PanonskiNS
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.11.2009
- Poena
- 225
Ok hvala,interesantno zvuči. Probaću ga prvo protiv kompa, iako mi je neobično da je fudbal besplatan.
Jel može neko da mi razjasni, kupio bih digitalni share Diablo IV za PS5, interesuje me pošto mnogi reklamiraju kao PS4 / PS5 da li mogu da me zaj**u i prodaju mi kod za PS4 i time budem uskraćen za beneficije ps5 ili je jedan isti kod pa prilikom preuzimanja igre ona sama prepozna sistem?
Ti koji prodaju uglavnom prodaju ili nosioca za PS5 ili gosta PS4 ili gosta PS5.Jel može neko da mi razjasni, kupio bih digitalni share Diablo IV za PS5, interesuje me pošto mnogi reklamiraju kao PS4 / PS5 da li mogu da me zaj**u i prodaju mi kod za PS4 i time budem uskraćen za beneficije ps5 ili je jedan isti kod pa prilikom preuzimanja igre ona sama prepozna sistem?
Nije cak ni remaster.
Oće stoli ih bojko. Jel ima online komponentu RDR? Nema. Raziđite se narode. Eventualno će da naprave remaster za samo 79 dolara koji će im, kao i GTA trilogiju, da rade dva Indijca u slobodno vreme kad ne rade u call centru. To što nisu barem 60 FPS za RDR2 na PS5 omogućili neka se krastavac krastavca. Ja im pare nedam više...1080p i 30fps. Smećari. S obzirom na to da uopšte ne pominju current gen konzole i PC, još uvek se nadam da će objaviti punokrvni remake. Mapu imaju spremnu još od RDR2.
Imam Xbox verziju i igram je na Series S. Izgleda bar tri puta bolje od ovog s..nja što hoće da prodaju za 50 dolara. Platio sam je 10 dolara, koliko je i realno da se naplati za igru ove starostiNe nego će prvo da prodaju ovo za switch i PS4. Nestrpljivi vlasnici PS5 će da pohitaju i kupe ovo i odigraju u BC modu.
A onda će za pola godine, godinu, da objave remaster/remake za nextgen i PC, bez neke upgrade opcije, te će ljudima da je naplate istu stvar još jednom.
Pa to naleti jednom u 5 godina, uzimaju ljudi digitalne verzije kako bi jeftinije prošli, evo ja bih kupio disk za 3000 ali nema, ako neko prodaje DM me.3000 din naleteh na PS5 disk, igra maltene tek izasla, kaze li mi neko nesto u korist digitalne kopije da ga mlatnem
Иста прича и за 24 или ће бити неких промена?2023 nije ni izlazio samo su updateovali 2022