Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Nikakav problem sa 120Hz modom kod mene.

^
Pocetnicka greska, zaboravio sam da skinem poslednji update za igru, sad je sve normalno.

2e9f1bd02b13819c5535b4900b70e82806f7110f.jpg

jel moze neko da mi razresi misteriju...
imam ps+ extra, hteo sam da instaliram AC Odissey i vidim, nema ga u ponudi. imam Origins i Valhalla.
posle par dana, vidim pojavio se AC Odissey...
Jel to dodat u medjuvremenu, ili ga ima u Extra ponudi odavno? ili su ga davali nekad ranije kao monthly game?

Ima li neko ideju šta ova poruka tačno znači?

Kupio sam Standard verziju. Ne znam šta bi ovo POP uopšte značilo.

18ab2331a4b34-screenshotUrl.jpgScreenshot_20230920_124734_PS App.jpg

Да ли може да се игра на петици некако The lord of the rings: Return of the king?

Ово сам игра давних дана са другарим заједно и игра је била екстра.
А сад нема ништа слично за два играча...

Koji je stos sa FC24 Ultimate edition?
Ne dobih nista sto sleduje igri.

Ili to sleduje na zvanican datum izlaska, a sad samo imam 7 days early access od benefita?

Hvala na klipu… još uvek mastam o nabavci XBox-a bas zbog dosta indie igara koje su mi zapale za oko, ne znajuci da i na PS5 ima dosta zanimljivih naslova. :)

Medium i Inside napuštaju Plus u oktobru, moglo bi se to probati. The Quarry isto napušta, nije na listi ali isto kratka igra.

Dobro si spomenuo da izbacuju Medium. Instalirao ga odmah na početku, ali igrao neke druge. Sad vidim da izbacuju dosta igara koje sam planirao u nekom momentu da igram, a naravno ubacuju neko smeće. Slepci.

Kada obično objavljuju koje igre ubacuju/izbacuju?

Za Extra/Premium objave šta će biti u drugoj sredi u mesecu, a puste ih u promet sledećeg utorka.
Za odlazak obično najave par nedelja unapred, ima Last chance to play deo kad se uđe u PS Plus meni na konzoli. Ako se ne varam, izbace ih onog kada kada dođe sledeća tura igara.

Za Essential najave poslednje srede u mesecu, a puste ih prvog utorka sledećeg meseca.

@djakza kada ih je "obrukao" haker i pokazao svima da može 60FPS bez menjanja ko zna čega u igri, endžina i fajlova animacija, čistom promenom podešavanja. Isto se nadam RDR2 da će dobiti to a i 4K (ako ima snage za oba, nisam tu siguran).

Nazad
Vrh Dno