Iduće jeseni ili (još više verovatnije) 2025-e.Zna li se kada će izaći Fifa koju ne radi EA, odnosno Fifa koju je Infantini dao nekom drugom studiju da radi. Glasine su bile da ce to biti 2K.
Ovo mi ne deluje tačno.Uslov je takav zato sto ako se skine igra tzv. nosioc nalozi mogu da je koriste bez obzira na refund.
Ukoliko je ne skines na konzolu, kontaktiras support, mislim da ima bas da odaberes refund opciju i vrate novac na karticu, kredit na wallet itd itd.
Zato ostali servisi koji prodaju igre svi više-manje imaju ovakvu poslovnu politiku kod refunda:Takodje većina SP igara može da se predje za 2 nedelje.
Može i na kompu i na mobilnom, komplikuje čovek bez potrebe...@donniedemonD ne moze na kompu da se napravi nalog, uzme igra i onda povezes na konzolu?
Да ли неко зна колико кошта и где може да се нађе Асасинс Крид Валхала са свим Длц-овима? Дигитилна верзија!
Mora da se gadja region naloga i region diska. Pretpostavljam da ti je nalog US, a diskovi evropski. Napravi UK nalog i startuj instalacije sa njega.Imam problem sa COD: Modern Warfare I i II. Kupio sam nove diskove, jedan je za PS4, jedan za PS5 i ne mogu da pokrenem kampanju. Kad pokusam da instaliram kampanju izlazi mi poruka "cannot find content". Da li je neko imao slican problem i da li zna kako da se resi?