi ti da se prikljucis ponovo na net

Bas tako...nosilac moze da igra offline i zbog toga je to pravilo. Nisam siguran koliko cesto proverava licencu.

@Čika_Kure
U pravu si, ali kapiram da demo (tamo gde ga ima) sluzi za to, a za ostale igre ih bas briga 🙂

Takodje većina SP igara može da se predje za 2 nedelje.
Zato ostali servisi koji prodaju igre svi više-manje imaju ovakvu poslovnu politiku kod refunda:
"...refund for any title that is requested within 14 days of purchase and has been played for less than 2 hours...".
I to je pošteno.
Ovo da gubiš pravo na refund čim downloaduješ igru, a nisi je ni probao, je suludo.

Moze neko sa PS4 da napravi nalog, skine efootbal 23 za ps4 i posalje mi podatke?

Ja sam na PS5, imam neke dzojpede za PS4 pa mi zato treba verzija za ps4, a nemam nikog koga znam sa konzolom da mi odradi to

Imam problem sa COD: Modern Warfare I i II. Kupio sam nove diskove, jedan je za PS4, jedan za PS5 i ne mogu da pokrenem kampanju. Kad pokusam da instaliram kampanju izlazi mi poruka "cannot find content". Da li je neko imao slican problem i da li zna kako da se resi?

Да ли неко зна колико кошта и где може да се нађе Асасинс Крид Валхала са свим Длц-овима? Дигитилна верзија!

На КП нема са свим длц-овима.
Пар неких продаваца које имам у именику немају са свим додатцима...
Понадао сам се да неко зна нешто више...
Мислио сам на гост верзију,што мање пара 😃

Да ли неко зна колико кошта и где може да се нађе Асасинс Крид Валхала са свим Длц-овима? Дигитилна верзија!

Cekaj neki sale na store-u, cesto bude snizena cena.
Uglavnom ti treba "Complete Edition", tu imas apsolutno sve sto ti treba, cena bude oko 40$.

Imam problem sa COD: Modern Warfare I i II. Kupio sam nove diskove, jedan je za PS4, jedan za PS5 i ne mogu da pokrenem kampanju. Kad pokusam da instaliram kampanju izlazi mi poruka "cannot find content". Da li je neko imao slican problem i da li zna kako da se resi?
Mora da se gadja region naloga i region diska. Pretpostavljam da ti je nalog US, a diskovi evropski. Napravi UK nalog i startuj instalacije sa njega.

Probao sam, nece ni sa UK nalogom na konzoli. Mora da je nesto do njihovog servera...
Hvala svakako na odgovoru

Pogledaj da li mozda nije zakucao download nekog segmenta. Meni se to desavalo na Cold War

Jel imao neko problem sa Spider-Man Remastered 120hz opcijom?
Kad je ukljucim u Fidelity modu u jednom delu na dnu ekrana prosto pocne blago da treperi slika, ne desava se tokom igranja ali je bas primetno dok sam u meniju i tokom cutscena.
Cim iskljucim 120hz opciju sve je skroz normalno pa me zanima ima li nekog resenja ili je prosto ta opcija problem u samoj igri?

Nazad
Vrh Dno