Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Ok hvala,interesantno zvuči. Probaću ga prvo protiv kompa, iako mi je neobično da je fudbal besplatan.

PES i dalje je po meni neprikosnoven po pitanju osecaja suta tj fizike lopte.

Nisam jos igrao FIFU na PS5, to cu valjda probati tamo od Septembra.

Ali meni odgovara ovaj eFootball... naravno, da tu ima nekih stvari koji mogu da budu bolje ali s obzirom da je besplatan, dobar je.

Bukvalno nema poente igrati dok ovo traje… Sad dve partije dobijam lagano i pukne i meni se piše poraz, a jurim pobede za novcice.

A pritom pre toga ligu igrao bez problema… rekoh vrv je sad bolje, ali džaba puca u sred utakmice još ja pobedjujem! 🤬

Serveri na Pes na valajaju kad su izbacili najbolji iz 2013 godine. Nikad nisu imali dobar server za igranje
Za igranje u drustvu je top,online zaboravis

Ne bih se složio… meni je sve odlicno online sljakalo do pre 10ak dana kada su krenuli ovi problemi. Pre toga samo reci hvale.

Пес2023 је одличан.
Баталили смо 2021.
На ПС5 изгледа супер.
Наравно,највећи недостатак је што је још бета и нема опција да се докупе тимови и остало.
За 1на1 је врх.
Е сад,онлајн...
Почео сам да га играм сваки дан по пар утакмица. И ово буџење тимова је болесно.
Са оним тренинзима нагураш све играче до оцене 99.

Што се тиче овог проблема око сервера. Мени се није десило да ме избаци али сам имао бар 10 победа кад избаци противника. Дођемо до дела где се повежемо и крене игра и ту му пукне. Победа мени и то је то.

Репрезентације не могу да се играју 1на1?

Mogli ste otvoriti temu za PES

Jel može neko da mi razjasni, kupio bih digitalni share Diablo IV za PS5, interesuje me pošto mnogi reklamiraju kao PS4 / PS5 da li mogu da me zaj**u i prodaju mi kod za PS4 i time budem uskraćen za beneficije ps5 ili je jedan isti kod pa prilikom preuzimanja igre ona sama prepozna sistem?

Ја кад узимам дигиталну игру увек ме продавац пита да ли је за ПС5 или ПС4.
Jel može neko da mi razjasni, kupio bih digitalni share Diablo IV za PS5, interesuje me pošto mnogi reklamiraju kao PS4 / PS5 da li mogu da me zaj**u i prodaju mi kod za PS4 i time budem uskraćen za beneficije ps5 ili je jedan isti kod pa prilikom preuzimanja igre ona sama prepozna sistem?

Ti koji prodaju uglavnom prodaju ili nosioca za PS5 ili gosta PS4 ili gosta PS5.
Dakle jedan nalog dele na tri dela i prodaju.
Ako uzmeš gosta PS5 jedino što može da se desi da te čovek koji je uzeo gosta PS4 po logovanju izbacuje sa naloga ako je npr. u međuvremenu kupio PS5 i pravi se lud i zaboravan da je kupio samo PS4 verziju.

Isto i ja ali ako se to desi trazice sigurno $ kao sto su uradili za GTA V

Nek traze i pare, samo da ne ide kao usporeni snimak...

Uzeh Diablo IV, disk edicija, lvl13 heroj, svasta nesto radih, spojio sa svojim starim Blizzard nalogom. Elem - nema trofeja. Niti jedan. Cak i upgradovah iteme. Je l imao ko situaciju slicnu?

3000 din naleteh na PS5 disk, igra maltene tek izasla, kaze li mi neko nesto u korist digitalne kopije da ga mlatnem

Nije cak ni remaster.

After months of speculation, on August 7 Rockstar announced that a "conversion" (note: not a remake or remaster) of Red Dead Redemption was on the way, but that instead of being released for Xbox Series X/S and PS5, it's been made for PS4 and Nintendo Switch. 50... i slovima pedeset! dolara. Pa kakvi su to kriminalci, usta ih bolela

Conversion :D Dobar dan, dajte mi RDR konverziju za 4 osobe, neće se baci. A kažete GTA V konverzija neće skoro... šteta. To mi fali da upotpunim 10 različitih verzija igre

1080p i 30fps. Smećari. S obzirom na to da uopšte ne pominju current gen konzole i PC, još uvek se nadam da će objaviti punokrvni remake. Mapu imaju spremnu još od RDR2.

1080p i 30fps. Smećari. S obzirom na to da uopšte ne pominju current gen konzole i PC, još uvek se nadam da će objaviti punokrvni remake. Mapu imaju spremnu još od RDR2.
Oće stoli ih bojko. Jel ima online komponentu RDR? Nema. Raziđite se narode. Eventualno će da naprave remaster za samo 79 dolara koji će im, kao i GTA trilogiju, da rade dva Indijca u slobodno vreme kad ne rade u call centru. To što nisu barem 60 FPS za RDR2 na PS5 omogućili neka se krastavac krastavca. Ja im pare nedam više...

Ovo je toliko jadno da stvarno nemam reci...

Mislim da njih zapravo boli uvo za PS korisnike i da je njima primarni cilj Switch publika. Zbog toga se nisu ni potrudili da naprave pravi remaster jer on ne bi ni mogao da radi na Switchu.

Ne nego će prvo da prodaju ovo za switch i PS4. Nestrpljivi vlasnici PS5 će da pohitaju i kupe ovo i odigraju u BC modu.

A onda će za pola godine, godinu, da objave remaster/remake za nextgen i PC, bez neke upgrade opcije, te će ljudima da je naplate istu stvar još jednom.

PS5 i Switch 2 verzija ce garant kasnije da izadje, sto kaze, kes mora da se okrece.

Ne nego će prvo da prodaju ovo za switch i PS4. Nestrpljivi vlasnici PS5 će da pohitaju i kupe ovo i odigraju u BC modu.

A onda će za pola godine, godinu, da objave remaster/remake za nextgen i PC, bez neke upgrade opcije, te će ljudima da je naplate istu stvar još jednom.
Imam Xbox verziju i igram je na Series S. Izgleda bar tri puta bolje od ovog s..nja što hoće da prodaju za 50 dolara. Platio sam je 10 dolara, koliko je i realno da se naplati za igru ove starosti

3000 din naleteh na PS5 disk, igra maltene tek izasla, kaze li mi neko nesto u korist digitalne kopije da ga mlatnem
Pa to naleti jednom u 5 godina, uzimaju ljudi digitalne verzije kako bi jeftinije prošli, evo ja bih kupio disk za 3000 ali nema, ako neko prodaje DM me.

Ja se premišljam da li da uzmem PC ili PS5 verziju ali kada bih naleteo za te pare na PS5 disk uzeo bih bez razmišljanja. Ovako 3800 za nosioca koliko su mi tražili na KP mi je previše.

Čisto mala informacija vezana za PES tj eFootball.

Nemojte da dajete sebi više od 2 autogola, igra će vas izbaciti. :)
Isto važi i za to da niste aktivni duže od pola minuta na samoj utakmici, ti vas isto izbaci.

Nažalost ja sam to saznao… a malo mi je falilo da dospem do treceg ranga lige. :(
Plus dve partije pukle gde sam imao povoljan rezultat. Imam osecaj da protivnik napusti mec a meni se piše kao da je meni pukla veza i gubim utakmicu.

Да ли ће бити Пес2024?
Ако се добро сећам увек су нов Пес избацивали у 9 месецу.

Nazad
Vrh Dno